PLANERA TV to tez zlodzieje i dno !!. Sami zmieniaja ci hasla nic tobie nie mowiac, na tych 3 dniach "probnego" wszystko gra i dziala .Problem sie zaczyna jak zaplacisz hujom kase. Za[placilem im za... See more
See what reviewers are saying
Nic tylko jeden wielki dramat... Żeby obejrzeć mecz na żywo hahah niema opcji pochodzi chwilę i ścina że się odetchciewa wkur.... i dalej oglądać. Kiedyś chodziło ok teraz to już niema sensu dalej wyk... See more
U mnie problem polega na tym iż mogę oglądać Eleven Sports 1 od rana do wieczora i wszystko jest ok ale kiedy przychodzi do PGE ekstraklasy na żużlu ni cholery Eleven Sports 1 przestaje mi odbierać ni... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Złodzieje ! ! ! ! Na początku kupiłem hejo.tv na miesiąc…
Na początku kupiłem hejo.tv na miesiąc ,potem na trzy miesiące ,po upływie trzech miesięcy ,na rok krótko po tym przelogowali na wodmax ,troche szlo ,trochę cieło urywało zacinało a teraz juz nic nie znajduje internet tej strony i zero oglądania ,i nie wiem co dalej mam dekoder Canal plus z pakietem na 2 lata ,zapomnieć ,zawiesza sie, zacina katastrofa ,chyba trzeba wrócić do polsatu ,ich dekodery sa super ,nie wiem jak on-line ,poprostu Canal + to dziadostwo najgorszego sortu,pisze o ich dekoderach.😡😡🤮🤮👹👹
Niestety ale strona nie dziala niby…
Niestety ale strona nie dziala niby przeniesli konta na vod ale wpisuje ten sam login i haslo i nic nie dziala.
Nie mogę się wbić
No chyba piracka ta TV i Policja ich…
No chyba piracka ta TV i Policja ich zgarnęła, pewnie teraz wszyscy dostana wezwania i karę za oglądanie pirackie tv :)
Co się stało z tą telewizja
Co się stało z tą telewizja? Opłacone miałem do końca roku i co teraz? Tam na to vodmax nie mogę się zalogować bo wyskakuje ze nie ma takiego użytkownika. Masakra jakaś
Hejo.tv zmieniło nazwę na vodmax.tv i…
Hejo.tv zmieniło nazwę na vodmax.tv i tam konta zostały przeniesione więc jeśli ktoś ma konto opłacone na hejo to bez problemu może teraz oglądać na vodmax jest lepiej rozbudowany i można oglądać na 4 urządzeniach jednocześnie
Komunikat
Komunikat. Witryna nie osiągalna. A mam zapłacone do końca roku. Porażka
totalna porazka zlodzjeje zabrali kase…
totalna porazka zlodzjeje zabrali kase a telewizja nie chodzi
od 2 dni nie ma tv hejo..zmieniła nazwe…
od 2 dni nie ma tv hejo..zmieniła nazwe i platforme, wykupilam poogladałam tydzien i teraz nic.
Witryna nie działa. Co sie dzieje?
Nie działa,porażka ta TV,nie wyświetla…
Nie działa,porażka ta TV,nie wyświetla się witryna,zapłaciłem i za co ?
Mamy od jakiegoś czasu i bardzo lubimy
Mamy od jakiegoś czasu i bardzo lubimy, fajne stacje i baza filmów i seriali często gorące nowości.
Masakra,jestem klientem od 2 lat ale…
Masakra,jestem klientem od 2 lat ale ostatnie tygodnie to kompletna porażka.. Od przyszłego miesiąca zmieniam na coś innego,to co teraz robicie to kompletna kpina z ludzi..
Klasyczna kradzież konta.
Ups...Twoje konto zostało już przeniesione
Twoje konto zostało przeniesione wraz z aktywacją premium na adres E-mail:........Niestety nie można wpisać maila.
Nie mogę się zalogować wielka porażka…
Nie mogę się zalogować wielka porażka ta telewizja powinniście oddać ludziom pieniądze za robienie ich w ciula Nie polecam
Siema a po mojej ocenie 1 gwiazdki i…
Siema a po mojej ocenie 1 gwiazdki i wpisie zablokowali mnie nie oddając kasy . To tylko 7 euro ale sam fakt się liczy
Uzywam hejo tv praktycznie tylko dla…
Uzywam hejo tv praktycznie tylko dla Polsat sport gdzie ogladam UFC , jednak od kilku miesiecy 9 na 10 razy nie moge ogladac bo oczywiscie nie dziala stream, plus jest , ze jest duzo seriali , telewizja to masakra
Wykupiłam telewizja na 90 dni dostała…
Wykupiłam telewizja na 90 dni dostała na 7 dni tylko. I tak się wydarzyło mi dwa razy. Zamiast 180dni dostałem tylko 14, a pobrali jak za 180 śni. Pisze do nich i zero odpowiedzi. Może ma ktoś jakiś numer telefonu do nich?
Szkoda kasy
Szkoda kasy. Kiedys jeszcze w miarę działało a teraz to jedna wielka porażka. Nie polecam
Trzy dni temu wykupiłem pakiet,dzień…
Trzy dni temu wykupiłem pakiet,dzień później nie działa tylko wykup premium.glupota!!!
The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.