B&B Hedegården
I anledning af min 60-års fødselsdag havde jeg inviteret mine børn og børnebørn til hyggelig komsammen lørdag den 15. september. De ville gerne blive lidt længere, så de bestilte overnatning i god tid hos B&B Hedegården i Svenstrup ved Hammel. Dette blev bekræftet mundtligt af ejeren. Der blev også lovet en skriftlig bekræftelse, som først dukkede op 8 dage senere.
Da dagen så oprandt havde ingen hørt noget endnu trods gentagne telefonhenvendelser. Det var meget svært at få kontakt og der blev aldrig ringet tilbage. Men pludselig... så kom der en telefon fra ejeren.
Hun havde åbenbart taget fejl af månederne og - trods bekræftelsen - booket en måned forkert. Og hun var desværre heller ikke hjemme, og der var ingen på gården. Men de kunne bare komme ind ad en dør, hvor nøglen hang.
Hele lørdagen forløb fantastisk, og da det blev aften ville familien så tage til B&B Hedegården.
Men her blev de nærmest løbet over ende af to store hunde, som skubbede det ene af børnebørnene ind i bilen igen. Det vakte ikke just glæde. Så blev der sendt en sms afsted om, at de ikke ville blive, men valgte at tage hjem til Holstebro igen.
Det resulterede i en hurtig sms, hvor beskeden lød, at hvis hundene var så overkåde, så var det fordi at drengene havde “krudtet” dem op... der VAR altså nogen på gården... Helt i modstrid med tidligere oplysninger. Og de kunne jo også bare ringe til hendes mand. Et nummer og en person som ingen vidste noget om...
Det hele endte med, at de kørte tilbage til Holstebro med 3 ulykkelige børn, som havde glædet dig til søndagens morgenmadshygge, formiddagsgåtur og en masse andet sjov.
Det er simpelthen ikke i orden, B&B Hedegården. Det kan I ganske enkelt ikke være bekendt.
Selv om min 60-års fødselsdag blev fejret behørigt om lørdagen var der også set frem til søndagens familiehygge. Den blev der så ikke noget af - og det minde har jeg så at tænke på resten af mine dage...
ØV - skam jer!
B&B er en suveræn måde at snuppe en lille pause på - men det behøver absolut ikke være B&B Hedegården, Svenstrup.