De behandler deres ungearbejdere…
De behandler deres ungearbejdere forfærdelig. Jeg var det forleden og så dem snakke ned til dem og tage fat i dem. De bliver betalt under 55kr i timen og skal ofte arbejde over tid uden betaling.
Vi åbnede Den 18. november 2008 i Farum. På det tidspunkt fandtes der ingen andre sushirestauranter i området. Vi tilbyder alt fra Takeaway til Ad Libitum Sushi og Catering! Vi sætter en ære i at skabe lækker sushi af høj kvalitet og glæder os altid til at byde vores gæster velkommen.
Farum hovedgade 79, 3520, Farum, Denmark
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Jeg købte en too good to go for 79kr, og valgte at købe 2 til i alt 158kr…normal pris 450,-
Jeg har aldrig været mere skuffet over sushi til en værdi af 450 kr, endsige bare 158 kr. man forestiller sig at 2 bokse er forskellige når konceptet er ‘overskud’. De var ens, lige lavet, og bestod af 16 surimi, dvs fake crab, 12 med bagt laks der smagte ret meget af laks, og 8 1-kronestore med et lille bitte stykke fersk laks. Kæmpe skuffelse over at deres koncept ikke er overskud fra dagen, men decideret lavet til TGT kunder som ikke skal have noget for pengene. Den japanske stolthed i faget var ingen steder at finde….måske fordi det er kinesiske Chen Wei der ejer Hana Food Gallery ( navn skiftet fra Kawaii zushi, japanske navne, men kinesisk ejet)
Gå laaang udenom ! Kvaliteten svarer til den sushi du finder på kinesiske restauranter!
Velbekomme
God mad og venlig betjening. Min søn elsker deres bubble tea.
Kommer her ret tit. De laver dejlig sushi og jeg elsker deres all you can eat hvor jeg vælger alt det som jeg godt kan lide.
Kan stærkt anbefales.
Helt overordnet en middelmådig restaurant, som prioriterer takeaway over de gæster der er i restauranten. Vi måtte vente 45 min mellem serveringerne, da personalet valgte at lave til takeaway. Brugte sammenlagt 3 timer som ikke var pga. kvalitet af made, men på at vente.
Dårlig oplevelser, vi fik ikke hvad vi har bestilt og ventede for 45 min. for ingen ting. 1. Gang jeg forleder en restaurant sulten på trods af har betalt 585,- !
At maden står parat - ofte før tid - det er frisklavet af gode råvarer, og smager vidunderligt ….
Perfekt udvalg af mad, dessert, frugt osv kæmpe anbefaling her fra🤙🏾
Rigtig god mad, kvalitet og venlig betjening. Maden var dejlig frisk, lasken smeltede på tungen, vegetar sushi var også god!
Super lækker mad, god service og hyggelig atmosfære 👍
Lækre varierede sushimenuer af høj kvalitet
Dejlig restaurant med god mad, Deres Ad libitum er den bedste i området og kokkene er ret søde. !!
Altid et dejligt sted at komme. Maden er så lækker og man bliver altid mødt med et smil og føler sig meget velkommen!
Maden er super lækker og betjeningen er super god.
Super lækker mad. Havde en fejl på bestilling, men det fik de rettet op på og servicen var i top. Meget venligt og imødekommende personale. Klar anbefaling herfra.
Super lækker Sushi igen🤗
Dejligt at i tager hensyn til skaldyrs allergi.
Jeres Sushi køre vi gerne langt efter.
Hjemmesiden er også god og overskuelig.
Det var en super lækker oplevelse. Jeg tog en stor menu som var mere end nok til mig selv. Trods alt, bor jeg ikke tæt på Hana Sushi, men jeg skal nok komme tilbage😋
Kan anbefale både maden og service. 5 stjerner herfra!
Vi kommer jævnligt på Hana Food Gallery og vi ELSKER deres mad. Vi har nogle ting, vi er OBS på, såsom skaldyr allergi, og det fungerer HVER gang. Der er aldrig noget, der er kikset.
De allerbedste anbefalinger herfra
😋🧡😋🧡😋