Heatsy Norge

Contact info

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Ubrukelig skrot

Selger produkter som er så dårlige at de er totalt uegnet til formålet, og nekter ta de i retur, med mindre du sender de tilbake uåpnet & innen deres egne frister. De forholder seg ikke til norsk lovgiving, og burde utestenges fra betalingstjenester & fått bøter, attpå.

June 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Aldri kjøp noe fra denne leverandør

Aldri kjøp noe fra denne leverandør, fikk vare som overhodet ikke var som forventet og har prøvd å få returnert denne, men hører IKKE noe fra de. Rett og slett ett utrolig useriøst firma.!!!!!!!!!!!!!! Ender opp med å ha fått krav på å betale til tross for at jeg ikke kan bruke varen pga feil str feil farge og heelt feil vare. Men ikke mulig å returnere. USERIØST

April 9, 2024

Svindel

Svindel, ventet tre måneder på en vare og jeg måte betale! Men fikk aldri varene
Eller pengene! Veldig dårlig gjort!
Tenk at dette skjer i Norge!
Det er til å spy🤮

January 4, 2024

Svindel

Svindel. Må betale uten å ha fått varen. Dem sier. Pakken er levert. Står at en må oppgi dato. Jeg vet ikke. Setter derfor dagen i dag, selv om det har vært diskutert en stund uten resultat.

April 1, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Stol ikke på dette firmaet

Stol ikke på dette firmaet! De leverer feil varer og til tross for fagre løfter så nekter de å godta bevisene for at varen er feil og dermed får man ikke pengene igjen. Jeg har holdt på med dem i 3 måneder uten å komme noen vei.

January 10, 2024

STYR UNNA/SVINDEL

STYR UNNA
De reklamerer med 48 timers angrefrist, dette stemmer ikke.
Varen svarer absolutt ikke til forventningen heller, utifra bilde på nettsiden. Helt andre farger, og et annet materiale... Må returneres Kina...

March 8, 2024

SVINDEL

Styr unna denne nettsiden/butikken-SVINDEL. Jeg har dessverre betalt med Visa og hverken fått bekreftet bestillingen min eller fått varen. Pengene antas tapt. Problemet oppsto under bestillingen. Da jeg ble oppmerksom på at jeg kun hadde mulighet til kontakt via melding, ble jeg mistenksom. De viser IKKE interesse og følger IKKE opp.

February 14, 2024

Styr unna

Styr unna. Ren og skjær SVINDEL Varene er ikke de jeg bestilte. Feil størrelse og kopi produkt fra Kina. For å få tilbake pengene MÅ varene sendes til Kina og porto koster mer enn varen. Er ikke verd 1 stjerne

February 8, 2024

Scambutikken Heatsy

De reklamerte med Skecher til halv pris, og sendte meg "ortopediske sko" Det var en kina-kopi av Skechers med etterlignet logo og markering på sålen. Størrelsen var også mindre enn normalt. Etter mange mailer fram og tilbake må man bare gi opp. De fastholder at det bare er å returnere og få pengene tilbake, men det er jo meningsløst når portoen koster mer enn skoene. Rart at en norsk nettbutikk må ha returvarene sine til Kina! Styr unna denne nettbutikken! Scam!

January 10, 2024

Styr unna nettbutikken Heatsy Norge

Styr unna nettbutikken Heatsy Norge. Der selger de klær fra Kina, og Asia. Da du får de så er de på langtnær det du trodde du bestilte, hverken i str, kvalitet eller utseende. Når du skal returnere varen, må du betale det og toll sjøl, og får en kostnad som er flere ganger høyere enn kjøpspris. Selv om nettsted er i Norge, tar de ikke retur til Norge, men Kina, noe som er direkte svindel bare der. Bildet av varen er ikke tilsvarende det du faktisk får. Svindelbedrift.

January 3, 2024

Styrbunna!

Håpløst firma. Leverer ikke det som er beskrevet. Ved retur må du selv bekoste retur til Kina. Må betale retur selv om det er levert feil vare, skade eller hva som helst. Kjøpte via Klarna. De var heller ikke til hjelp da det var feil vare som ble levert

December 1, 2023

Samme her

Samme her! Dårlig kvalitet, ingen peiling på størrelse og kostnader til å sende tilbake nestens dobbelt til slgspris. Utrolig!!! 1 stjerne er for mye, minus 6 er bedre!!Juks

December 1, 2023

Beklager Heatsy Norge

Beklager Heatsy Norge, dette er elendig! Jeg ønsket å returnere en kåpe som ikke var i nærheten av å svare til forventningene, svært dårlig kvalitet. Ja, jeg hadde helt sikkert fått tilbakebetalt beløpet på 599kr, men for å returnere varen etter deres kriterier ville det kostet meg 976 kr i porto til Kina. Dette holder ikke!

December 2, 2023

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look