Hebro Danmark ApS blev 10. juli taget under konkursbehandling efter en begæring modtaget 4. juli. Selskabet har drevet virksomhed fra dressen Industrivej 5 i Rødding. Kurator er advokat Lasse La... See more
Hebro Danmark
See what reviewers are saying
Jeg kan varmt anbefale at købe gaver hos Hebro Danmark. Fint koncept og venlig personlig service. De er altid klar ved telefonen. Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Hebro Danmark.
Company replied
Company details
Written by the company
Hos hebro.dk har vi udviklet en gaveshop til dine medarbejdere, som skaber glæde og giver dine medarbejdere nogle gaver, som er personlige og efter deres smag. Opsætning af jeres personlige gaveshop leveres af os, og I, som virksomhed, bestemmer om I ønsker en hel priskategori eller forskellige produkter på tværs af priskategorier. Vi servicerer hele Danmark via vores sælgere og samarbejdspartnere, og kan derfor tilbyde en bred vifte af design- og kvalitetsprodukter, så du kan sikre en høj tilfredshed blandt dine medarbejdere. Hebro leverer gavekoncepter til danske virksomheder. Vi kan præsentere et helt unikt sortiment af gaver, som er udviklet i samarbejde med de store producenter af mærkevarer. Kontakt os allerede i dag på 78782180 eller info@hebro.dk, så vi kan hjælpe dig med dine firmagaver!
Industrivej 5, 6630, Rødding, Denmark
- 78 78 21 80
- info@hebro.dk
- hebro.dk
People also looked at
Hebro Danmark ApS konkurs
Selskabet har drevet virksomhed fra dressen Industrivej 5 i Rødding.
Kurator er advokat Lasse Ladefoged, 6500 Vojens.
Fusk CVR 41821221
Fusk CVR 41821221
Her 3 måneder efter julegaverne skulle have været leveret får man stadig oplyst, at firmaet er under rekonstruktion. Rekonstruktionen er stadig ikke anmeldt, så det er bare noget de siger. Det er ikke lykkes at få kontakt til dem. Jeg vil fraråde alle til at handle med dem og holde øje med at de ikke bare skifter navn og laver samme nummer igen til jul
FUSK.........
I starten blev jeg kontaktet mange gange pr tlf, går ind og ser udvalget. Chef og jeg bliver enige om at det skal være dette firma vi bruger i år. Levering er forsinket over en uge. Gaverne er ikke pakket ind. Der mangler 2 gaver, hvor der ligger en håndskreven seddel med at det vil blive leveret når det lander hos dem. Har i dag sendt mail til dem og tænker for sjov at kigge på trustpilot. Der blev jeg da noget overrasket med alle de dårlige anmeldelser og firma er under rekonstration :-( Heldigvis er det "kun" 2 gaver jeg mangler. Den 20 dec sendte jeg mail til dem,(da jeg stadig ikke har modtaget noget) med jeg var utilfreds med info ang levering iflg deres egne betingelser. Det er så sidste gang dette firma bliver brugt.
Varm luft
Vi blev (som flere andre, kan jeg se) opsøgt med lovning om særlige fordele ift. at vælge Hebro som leverandør. Vi modtog vores varer en uge senere end lovet, nok 1/3 var ikke pakket ind (heraf var nogle blevet beskidte), og der mangler 3 styk. Jeg har efterfølgende også googlet og kan se at direktøren er en vaskeægte "konkursrytter" - håber aldrig art han får lov at starte virksomhed op igen
FUSK!
FUSK! Bruger en strategi omkring at de er lokalvirksomhed til vores. Vi mangler 14 julegaver af alle dem vi har bestilt! Gaver kom uden at være pakket ind. Ikke engang en ordentlig måde at takle på man ikke kan levere, skulle selv finde en håndskrevet seddel fra Per Horsbøl i blandt pakkerne. Tænk sig man byder andre virksomheder at håndtere det på den måde. “Virksomheden er under rekonstruktion” ja det er vældig!
ØV øv øv
ØV øv øv, her blev vi godt nok taget lidt ved næsen. Jeg tror at mange af de 5-stjernede anmeldelser er fake. Fx er en af dem fra Malou Hjorth - hun er opført på deres egen hjemmeside om ansat.
Vi har heldigvis modtaget størstedelen af vores gaver - men mangler desværre stadig 13. Så det er 13 gaver hvor vi skal ud og finde alternative gaver til vores kolleger der er blevet snydt.
