'Sent to bank' 11 days ago
'Sent to bank' 11 days ago, bank says nothing received, no trace... 😒
HashLucky Casino: Het ultieme speelparadijs met torenhoge cashbacks Ben jij op zoek naar een online casino waar je écht overdonderd wordt door de keuze aan spellen en royale beloningen? Maak kennis met HashLucky, een indrukwekkend internationaal platform dat wordt gerund door Buscarar LLC. HashLucky onderscheidt zich direct in de iGaming-wereld door een werkelijk gigantische spelcatalogus te combineren met een uiterst lucratief loyaliteitsprogramma. Als offshore casino biedt HashLucky jou maximale speelvrijheid en flexibiliteit. Het is de ideale hotspot voor spelers die onbezorgd willen gokken in een online casino zonder CRUKS-registratie. Hier speel je op jouw eigen voorwaarden, zonder strenge nationale restricties of speellimieten, en met het volste behoud van je privacy. De HashLucky Schatten in een oogopslag: Spelaanbod: Tot wel 13.000 titels van meer dan 100 verschillende top providers. Welkomstbooster: Een 100% bonus tot €500 én 100 free spins op je eerste storting. Wekelijkse Cashback: Ontvang een gigantische cashback die oploopt tot maar liefst 35%! Betaalgemak: Direct storten via iDEAL, creditcards, e-wallets en populaire crypto. VIP-Programma: Een uitgebreid loyaliteitssysteem met 30 unieke niveaus. Een onuitputtelijke oceaan aan topgames Met een selectie die oploopt tot wel 13.000 spellen raak je bij HashLucky simpelweg nooit uitgespeeld. Dankzij de samenwerking met ruim 100 softwarehuizen vind je hier werkelijk alles: Slots & Videoslots: Speel op publieksfavorieten zoals Gates of Olympus en Sweet Bonanza van Pragmatic Play, of ontdek het unieke aanbod van Play'n GO, Red Tiger en Hacksaw Gaming. Uniek Live Casino: Geniet van de absolute topkwaliteit van Evolution Gaming. Wat HashLucky extra leuk maakt, is dat ze daarnaast ook spellen van XProGaming, Vivo en Ezugi in de schijnwerpers zetten. Hierdoor ontdek je unieke live varianten van Baccarat, Blackjack en Teen Patti die je nergens anders ziet. Loyaliteit loont: Tot 35% cashback! HashLucky weet hoe ze hun spelers in de watten moeten leggen. Je start direct met een warm welkomstpakket van 100% tot €500 plus 100 gratis spins bij een minimale storting van €25. Sommige acties lopen via het gelaagde pakket zelfs op tot wel €2.000! De échte kracht van HashLucky zit echter in de terugkerende promoties. Met een wekelijkse cashback tot wel 35% (met een zeer milde inzetvereiste van 10x) en een wekelijkse zondagse reloadbonus haal je altijd het maximale uit je speelsaldo. Terwijl je speelt, klim je automatisch door de 30 VIP-niveaus heen, waarmee je nóg hogere uitbetalingslimieten, persoonlijke cadeaus en exclusieve privileges vrijspeelt. Direct iDEAL-gemak en snelle crypto-transacties Voor Nederlandse spelers is de aanwezigheid van iDEAL een enorm pluspunt, waardoor storten net zo vertrouwd en snel verloopt als je gewend bent. Daarnaast switch je net zo makkelijk naar crypto zoals Bitcoin, Ethereum en Tether voor extra snelle en discrete transacties. Het casino verwerkt opnames soepel via je favoriete methode en de responsive website werkt feilloos in de browser van je smartphone of tablet. Kortom: zoek jij een online casino met de grootste spelbibliotheek van dit moment, iDEAL-gemak en ongekend hoge cashbacks? Meld je aan bij HashLucky en beproef vandaag nog je geluk!
Netherlands
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
'Sent to bank' 11 days ago, bank says nothing received, no trace... 😒
Deposited €300 for vip promo, told I qualify, after playthrough said 'not applicable to your account' and voided €700 in winnings, closed the ticket withoout letting me speak to a supervisor. Filing complaints everywhere I can find that will listen to me because this is straight up theft.