Het vlees was echt lekker
Het vlees was echt lekker. Duidelijk kwaliteitsvlees.

Reply from Happiey
Happiey is een online halal supermarkt die is ontstaan uit iets heel simpels: waarom moet je nog steeds naar meerdere winkels voor je boodschappen, terwijl dat eigenlijk gewoon thuisbezorgd kan worden? Via onze app bestel je gemakkelijk alles op één plek. Van halal vlees en kip tot groenten, fruit, kruiden en internationale producten die je normaal alleen bij gespecialiseerde winkels vindt. Wij geloven dat halal boodschappen net zo toegankelijk moeten zijn als elke andere supermarkt, maar dan met betere service, duidelijke communicatie en eerlijke prijzen. We letten veel op kwaliteit en verpakking. Producten worden zorgvuldig behandeld en netjes bezorgd, zodat je ontvangt wat je verwacht. Geen verrassingen, geen onduidelijkheid. Je weet wanneer we komen en wat je krijgt. Gewoon praktisch en betrouwbaar. Ons assortiment blijft groeien en wordt actief aangevuld op basis van wat klanten zoeken en missen in andere winkels. Daardoor combineren we dagelijkse boodschappen met producten die je niet overal kunt krijgen. Alles overzichtelijk in één app zodat je niet meer hoeft te zoeken. Happiey is er voor gezinnen, liefhebbers van goed eten en iedereen die halal eet of dat graag wil proberen. Geen ingewikkeld gedoe, maar een moderne manier van boodschappen doen waarbij gemak en vertrouwen centraal staan. Bestellen, aannemen en klaar.
xenonweg 1D, 3812 SZ, Amersfoort, Netherlands
Het vlees was echt lekker. Duidelijk kwaliteitsvlees.

Reply from Happiey
Voor de eerste keer vlees besteld, goed vlees, netjes en snel afgeleverd. Goede service.

Reply from Happiey
Bestellen is makkelijk gegaan, met bezorgen, kreeg ik vlak van te voren een melding dat ze er bijna zijn. En omdat ik geen gebruik had gemaakt van de korting, hebben ze extra vlees erbij gedaan. Echt attent!!

Reply from Happiey
Snelle levering, goede klantenservice en vriendelijke bezorger :)

Reply from Happiey
Hele verse producten en super bezorging! Ik ga vaker bestellen

Reply from Happiey
Website en app is erg overzichtelijk en het is gemakkelijk om je boodschappen te bestellen ‼️
Supergoede service bij vragen en erg snel netjes bezorgd ‼️
Echt aanrader!!
Ben er super blij mee,ik ga zeker vaker bestellen en vertel het hier rond😇

Reply from Happiey
Eerste bestelling gedaan en het was echt top! Vlees was super mals, ik heb er heerlijk van kunnen koken. Verschillende producten die ik kan bestellen voor buitenlandse keukens, geweldig!!

Reply from Happiey
Heel tevreden Happiey!! Bestellen ging makkelijk en de producten kwamen snel, netjes en goed gekoeld aan. De kwaliteit was top en alles voelde vers — zeker voor herhaling vatbaar!

Reply from Happiey
Nu al 2x een bestelling gedaan en wij zijn erg tevreden over de kwaliteit en de snelle service echt een aanrader.
Ook het vlees is erg lekker daar hoef ik niet meer voor naar de slager.

Reply from Happiey
Vriendelijke bezorging op afgesproken tijd 👍🏽 producten vers, alles zag er netjes uit. Heel tevreden met mijn eerste bestelling!

Reply from Happiey
Eindelijk een mogelijkheid om buitenlandse producten ook te laten bezorgen! Heerlijk vlees laten bezorgen en ook nog kruiden waarvoor ik normaal naar de Aziatische groothandel moet. En nog snel en netjes bezorgd ook.

Reply from Happiey
Ik zag de bestelbus een keer voorbijrijden en werd nieuwsgierig, dus besloot het eens te proberen. Een bestelling geplaatst en die werd netjes op tijd bezorgd. De bezorger was erg vriendelijk en alles verliep heel soepel. Het eten was van hoge kwaliteit en smaakte echt goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Reply from Happiey
Goede service, vriendelijkheid, bestelling netjes op tijd en op de hoogte gehouden van de bestelling. Is echt een aanrader!
Ik ga hier wel vaker bestellen.
Goed bezig Happiey dank je wel 😊

Reply from Happiey
Fantastische producten! Het vlees was heerlijk mals en de groenten waren supervers, echt een verschil met de supermarkt. Een absolute aanrader voor fijnproevers!

Reply from Happiey
Wat een duidelijke applicatie en wat een aanbod zojuist mijn eerste bestelling geplaatst en meer zal zeker volgen!

Reply from Happiey
Duidelijke app en zeer goede prijzen. Het is fijn dat er zo veel gevarieerde producten zijn. Zeker aan te raden!!

Reply from Happiey
Learn more about other kinds of reviews.