Fusk, snyd og dårlig service :-(
Øv øv øv - sikke et fusk firma og tænk, at der findes mennesker, der vil snyde andre, når det drejer sig om at give gaver og glæde andre.
I oktober/november blev man kontaktet ofte mht indkøb af julegaver og Hebro lovede og tilbød faktisk nogle attraktive gaver, som medarbejderne kunne vælge imellem! Derfor valgte vi dem, men da aftalen var i hus hørte vi intet - heldigvis fik vi de fleste julegaver, men vi mangler stadig nogle! Man kan ikke få fat i firmaet hverken pr telefon, mail eller chat.
Det mindste de kunne gøre var da, at sige at vi ikke kan få gaverne og pengene eller i bedste fald at man kunne få en kreditnota på de resterende gaver!
Så KØB aldrig noget ved Hebro eller noget andet firma som Pehr Horsbøl har noget med at gøre :-(
De har lovet en masse og ikke overholdt ret meget af det...
Medarbejdere mangler stadig julegaver
Vi har stadig medarbejdere der ikke har modtaget julegaver og man kan ikke komme i kontakt med firmaet. Tlf svarer siger firmaet er under rekonstruktion, så vi skal nok ikke forvente at modtage de manglende julegaver 😡
Virkelig dårlig oplevelse med Hebro..
Virkelig dårlig oplevelse med Hebro... Vi har bestilt vores gaver igennem deres shop og gaverene skulle modtages inden jul... Vi har fået leveret under halv del af gaverne - ikke pakket ind, som ellers var aftalt (vi skulle enda vælge, hvilken slags indpakning vi ønsker), nogle af gaverne ser ud til at have været åbnede/brugte. Hebro har fået betaling for ALLE gaver, langt før leveringen... Meget dårlig oplevelse, som har stillet os i en pinlig situation over for medarbejderne, som ikke fik deres julegaver... Nu må vi se, hvornår Hebro leverer de resterende gaver...
Modtog min julegave ( 3 fade) det store…
Modtog min julegave ( 3 fade) det store fad er gået i stykker, har mailet flere gange for at høre om ombytning men intet svar 👎
Det bliver så sidste gang vi handler…
Det bliver så sidste gang vi handler julegaver hos Hebro.
Da de ringede for at høre om vi ville købe julegaver hos dem, tog de telefonen og svarede på mails i et væk.
Nu hvor vi har modtaget - de fleste af vores gaver, som dog ikke er pakket ind som aftalen lød på - er de som sunket i jorden. De ringer ikke tilbage og svarer ikke på mails.
FUSK!
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice
Aftalen var levering først i uge 50 - vi har nu midt i uge 51 og ingen gaver er modtage. De svare ikke på telefonen, ringer dog tilbage, men får en sang fra de varme lande om at de er sat på lastbilen i fredags så de må jo komme i dag. (det er så samme besked her på 3. dagen)
Fusk
Fusk - hold jer langt væk.
Firmaet har modtaget betaling for firmagaver, men har langtfra leveret det bestilte. Svarer ikke længere på mails, eller på telefonen, så må antage at dette er helt bevidst og at de godt ved at de snyder deres kunder.
OK service
Fin service. Men gaverne kom ikke til tiden. Alle gaver var ikke med. Og ingen gaver var pakket ind.
Jeg ved ikke hvilken service de andre…
Jeg ved ikke hvilken service de andre fik, men den har jeg bestemt ikke fået.
Da de skulle sælge gaverne var det hele så godt.
Men derefter er det da bare gået ned af bakke. Da alle vores ansatte havde valgt julegave som havde sidste frist d. 18/11 hørte vi ikke mere fra dem.
Hverken at de havde fået bestillingen, eller at alt stemte, samt heller ej en leveringsdato for gaver.
Jeg har flere gange prøvet at komme i kontakt med Hebro, uden noget held.
At smide 30.000,- efter julegaver til sine ansatte og man så INTET høre, det er den ringeste service jeg har fået.

Bedste anbefaling til Hebro Danmark
Bedste anbefaling til Hebro Danmark. Virkelig god service, hurtig levering og et godt udvalg af gaver.

Reply from Hebro Danmark
Jeg kan varmt anbefale at købe gaver…
De er altid klar ved telefonen.
Det bliver ikke sidste gang jeg handler hos Hebro Danmark.