Guldsmed Helle Elmgreen Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Varmeste anbefaling

Jeg har flere gange handlet hos Guldsmed Helle Elmgreen, og jeg oplever altid at få den bedste service og vejledning. Personalet er yderst professionelle og altid imødekommende. Og så er det jo bare byens smukkeste butik - man bliver altid inspireret.

February 20, 2026

God service <3

Var tilfældigvis derinde, med en bekendt der skulle kigge på nogle halskæder. Det var ikke planlagt fra min side af, at købe noget.
Jeg selv ligner ikke en million, og har en beskeden indkomst, men havde bestemt mig for en Georg Jensen ring, som jeg var faldet hårdt for. Det var én af hans gamle designs.
Jeg var ærlig og fortalte min situation, og vi fandt ud af en afdragsordning. Jeg følte mig ikke mindreværd, eller ildeset, bare fordi jeg ikke ville kunne betale beløbet på én gang.
Jeg følte mig både hørt, og set som et menneske.
(Datoen for oplevelsen er egentlig 30/06-2020)

October 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig fin service, har bestilt flere Georg Jensen ting online.. alt kom næste dag. Fik byttet et armbånd, ingen problem. Søde oplysende pr. Telefon! Super Butik

January 21, 2024
Guldsmed Helle Elmgreen logo

Reply from Guldsmed Helle Elmgreen

Tusind tak for de pæne ord.

Rated 2 out of 5 stars

Vær obs på den såkaldte landsdækkende “bytteservice”

Jeg har i dag været i Helle Elmgreen for at bytte en Georg Jensen armring som jeg har fået i julegave. Armringen er købt i Jylland, hos en guldsmed med landsdækkende bytteservice - netop så jeg havde mulighed for at få den byttet på Fyn.
Jeg skulle blot have armringen i en anden størrelse, hvilket de sagtens kunne hjælpe med, men fordi min søster havde købt den på tilbud mente de at jeg skulle betale difference på knap 400kr.
Det ønskede jeg selvfølgelig ikke, da det absolut ikke giver nogen mening og den såkaldte bytteSERVICE falder hermed lidt til jorden.

Jeg gik hjem og ringede til den guldsmed som armringen er købt hos og hun blev meget skuffet og sur og hun bekræftede den mistanke jeg havde - hun fortalte mig nemlig at Helle Elmgreen skulle have byttet min armring kvit og frit.

Heldigvis gav guldsmeden, som armringen var købt hos, super god service - hun sendte mig kvit og frit en returlabel så jeg kan få byttet min armring hos hende - dét er GOD SERVICE!

Hende handler jeg helt sikkert ved fremadrettet, fremfor Helle Elmgreen - også selvom jeg bor på Fyn og hun har butik i Jylland.

December 27, 2023
Guldsmed Helle Elmgreen logo

Reply from Guldsmed Helle Elmgreen

Hej Simone.
Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at du tager dig tid til at tage sagen op, så vi kan få ryddet en sådan misforståelse af vejen. Bytteserviceordningen administreres af vores brancheorganisation, og der er klare retningslinier for, hvordan bytteservice skal fungere. Desværre viser din beskrivelse, at vores kollega ikke har forstået, hvordan disse retningslinier er, eller er blevet misinformeret af andre. Virkelig ærgerligt at du ikke får den rigtige version af vedkommende.
Hvis en guldsmed vælger at sælge smykker til reduceret pris, så er vi, der er med i bytteserviceordningen, ikke forpligtet til at sælge vores varer til samme reducerede pris.
Bytteserviceordningen fungerer i øvrigt upåklageligt, og vi er mange medlemmer, som hver dag håndterer gaver og andet igennem ordningen til kundernes store tilfredshed.

Hvis du vil hjælpe os med at rydde eventuelle fremtidige misforståelser af vejen, ville vi sætte stor pris på, om du vil sende os en mail (mail@helleelmgreen.dk) med den pågældende butiks navn og kontaktperson, så vedkommende ikke fortsætter med at misinformere kunderne.
Vi har intet gjort forkert, og vi håber at du med den rigtige viden kan se, at din anmeldelse er uberettiget, og vi ville sætte pris på, at du trækker den tilbage.

Ønsker dig en god dag.

Rated 5 out of 5 stars

Altid venlig og professionel betjening og et godt udvalg

Jeg er kommet i forretningen gennem mange år og oplever altid en super professionel og venlig betjening hos Guldsmed Helle Elmgreen. Udvalget er bredt, og forretningen formår altid at lytte og vejlede - hvad enten jeg er på udkig efter en lille gave eller et dyrere smykke. Personalet giver sig tid og er altid velinformeret om de produkter, der forhandles.
Jeg kan kun anbefale at handle hos Helle Elmgreen.

July 25, 2023

Min varmeste anbefaling

Jeg besøgte Guldsmed Helle Elmgreen for at finde en halskæde til min kæreste. Jeg blev mødt af den mest hjælpsomme medarbejder, som vejledte mig til det rette smykke. Min kæreste ønskede dog en kortere kæde, som ikke var på lager i butikken, men det var intet problem og kæden blev hurtigt bestilt og kom kort tid efter.

Jeg har efterfølgende købt flere smykker og ligeledes fået justeret ringstørrelsen på et arvesmykke. Jeg bliver hver gang mødt med smil og hjælpsomme medarbejdere, der har stort fokus på kunden.

