Herstartuwgezond Reviews 15

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 2 out of 5 stars

Bioresonantie is een alternatieve…

Bioresonantie is een alternatieve therapie die gebaseerd is op het idee dat het lichaam elektromagnetische frequenties uitzendt en dat ziekten of verstoringen kunnen worden gedetecteerd en gecorrigeerd door specifieke frequenties toe te passen.

Wetenschappelijke Bewijsvoering

Er is geen overtuigend wetenschappelijk bewijs dat bioresonantie effectief is voor het diagnosticeren of behandelen van ziekten. Meerdere studies en systematische reviews concluderen dat eventuele positieve effecten waarschijnlijk te verklaren zijn door placebo-effecten of andere factoren, zoals veranderingen in levensstijl tijdens de therapie.

Wat zeggen officiële instanties?

De Nederlandse Vereniging tegen de Kwakzalverij beschouwt bioresonantie als onbewezen en waarschuwt voor misleidende gezondheidsclaims.

In landen zoals Duitsland, waar bioresonantie populairder is, zijn er geen officiële goedkeuringen van medische instanties voor de behandeling van ziekten zoals k*nker of allergieën.

Conclusie

Hoewel sommige mensen positieve ervaringen melden, is er geen wetenschappelijk bewijs dat bioresonantie werkt. Als je serieuze gezondheidsklachten hebt, is het verstandig om een reguliere arts te raadplegen en evidence-based behandelingen te overwegen.

February 6, 2025

Reply from Herstartuwgezond

Bedankt voor deze propaganda bijdrage in opdracht van de farmaceutische industrie. Helaas voor jullie weten mensen wel beter dus houd maar op.

DIt bedrijf is ontmaskerd

DIt bedrijf is ontmaskerd en wel heel makkelijk, hier staat een review van eene RIANE met profiel foto die ook op de site van hun staat maar dan onder de naam GERDA. Deze bedrijf is nog erger dan erg. PAS OP SCAM ALLERT!!!!!

September 4, 2023
Rated 1 out of 5 stars

geen kennis over ziektes maar doet…

Slechte ervaring met deze therapeut. Onbewezen ideetjes toepast en veel geld vraagt voor niet werkende behandeling.

Opvallend is dat als mensen hun mening geven en niet gezien worden als positief dit bedrijf iedereen raporteerd. Dit is een hele slechte ontwikkeling als mensen niet hun mening mogen uiten

April 13, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Ik dacht ik probeer het gewoon

Ik dacht ik probeer het gewoon. Geloofde totaal niet dit wat kon doen. Al 20 jaar wekelijks last van Migraine en is soms zo erg dat ik het leven niet meer zie zitten. Al van alles geprobeerd.

Na mijn 1e behandeling 4 maanden geleden 2 maanden geen migraine meer gehad. In plaats van 2x per week. Na 2 maanden kwam het een beetje terug toen ben ik nog 1x geweest. Sindsdien helemaal geen last gehad. Ik weet niet hoe het kan, maar dit werkt. Punt. De mensen die er werken zijn super vriendelijk en de kliniek is ruim en professioneel opgezet. De media probeert het weg te zetten als te mooi om waar te zijn. Dat is hun mening, geen feit. Ik snap dat niet. Zal wel om geld gaan. Ik ben in elk geval zielsgelukkig en wil ze van harte bedanken.

April 5, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Geen huisarts wist hoe mij te helpen

Geen huisarts wist hoe mij te helpen. Tweejarig traject bij Vermoeidheidkliniek gaf geen verbetering. Na ruim 4,5 jaar chronische vermoeidheid kwam ik dit tegen. Gratis 1e behandeling, gelijk ingeschreven. Toen ik de dag voor de afspraak ging googelen, kreeg ik eigenlijk spijt. Afzeggen kon niet meer. Dus ik naar Etten-Leur. Ik dacht, als het niet helpt, wil ik mijn geld terug. Als het werkt, krijgen ze het dubbele. Ik kwam daar, werd gewoon ontvangen, mijn ernstige terughoudendheid geuit. Ze zei eerlijk, je mag het bij deze keer laten, allemaal prima. Ik onderging de behandeling, en voelde echt effect. Mijn onrustige darmen reageerden helemaal toen de lamp op mijn buik was. En de week erna waren mijn darmen rustig geworden. Ik dacht, ik ga de week erna weer, misschien hebben ze wel gelijk met hun theorie. Hun visie is helder onderbouwd. Er liggen boeken om je in de stof te verdiepen. Na de tweede keer was het effect zo enorm: na ruim 4,5 jaar raakte ik uit mijn diepe chronische vermoeidheid. Het was ongelofelijk, maar het werkt echt. Het is geen onzin. Ik blijf me verdiepen, en blijf op zoek naar wat is waarheid, maar de hele Vereniging tegen Kwakzalverij en RADAR in navolging, verpesten de ontwikkelingen die binnen de natuurgeneeskunde en biofysische geneeskunde plaatsvinden. Helaas, want velen kunnen binnen deze wereld wel geholpen worden. Het is echt niet allemaal onzin. Het kan zijn dat bepaalde theorieën later bijgesteld moeten worden. Maar dat hoort bij onderzoek vanuit praktijk ervaring. De grote keerzijde van 'wetenschappelijk onderzoek' is dat alles eerst wetenschappelijk onderzocht moet zijn voor het erkent wordt. Ten eerste worden daarin ook fouten gemaakt. Ten tweede is daar lang niet altijd geld voor. En ten derde leg je daarmee een grote drempel op om ontwikkelingen sneller te laten integreren in de medische zorg.

