Harald Tandlægerne Reviews 38

TrustScore 3.5 out of 5

3.4

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg gik ned til Harald Tandlægerne i Helenestræde i Randers. Jeg skulle have skiftet en plumpe som var gammel. Det klarede Thomas Borup uden problemer. Godt arbejde som det plejer.

Rated 2 out of 5 stars

Jeg er stadig i chok over prisen for to huller hvoraf det ene kun var et lille et, og en fyldning. Skal det virkelig koste 6300 kr? Jeg fik ikke lavet et prisoverslag da jeg ikke mente det var nødven... See more

Company replied

1. Dentist

Written by the company

Harald Tandlægerne er en sammenslutning af tandklinikker, fordelt over hele landet. Fokus er på kvalitet og at have dig i centrum.

3.4

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

Utrygt

Min oplevelse er: rigtig dårlig information om behandling. Det føles rigtig utrygt, når behandleren ikke ved hvad der skal gøres ved ens tænder. Jeg sad en hel time hos plejer uden at finde ud af hvad der skulle gøres fremover.

November 4, 2024

Kære Jonna.
Det er så uheldigt, når vi går helt skævt af hinanden.
Vi kan kun beklage og håbe, at du føler dig hørt ved din nye tandlæge.
Harald Tandlægerne Brovst

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har fået den mest professionelle og…

Jeg har fået den mest professionelle og omsorgsfulde behandling.
Torben er virkelig dygtig - laver så flotte resultater. ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

November 5, 2024

Reply from Harald Tandlægerne

Hej Christina, tak for din flotte anmeldelse. Den sætter vi stor pris på :-)
Med venlig Thomas, Harald Tandlægerne

Dårlig service i Brovst afdeling

Min mor har nu 2 gange været hos tandlægen i Brovst for at få paradontose rensning.
Ved 1 konsultation fik hun taget en masse billeder af tænderne, som faktisk ikke var nødvendig, fordi de kunne se det i hendes journal, fra tidligere tandlæge. Der brugte de 1½ time og efterfølgende fik hun en ny tid til 2. konsultation, hvor hun skulle have foretaget en tandrensning, men der blev kun foretaget en analyse af tænderne, dog ingen tandrensning.
Med besked herefter, at hun skulle komme tilbage 17 dage efter og få en tandrensning. Denne tid har min mor nu aflyst.
Det er under AL kritik, hvordan de behandler deres patienter.
Man kommer i god tro, om at kan få behandling og så skal der gå så lang tid gør det bliver løst.
Jeg vil UNDER INGEN OMSTÆNDIGHEDER anbefale dem til nogen.

July 30, 2024

Reply from Harald Tandlægerne

Hej Karina. Vi kan selvfølgelig ikke kommentere på konkrete sager, men er kede af den oplevelse I / din mor har haft!.
Thomas - Harald Tandlægerne

Rated 5 out of 5 stars

Vil starte med at skrive at jeg har…

Vil starte med at skrive at jeg har STOR tandlæge skræk og haft det hele mit liv. Men hos Harald Tandlægerne i Østeraagade i Aalborg hos Mathilde Schepier og klinikassistenten har jeg fået den bedste behandling til ug og kryds & slange. Jeg er så taknemmelig af hele mit hjerte. Jeg har fået en total smertefri behandling( udtrækning af dårlige tænder, stumper) så min mund var klar til fuld protese. Jeg er så lykkelig. Tusind tusind tak skal der lyde fra mig. Kan kun anbefale denne tandlæge. Mange roser skal der lyde fra en skrækslagen patient som er ovenud lykkelig. Tak

May 22, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Venlig og hjælpsom personale.

Jeg er ikke patient hos dem endnu, men har haft nogle spørgsmål, og derfor har ringet til dem og spurgte, personalet er meget venlig og hjælpsom, hun har brugt tid til at kigge i gennem min journaler, og ringede tilbage med svaret hurtigt uden omkostning, jeg vil sige mange mange tak for deres hjælp.
Mvh Peipei

March 13, 2024

1 stjerne for meget

1 stjerne for meget.
Lover noget han ikke kan holde.
Bruger 1500 kr forgæves til forundersøgelse.
Burde man opdage at der skal rodbebehandles først.
Og så bliver man opkrevet for meget.
I det mindste give penge i retur.

December 4, 2023

Reply from Harald Tandlægerne

Hej Per, tak for at dele din oplevelse. Vi er kede af at høre, at du ikke er tilfreds med den behandling, du har modtaget. Vi tager din feedback meget alvorligt og vil gerne invitere dig til en personlig samtale, så vi kan få klarlagt eventuelle misforståelser og hvad vi kan gøre for at rette op på dem. Du kan kontakte klinikken for nærmere aftale. Med venlig hilsen Thomas, Harald

Rated 5 out of 5 stars

Har lige været hos Harald tandlægen i…

Har lige været hos Harald tandlægen i Brovst og fået fjernet 2 tænder,yderst venligt personale der virkelig gjorde et godt stykke arbejde. Har tandlæge skræk,men blev beroliget på en venlig imødekommende måde,ikke noget med hast jag men god tid til patienten,er yderst tilfreds og har mere mod på at komme tilbage når tid er. Kan varmt anbefale Harald tandlægen i brovst.. Tusind tak :-)

May 9, 2023

Super.

Super.
Super tandlæger hos Harald i Kolding.
Får fin behandling og prisen er ok....
Jeg flytter ikke !!!!!!!!!