Tusind tak til Helle og teamet fra Guldsmed Helle Elmgreen! Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg shopper i butikken.

April 20, 2023

Professionel og venlig service

Jeg har igennem rigtig mange år handlet hos Guldsmed Helle Elmgreen.
Igennem alle årene har jeg altid oplevet at blive modtaget med et smil samt hjælp og vejledning til at finde det rette produkt.
Helt igennem professionel service og vejledning samt venlig betjening.
Dette uanset om jeg har købt en "billig" ring eller et dyrt smykke.
Kan kun give Helle Elmgreen de bedste anbefalinger på alle områder.
Venlig hilsen Birgitte Chrintz

June 19, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og alt for lang rep tid!!

Har indleveret en dyr ring til reparation. Den skal kun loddes 2 steder. Pga ferie for 1 måned siden (1 uges ferie i butikken) ville der gå Max 2 uger før jeg kunne hente min ring. Nu er der gået 4 uger og jeg har stadig intet hørt. Er meget bekymret nu for ringen er en gave fra min datter til min 50 års fødselsdag. Helt utroligt dårlig service at de er så lang tid om en simpel reparation og ikke ringer og oplyser om at det tager laaaaaang tid at lave 2 lodninger Når og hvisker får min ring så er det absolut sidste gang jeg bruger denne guldsmed!!

May 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig service og meget…

Utrolig dårlig service og meget arrogant kvinde

Du får ikke god service medmindre du ser utrolig velhavende ud. Jeg spurgte efter en ring til mig selv, hvorefter hun svarer jeg tror ikke vi har den, skal jeg kigge? Jeg svarer det må du gerne. Imens jeg snakker med hende begynder hun at betjene en ældre velhavende mand jeg venter i 10 minutter og ender med til sidst at gå, da hun aldrig vender tilbage. Nogenlunde samme dårlige service har flere af mine veninder oplevet. Så medmindre du ser utrolig velhavende ud, anbefaler jeg bestemt ikke, at du støtter hendes butik.

January 3, 2022

Meget utilfredsstillende service

Meget utilfredsstillende service. Var på udkig efter en forlovelsens ring med farvet diamanter, men da det ikke var noget de havde i sortimentet skulle de undersøge om det kunne skaffes/laves. Jeg blev orienteret om at der ville gå et par dage så ville de kontakte mig. Efter nøjagtig 14 dage ringede jeg for en status, hvor jeg fik fortalt at de havde ikke glemt mig og at jeg ville høre fra dem senest om fredagen... jeg ventede yderligere 14 dage inden jeg kørte til Kbh og købte en smuk ring hos Hartmanns. Det skal ydermere siges at jeg havde en tidshorisont som jeg havde orienteret forretningen om, så tusind tak for at lade mig vente 30 dage til ingen verdens nytte. Ingen varme anbefalinger herfra.

December 7, 2020

Dårlig service

Når man skal købe er servicen ok - men når man skal reklamere så er det straks en anden sag. De fralægger sig ethvert niveau af både service og ansvar.

November 26, 2019

Usædvanlig dårlig service

Usædvanlig dårlig service.
Jeg har købt en meget dyr 18 karat guldring fra Carre ved Helle Elmgreen i Odense.
I løbet af meget kort tid ødelægger den flere stykker tøj. Den river huller mit tøj.
Jeg henvender mig derfor i butikken. De kan se at to af de greb der holder stenen ikke sidder korrekt. De sender den derfor til reparation hos Carre.
Ringen kommer tilbage fra Carre. De mener ikke den fejler noget.
Pludselig har Helle Elmgreen ændrede holdning. De mener ringen er perfekt trods de lige har sagt det modsatte.
Jeg beder om at få den ombyttet eller få mulighed for at ombytte til anden ring som gerne må være dyre. Det skulle være min vielsesring så det er vigtig ringen er i orden. De nægter og vil på ingen måde være behjælpelige.
De tillader sig yderlige og være næsvise og flabet i deres tone. Alt er godt så længe man vil købe men så snart der er problemer får tonen en helt anden lyd.
Jeg kan på ingen måde anbefalede og handle hos Helle Elmgreen.

June 15, 2019

Fremragende service

Fremragende service, dygtige fagfolk med stor ekspertise og kundevenlige. Mange spændende og nye vare, med høj kvalitet.

March 5, 2019

En oplevelse om service

Et problem omkring ombytning af en halskæde gav mig i første omgang en opfattelse af manglende service. Det er ikke ofte at opleve, at butikkens indehaver ikke bare drøfter dette med medarbejderne efterfølgende, men også kontakter kunden og får opklaret situationen. Stor tak til Helle Elmgreen for håndteringen af denne sag - jeg anbefaler gerne butikken, hvor jeg i øvrigt har handlet over en længere årrække.

March 2, 2017

Ualmindelig dårlig service!

Havde fået et guldarmbånd, købt i butikken. Da det var alt for stort, tog jeg det med ind for at få kortet af. Det koster så 400 kr! Det er min erfaring af sådanne ting er en del af servicen, når man kan køber smykker. Fordi jeg havde haft armbåndet på, på vej ind til butikken, kan det ikke byttes, fordi jeg "jo allerede har ridset det".
Synes simpelthen at man skal tydeliggøre de vilkår, når man sælger meget lange armbånd til gaver.

December 7, 2016

Take a closer look