Hest & Co. Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Dårlig kundeservice og uretfærdig behandling reklamation på vare der er under et halvt år gammel.

Idag havde jeg en rigtig ubehagelig oplevelse med Hest og Co. I humlebæk. Jeg afleverede mine ridestøvler (købt i butikken i dec 2014) for 3 uger siden med 2 reklamationer som de sagde ville tage en lille uge. Den ene reklamation var at elastikken var sprunget i samlingen og bare skulle skiftes. Den anden var en lille strop der holder lynlåsen oppe som var knækket. Ingen problemer sagde manden. Idag hentede jeg så mine støvler da de endelig var færdige, 2 uger senere end de lovede. Til min skræk har de kun fået rettet den ene fejl. Jeg spørger ind til hvorfor de ikke har skiftet elastikken og dertil svarer den ubehøvlede ekspedient så at det fandt de ikke til at være en del af garantien. Det kan jeg så ikke forstå når støvlerne ikke engang er et halvt år gamle. Hun siger så at nu har de jo selv betalt for at rette den anden fejl så jeg skal bare være glad for at det er blevet gjort. Jeg siger at jeg gerne vil have på papir hvorfor det er at de skønner at elastikken er en del af slitage. Men det kan på inden måde lade sig gøre, så spørger jeg efter et telefon nummer til forhandleren så jeg selv kan ringe og snakke med dem. Men det kan/vil hun så heller ikke oplyse. Jeg bliver mere og mere frustreret over vores diskussion, om hvorfor de ikke har lavet elastikken og hvorfor stroppen er lavet på en anden måde og nu er støvlerne uens i udseende. Hun stiller sig fuldstændig på bagbenene og vil slet ikke være behjælpelig. Hun siger sågar at jeg jo sagtens kunne lyve om hvor gamle støvlerne er. Jeg siger jeg bare kan hente kvitteringen i bilen, men hun vil slet ikke høre. Diskussionen eskalerer, og jeg bliver simpelthen så gal, at jeg flår støvlen ud af hånden på hende og går min vej, magen til dårlig kunde service har jeg aldrig oplevet! Jeg har brugt flere tusinde kroner på dette køb og derfor skal det bare være i orden når det er indenfor garantien. Støvlerne burde være sendt til De Niro, og ikke en lokal skomager som de normalt bruger. Det er gået ud over mit produkt, og kvaliteten. Ville ønske jeg kunne poste billeder, for det er så grimt lavet. Ekspedienten var ubehøvlet, uforskammet og uhjælpsom at jeg aldrig nogensinde smide mine penge i den møg butik igen! Øv for den! Nul stjerner!

July 13, 2015
Unprompted review