See what reviewers are saying
Jestem lekarzem w przychodni, w której mamy dużo pacjentów w wieku senioralnym. Z tego względu spędzam dużo czasu u pacjentów w ramach wizyt domowych. Pracuję wtedy na tablecie, w które w związku z wp... See more
Dobra aplikacja, nie zacina się, działa poprawnie aczkolwiek czasami dłużej się wczytuje ale nie wpływa to ogólnie na użytkowanie
Company details
Written by the company
Comarch HealthNote is an app that connects patients and physicians! Together with a team of physicians, we have created a completely free application that will help you take care of your health by keeping all of your medical records, vitals and symptoms in one place. You can share all of the medical data with your physician with one click. Simple.
Contact info
No recent history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Wszystkie dokumenty oraz wizyty w…
Wszystkie dokumenty oraz wizyty w jednym miejscu. Nie muszę się martwić, że podczas wizyty zapomnę jakiegoś dokumentu. Dla mnie super opcja.
Super
Super, aplikacja zastępuje mi książeczkę zdrowia. Nie muszę o wszystkim pamiętać,polecam.
Dla mnie jest dobrym rozwiazaniem
Jest w porzadku
ściągnąłem apkę dla mamy, która ciężko choruje. z polecenia lekarza musimy zapisywać wszystkie pomiary i symptomy. robiliśmy to w zwykłych notatkach, po czym zdecydowałem poszukać apki. jest pomocna. Dużym plusem jest to, że możemy umawiać się na konsultację online, kiedy jest taka potrzeba. również zachowywanie dokumentów po wizytach jest mega. o dużo mniej bałaganu.
MojeZdrowie24
Całkiem przydatna i przyjemna w obsłudze aplikacja. Nie mam się do czego przyczepić ;)
Mialam problemy z zalogowaniem sie, ale w koncu sie udalo. Dodam, ze sama funkcjonalnosc apki jest super :)
Apka zmieniła nazwę na MojeZdrowie24
Apka zmieniła nazwę na MojeZdrowie24, podstawowe funkcje zostały plus pojawiły się nowe. Polecam, fajnie dopracowali aplikacje
Super
Jest sporo podobnych aplikacji, ale na razie sprawdza sie najlepiej ta. Wyroznia sie mozliwoscia umawiac sie na wizyty i placic online i porzadkowanie dokumentacji w formie elektronicznej
Dobry kierunek i wsparcie
Dobry kierunek i wsparcie dla kontroli nad zdrowiem, umawiania wizyt z kalendarzem oraz dokentwcji medycznej. Czytelna I funkcjonalna
Super opcja do umawiania wizyt
Dla mnie bardzo fajna opcja do umawiania wizyt i płatności. No i do tego wszystkie badania i dokumentację mam pod ręką. Ja mogę polecić :)
Dla mnie dobry wybór
Dla osób z dużą ilością schorzeń i przez to ogromną ilością badań, wizyt itd. duże ułatwienie. Jak w końcu można mieć wszystko w jednym miejscu i nie martwić się że o czym zapomniałem. Do tego jak widze jakieś niepokojące objawy po lekach też można sobie zapisać i później już u specjalisty temat poruszyć. Tego szukałem :)
Super
Świetna sprawa posiadać tą aplikację, tylko, że teraz nazywa się MojeZdrowie24. Szybko działa, dobre funkcje szczególnie skaner dokumentów
Świetne rozwiązanie
Świetne rozwiązanie, wreszcie mam porządek w dokumentach od lekarza
Dobra aplikacja
Mojezdrowie24
Zainstalowałem apke tylko dla trzymania dokumentacji w jednym miejscu, ale pojawiła się nowa i pomocna funkcja umawiania wizyt. Potrafię umówić się na wizytę w parę kliknięć. Jestem zadowolony
wizyty online
w aplikacji można umawiać wizyty online. Jestem cukrzykiem i życie nie jest łatwe, dlatego taki zbiór pomiarów w jednym miejscu i dokumentów medycznych jest świetny. Wizyty online dla konsultacji lub gdy po prostu potrzebna recepta. super ułatwia życie!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.