⭐ 1 STJERNE – HVIS JEG KUNNE GIVE 0, HAVDE JEG GJORT DET!
Jeg har aldrig i mit liv oplevet så dårlig mad, kundeservice og opførsel fra en ejer af et spisested.
Vi bestilte en større mængde mad hos Havndal Pizza. Da vi kom for at hente maden, havde de allerede glemt at lave en burger. Den blev dog lavet med det samme, og fair nok – fejl kan ske.
Men da vi kom hjem og åbnede vores 5 grillkyllinger, blev vi mildest talt chokerede. De var så ekstremt tørre, hårde og overstegte, at selv benene kunne knuses med de bare hænder. De smagte forfærdeligt og var efter vores vurdering simpelthen uspiselige.
Vi ringede derfor til pizzariaet og bad om at få lavet 2 nye kyllinger, da de var de værste. De resterende 3 endte vi også med at smide ud, fordi de ligeledes var så dårlige, at vi ikke ønskede at spise dem.
Og her begynder det, der for alvor gør oplevelsen fuldstændig uacceptabel.
Vi fik ejeren i telefonen. Min svigermor var først blevet lovet pengene retur, men da jeg efterfølgende talte med ejeren, blev jeg mødt med råben og skrigen – og han bad mig direkte om at “holde min kæft”.
Det er åbenbart sådan, man taler til en kunde, der ringer for at klage over mad, man har betalt for.
Min mand kørte derefter ned til pizzariaet for at vise billeder af kyllingerne. Ifølge min mand var ejeren fuldstændig ligeglad med billederne. Da min mand bad ham om at tale ordentligt til mig, blev situationen yderligere optrappet, og ejeren truede ham med et af de redskaber, der bruges til at håndtere pizzaerne ved ovnen.
Herefter ringede ejeren selv til politiet.
Min mand talte med politiet, forklarede situationen og blev bedt om blot at forlade stedet, hvilket han selvfølgelig gjorde.
Det her handler ikke længere bare om 5 elendige grillkyllinger eller en glemt burger. Fejl med mad kan ske, og havde man mødt os med almindelig respekt og forsøgt at løse problemet, var sagen aldrig blevet større end det.
Men at en ejer råber og skriger af en kunde, beder hende om at “holde sin kæft” og efterfølgende optræder truende over for hendes mand, fordi man tillader sig at klage over kvaliteten af den mad, man har betalt for, er efter min mening fuldstændig uacceptabelt.
Vi smed alle kyllingerne direkte i skraldespanden, og oplevelsen bagefter var endnu værre end maden.
Aldrig igen Havndal Pizza.
Jeg har aldrig oplevet noget så uprofessionelt fra en restauratør. Vi kommer aldrig igen, og efter denne oplevelse kan jeg på ingen måde anbefale stedet til andre.