April 23, 2023

FAGLIG OG MENNESKELIG TOPKLASSE

Min tandlæge Michael Rasmussen, HARALD, Gjesing i Esbjerg er fagligt uhyre dygtig. Han laver det flotteste håndværk, og han er samtidig god til at informere undervejs. Man fornemmer den faglige ekspertise under behandlingen, der er tale om en utrolig omhyggelighed med patienterne. Klinikken har en meget tillidsvækkende atmosfære med dygtige tandplejere og øvrigt personale.

January 26, 2023

Reply from Harald Tandlægerne

Hej Lotte. Tusind tak for din fine anmeldelse. Håber du får en dejlig weekend. Varme hilser fra Harald - Maiken

Døm selv

Døm selv. Skulle have lavet en plastfyldning i hjørnetand og en 2 kanal rodbehandling koster næsten 7000,-

July 20, 2022

Kære Jimmy

Det er selvfølgelig beklageligt, at du ikke er blevet informeret omkring prisen inden behandlingen.
Kunne du være behjælpelig med hvilken Harald klinik du har besøgt (by/adresse).

Jeg kan informere dig om, at vi oplyser omkring vores priser på hjemmesiden - harald.dk.

De bedste hilser - Maiken, Harald p/s

Gode sælgere. Tvivlsomme metoder

De smiler og er venlige og har sikkert gået på mange smarte salgskurser....Fakta : Min kone betalte 50000 kr for deres fejlbehandlinger og gik med betændelse i sin krop i et år pga een tand.. Jeg har lige fået lavet en tand, hvor tandlægen tog "chancen" og ikke lavede en rodbehandling. Det skal nu laves om et andet sted. De har en underlig vane med at lave reparationer som fører til yderligere besøg og dermed regninger. Men det er jo for os lægmænd og kvinder umuligt at gennemskue.

Den sidste dråbe som kom da jeg kom hjem fra ferie til et inkasso brev fra HARALD. Det viser sig at ved mit sidste besøg betalte jeg min regning på godt 2800 kr. (havde fået at vide at den ville ende på ca 2100 kr.). Derefter finder den smarte tandlæge ud af at hun mangler at skrive et røgtenbillede til pris 156 kr på regningen. Man kan diskutere om det er fair når man har præsenteret en regning til folk at man så på bagklappen finder ud af ups...Tror ikke at de vender tilbage når de har skrevet for meget på regningen. Derefter sender de regningen på mail - til min gmail - hvor de ved den ryger i spamfiltret, når det er en googlekonto - siger de selv! Det har de oplevet mange gange før og så står folk der med deres inkassobrev for at citere damen i receptionen. Men det får dem åbenbart til ikke at ændre praksis. De kunne have ringet. De kunne have sendt en sms. Deres Inkasso skrivelse viser hvilke amatører de er. Af den fremgår der et rykker gebyr på 100 kr i det skyldige beløb og ikke som i virkeligheden tre. Brevet er dateret den 7 juli og sendt med posten. Sidste betalingsdato 14 juli. Ulovlig kort tidsfrist. Den oprindelige regning - som jeg jo aldrig har set er heller ikke vedlagt. Kun et girokort. Men alleværst står der "at efter gentagne opfordringer er nedestående beløb endnu ikke indbetalt" De fortæller ikke som de skal hvad de har foretaget sig, nemlig rykket på mail. Retfærdigvis skal det siges at de frafaldt kravet om gebyrerne - og alternativet ville også være at de var blevet til grin i Fogedretten. Vi vælger at gøre det eneste man kan - nemlig stemme med fødderne. Det kan godt være de smiler og er gode til os med tandlægeskræk, men de er også dygtige til at tage jeres penge.

July 19, 2022

Reply from Harald Tandlægerne

Hej Jørgen. Jeg beklager din oplevelse på vores Harald klinik. Er det muligt du kan informere mig om hvilken klinik (by), du har besøgt. DBH Maiken - Harald HQ

Rated 5 out of 5 stars

Klinikken i Kolding er både fantastisk…

Klinikken i Kolding er både fantastisk smuk, virkelig dygtige tandplejere og tandlæger og meget søde alle sammen! Jeg kan give de bedste anbefalinger til Harald Tandlægehuset Kolding. Jeg har altid følt at have været i de bedste hænder. Skøn tandlæge. Jeg kunne ikke ønske mig bedre.

August 21, 2021
Rated 5 out of 5 stars

God kunde service, med respekt for fag og kundepleje

Harald var ny for mig da jeg flyttede fra Odense og til Faaborg i 2012
Jeg var meget i tvivl, om jeg skulle flytte tandlæge, da jeg havde en billig og dygtig tandlæge.
Jeg er efterfølgende blevet mere bekræftet i valget var rigtigt.
Harald er professionelle og gode til at informere og forklare, både hvad de laver nu og hvad du skal være OBS på fremadrettet.
Jeg knækkede en porcelænskrone for ca. 5 mdr. Siden, som jeg valgte at få rep. Vel vidende, at det nok var midlertidigt.
Så efter ca 3 mdr. Knækker yderligere en lille flig af, midt i tanden, som jeg så får lavet d.d.
bedst som jeg ville betale, får jeg så at vide det er udført uden beregning.
Det er hvad jeg kalder god kunde service, med respekt for fag og kundepleje.
Erik

April 21, 2021