March 25, 2023

Fantastische ervaringen met…

Fantastische ervaringen met praktijk!!!!!!!! En bijna geen klachten meer.
Geen oplichterij en word puur gekeken naar wat JIJ nodig hebt!
Mensen die niet in de praktijk zijn geweest of geen behandeling hebben gedaan mogen NIET oordelen!

Als je toch je oordeel klaar hebt, strooi je ongezouten mensen dan niet over internet en houd het voor je!

November 2, 2022

Kritische Radar kijker

Allereerst wil ik zeggen dat ik géén eigen ervaring heb met de methodes van Kay Alexander van Herstartjegezondheid.nl. Wél heb ik vandaag de laatste aflevering van Radar terug gekeken. Ik ben een kritische kijker die zo objectief mogelijk tracht te zijn. Ik weet hoe moeilijk dat is. Laat ik vertellen dat ik zowel de reguliere zorg als ook de natuurgeneeskundige zorg respecteer. Ik luister altijd naar mijn gevoel en maak gebruik van beide soorten zorg, de ene keer regulier, de andere keer natuurgeneeskunde. Het belangrijkste is en blijft hoe ik er zélf in sta.
Nu mijn visie over de aflevering van Radar. Radar heeft twee reguliere zorgverleners en een natuurkundige wetenschapper geraadpleegd die hun visie hebben gegeven over de methodes van Kay Alexander en daar niet in geloven. Dat kan. Hij is daarna geïnterviewd door Radar en heeft netjes en duidelijk alle vragen beantwoord en verteld dat hij op een andere manier werkt dan de reguliere zorgverleners. Een andere invalshoek dus en zijn clienten zijn over het algemeen tevreden. Dit is wat ik uit het interview haal. Ik ben nieuwsgierig geworden en wellicht laat ik ooit wel een gratis behandeling doen als ik dat nodig acht.
Het belangrijkste vind ik echter dat men elkaar blijft respecteren en altijd zélf blijft nadenken! Mijn motto is: Luister naar je gevoel en laat je niets aanpraten, niet regulier en niet volgens natuurgeneeskundige wijze.
Met vriendelijke groet, Linda.

March 2, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Kijk naar radar tros en zoek het…

Kijk naar radar tros en zoek het bedrijf op. Pure kwakzalverij.

February 19, 2023

Reply from Herstartuwgezond

Radar zet zichzelf voor schut met een stapel VOOROORDELEN gebaseerd op niets. We hebben eigenhandig duizenden tevreden klanten genezen van uiteenlopende ziekten. Tevreden klanten die ze weigeren in beeld te brengen, terwijl ze geen enkele ontevreden klant konden vinden. Wij werken met therapieën zoals Bioreosnantie therapie welke door meer dan 100.000 therapeuten gegeven worden wereldwijd. Dit is de toekomst van de geneeskunde en een bedreiging voor de farmaceutische geneeskunde. Het is goed om kritisch te zijn, daarom geven we elk jaar 200.000 euro aan behandelingen weg. Baseer je mening dus op het resultaat van je gratis behandeling en niet op het herkauwen van vooroordelen van een ander. Dan zul je snel genoeg ervaren waarom de gevestigde orde er alles aan zal blijven doen deze therapie in het verdoem hoekje te drukken.

Rated 5 out of 5 stars

Kwaliteit van een privé kliniek

Dit is niet alleen de mooiste praktijk in heel Nederland maar ook verreweg de beste. Ik kan het zeggen want ben al jaren lang stand en land af aan het reizen voor mijn chronische vermoeidheid klachten.

Alles is bij deze praktijk wat meer als een privé kliniek aanvoelt gewoon netjes en professioneel. Aardige mensen, de modernste therapieën die ze combineren zodat ze elkaar versterken. Sneller en beter resultaat dan de rest ik heb eindelijk de doorbraak die ik al zo lang zocht.

Als je niet 100% gezond bent ga naar ze toe. Wat je
ook hebt, de oplossing is altijd zorgen dat je je
zelfgenezend vermogen stimuleert/herstelt zodat
je weer energie hebt voor de leuke dingen en daar
draait het bij hun helemaal om.

July 14, 2022

Van 4 jaar darmklachten genezen

Dankzij Kaj van herstart je gezondheid heb ik geen last meer van de darmklachten waar ik al 4 jaar mee zat en niemand me mee kon helpen zowel de artsen als andere natuurkunde praktijken. Ook heb ik veel meer energie. En dat allemaal binnen 1 maand, heel bijzonder en ik ga Kaj anderen zeker aanbevelen aan anderen.

September 19, 2022
Rated 1 out of 5 stars

Zeer slechte ervaringen met de eigenaar…

Zeer slechte ervaringen met de eigenaar van dit bedrijf. Zijn ethiek en manier van zaken zijn op z'n zachtst gezegd merkwaardig te noemen.

Later ging ik googelen en kwam ik erachter dat Kaj de Vries ook kwakzalver genoemd wordt. Ga hier niet heen!!

March 22, 2021

Reply from Herstartuwgezond

PAS OP: dit is een nep review van een ex-liefde

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look