Havemandensskadedyrsservice Reviews

TrustScore 3 out of 5

1. Pest Control Service
  2. Landscaper

Written by the company

Se mere på Havemandens Skadedyrservice.dk på facebook. Det meste inde for havearbejde og alt inde for skadedyr.

Average

TrustScore 3 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Meget utilfredsstillende håndtering af skade

Meget utilfredsstillende håndtering af en skade

Jeg havde Havemandens Skadedyrsservice til at udføre havearbejde hos mig. Min robotplæneklipper fungerede normalt inden besøget, men næste morgen meldte den fejlen “Ingen afgrænsning”. Ved eftersyn fandt jeg afgrænsningsledningen revet over i det område, hvor der var blevet arbejdet.

I området så jeg, at der blev brugt en løvrive til at fjerne vissent græs. Det visne græs var opstået efter virksomhedens tidligere besøg, hvor området var blevet sprøjtet.

Jeg kontaktede virksomheden og sendte både billeder af den beskadigede ledning og dokumentation for robotplæneklipperens fejlmelding. I stedet for at forsøge at finde en løsning blev ansvaret kategorisk afvist, og der blev især henvist til, at fræseren ikke havde været i nærheden. Det undrede mig, da jeg ikke havde skrevet, at det nødvendigvis var fræseren, der havde forårsaget skaden.

Jeg havde allerede sat virksomhedens faktura til betaling og bad oprindeligt ikke engang om erstatning, men gjorde blot opmærksom på skaden og meddelte, at jeg ikke ønskede at fortsætte samarbejdet.

Det, der især skuffer mig, er derfor ikke kun selve skaden – uheld kan ske – men måden min henvendelse blev håndteret på. En professionel håndtering havde efter min mening været at undersøge sagen eller lade en ansvarsforsikring tage stilling til den.

På den baggrund kan jeg desværre ikke anbefale virksomheden.

Opdatering efter virksomhedens svar:
Det er ikke korrekt, at jeg bad virksomheden betale ledningen. I min første besked skrev jeg udtrykkeligt, at fakturaen var sat til betaling. Jeg gjorde opmærksom på skaden og meddelte, at jeg ønskede at afslutte samarbejdet.
Virksomhedens efterfølgende personlige karakteristik a mig ændrer ikke på det dokumenterede forløb eller på min vurdering af kundehåndteringen.

Opdatering:
Virksomhedens svar er ikke korrekt. Jeg bad ikke om betaling for den ødelagte ledning, og skrev tværtimod, at fakturaen var sat til betaling. De efterfølgende personlige angreb ændrer ikke på min oplevelse af en meget dårlig og uprofessionel kundehåndtering.

August 4, 2026

Reply from Havemandensskadedyrsservice

Ja du ville gerne ha jeg betalte for at du havde ødelagt din ledning, det nægtede jeg og nu laver du den her anmeldelse. 🤦‍♂️🙄

Du glemmer lige at første gang jeg var hos dig, der betalte du ikke dine regninger og der blev sendt rykker, dem slettede jeg og du fik udsat dine regninger i tre uger, så alt i alt er du bare en kunde der helst vil ha alt gratis og når du ikke får det, så bliver du børnefornærmet. Så hvis andre andre læser med, så hold jer væk, for hun er ikke andet end ballade, når regningen skal betales. 🥴🙈 Jeg så skader med det samme jeg kom til haven og da du ikke var hjemme, selvom jeg bankede og ringede på flere gange, så gik jeg i gang som aftalt. Du sendte selv billeder af skaden og viste at der ingen spor var af jordfræser, som jeg jo også havde konstateret inden jeg gik i gang, så derfor behøves jeg ikke undersøge yderligere. Nu har jeg været flere gange hos dig og dine andre regninger og især den første betalte du IKKE TIL TIDEN OG FØRST EFTER FLERE RYKKER, henvendte du dig og sagde du ikke kunne betale regningen, selvom du fortalte mig at det var ikke noget problem at betale, men alligevel betalte du ikke og spurte om jeg kunne vente tre uger og der var jeg venlig at lade regningen vente og nu det her, viser bare jeg skulle ha holdt mig væk, for du er useriøs.

Så nej jeg kan heller ikke anbefale nogen at lave noget for dig, så er kun glad for at jeg ikke skal komme hos dig mere, så hellere bruge på min tid på kunder der er glade og betaler til tiden og prøver at muligt for at slippe. 🤷‍♂️🤦‍♂️

Advertisement

Kan ikke anbefales

Måtte, efter at have renset 1/3 terrasse, stoppe ham i at højtryksspule min mors sommerhus terrasse. Al jord og grus blev sprøjtet op på facade og vinduer i 2 meters højde. Havemøbler og krukker m blomster stod på græsplæne og var smurt ind i det samme. Han siger så,at han ikke havde det rigtige udstyr. Han kræver betaling for det han nåede at “lave” og vil sende os til inkasso og i RKI ( for en regning på ca 1250, hvor kunde er utilfreds m arbejdet )
( til havemanden - Huset er i øvrigt udlejet gennem to firmaer- Airbnb og Landfolk - så vi udlejer det og står for det privat - det behøver man ikke et cvr for - læs om sommerhusudlejningsreglerne/beskatnings måder på skats hjemmeside )

May 7, 2024

Reply from Havemandensskadedyrsservice

Det viser jo bare med alt tydelighed at du tror du er klogere end det firma der udføre opgaven, det er altid renset ned så det er pænt og ordenligt inden jeg forleder mine kunder, men igen som jeg har hørt fra andre, så vil du ikke betale for det arbejde det bliver udført hos dig. Plus du udlejere et sommerhus privat og ikke igennem et firma, for du har intet cvr, det spurte jeg dig om i tlfen og du sagde det var privat og det skulle holdes privat.
Og ja selvfølgelig skal du betale din regninger som alle andre, du stoppede mig jo selv og ville ikke vise jeg kunne rense det ned, selvom jeg havde renset en stor del af din store terrasse. Så øv at den slags kunder som dig findes, der med alt tydelighed snyder sig til at få arbejdet gjort. 🙈😳

Heldigvis har jeg mange glade og tilfredse kunder selvom de ikke bruger trustpilot. For kunder der er glade og tilfredse skriver som real ikke på trustpilot, de ringer bare igen igen når de vil ha lavet noget. 🥰

Rated 1 out of 5 stars

Kan ikke anbefale dette firma

Kan ikke anbefale dette firma. Ejer er direkte ubehagelig og umoden i sin opførelse.

October 16, 2023

Reply from Havemandensskadedyrsservice

Jeg blokere dig fordi du sætter sur smiley på mit arbejde og så laver du denne anmeldelse, det viser bare hvem du er og det er fuldstændig til grin, fordi du ikke kan klare jeg fanger muldvarper for mine kunder. 🤦‍♂️

Take a closer look