Klantvriendelijk en Vakmanschap!
Klantvriendelijk, snelle en adequate montage van de rolluiken op zonne energie. Goed vakmanschap!

Top Bedrijf
Met zeer ervaren monteurs, en vaklui niet te vergeten.
Had eerst 3 elektrische rolluiken laten plaatsen wat een weelde rolluiken die je niet hoor.
Later de oude rolluiken boven laten vervangen voor motoren geen last meer van die banden.
Ik laat ze zeker nog een keer terug komen om boven ook alles te vernieuwen op elektrisch.
Colin, Brian en Collega
Bedankt voor de services en het lachen
HBC staat voor kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid!!
Brian en Colin n dikke pluim voor jullie.
Harde werkers, na de klus wordt alles keurig netjes achtergelaten en ook de nazorg is fantastisch.
We bevelen HBC montage van harte aan. Een beter bedrijf zal heel moeilijk te vinden zijn in deze branche.
Ga zo door mannen!!

In 1 woord GEWELDIG!
Voor ons geen ander bedrijf meer.
Vriendelijk,netjes,betrouwbaar,
snel, kwaliteit voor een goede prijs. Vorig jaar een groot rolluik laten plaatsen....toen al erg tevreden. Nu 2 boven in de slaapkamer en zsm nog 2 andere. Echte service dat ze zo lief waren om de 4 oude rolluiken kosteloos voor ons te verwijderen....wat best een karweitje is....hoe netjes is dat!
We blijven vaste klant....want er is nog genoeg te doen hier.
Echt een aanrader voor mensen die echt een betrouwbaar bedrijf zoeken kwaliteit en goede prijs.
Echt mensen mensen zijn het .....erg prettig. Tot snel voor de volgende rolluiken Brian en Collin.....ga zo door!

Reply from HBC Zonwering BV
Prima vakkundig bedrijf met zeer vriendelijk personeel.
Alles keurig op tijd geleverd en gemonteerd volgens afspraak en alles was ook keurig ingemeten zodat het bij plaatsing precies paste.
Ook een prima prijs / kwaliteit verhouding.
Ga zo door mannen !

Reply from HBC Zonwering BV
We hebben de mannen van HBC montage weer over de vloer gehad.
Het was weer een genot om hen aan het werk te zien.
Kernwoorden zijn;
Deskundigheid,
Netheid
Vriendelijkheid.
Voor ons geen ander!

Reply from HBC Zonwering BV
Twee toppertjes behulpzaam en vriendelijk. Ze fixen het snel voor je. Kan iedereen hbc montage aanraden!! Dank je mannen!!

Reply from HBC Zonwering BV
2017 rolluiken geplaatst door Bryan en Colin van HBC. Nu voor het eerst wat problemen en ging het rolluik niet meer open. Bryan en Colin zijn hier geweest en binnen een tel is het weer gefikt. Heel goeie service en ook nog eens kosteloos, bedankt jongens 👍👍👍

Reply from HBC Zonwering BV
Prima bedrijf! Zondag ging een rolluik niet meer dicht.
E-mail gestuurd naar HBC. Maandag gelijk telefonisch contact en via de mail. Waarschijnlijk een veer kapot. Dinsdag gelijk verholpen door Brian & Collin. En ook nog zonder kosten! Dat is pas service! Blij mee. Corné Janssen - Roosendaal.

Reply from HBC Zonwering BV
Onze rolluiken zijn 2 jaar geleden geplaatst. Super blij mee. Nu was er 1 kapot gegaan. Een belletje en de afspraak was zo gemaakt. Top service omdat even te komen maken. Wij zijn weer blij dat het werkt.
Bedankt Brain en Colin voor de goede service!

Reply from HBC Zonwering BV
Heel tevreden over de service van HBC montage. Ondanks dat mijn rolluiken al een aantal jaren geleden zijn geplaatst door Colin en Brian kwamen ze al snel langs na een telefoontje ever een niet goed werkend rolluik. Waar vind je tegenwoordig nog zo een goede service. Ik zou ze zeker aanbevelen, vriendelijke mensen en super service !

Reply from HBC Zonwering BV
Heel tevreden over de service van HBC montage. Ondanks dat mijn rolluiken al een aantal jaren geleden zijn geplaatst door Colin en Brian kwamen ze al snel langs na een telefoontje over een niet goed werkend rolluik. Waar vind je tegenwoordig nog zo een goede service. Ik zou ze zeker aanbevelen, vriendelijke mensen en super service!
De slogan “HBC Montage in Roosendaal staat voor betrouwbaarheid, vakmanschap en ervaring. Bij ons geldt nog steeds, afspraak is afspraak!” hebben de 2 eigenaars Brian en Colin inmiddels 3 keer waargemaakt. Na de opdracht en naar grote tevredenheid plaatsen van 2 rolluiken, 2 andere rolluiken laten inmeten en deze zijn ook naar volle tevredenheid geplaatst. Nu een paar jaar later 2 screens laten inmeten en bezorgen, waarna ik deze zelf heb geplaatst. En door hun overleg en advies is het resultaat nog mooier en strakker dan ik had verwacht. Ons huis hangt nu vol met rolluiken screens, dus ik kan niet meer doen dan dit bedrijf in de hele regio aan te bevelen!
Learn more about other kinds of reviews.