Leveren niet
Vier maanden geleden besteld en betaald, nog steeds niets geleverd. Ook op mails geen antwoord meer.
Deze man gaan wij een lesje leren.
GROTE OPLICHTER
grote OPLICHTER
allemaal het zelfde verhaal, in juni besteld en betaald voor een shirt, tot op heden niets ontvangen, ook geen reactie op mijn mails, en telefoon nemen ze ook niet meer op.
ik begrijp niet dat dit soort bedrijven worden toegelaten op facebook en instagram.
misschien een bedrijf waar tros opgelicht wat mee kan.
Eind juni 2021 heb ik betaald voor een paar schoenen.
Tot op heden niets ontvangen.
Krijg geen antwoord op mijn mails.
Je moet geen zaken met ze doen.
Pure oplichters.
Zit al maanden (mei 2021) op mijn levering te wachten. Absoluut niets bestellen.
Als reactie krijg ik telkens hetzelfde antwoord, het product is onderweg en of ik nog maar even geduld wil hebben!
Pure oplichterij!!!
zit ook met betaalde artikelen die niet geleverd worden, telefonisch zijn ze niet meer te bereiken! ruikt sterk naar oplichting!!
Pure oplichters in Juni 2021 schoenen besteld en betaald echter nog steeds niets ontvangen.
Via klantenservice steeds smoesjes zoals foutje bij expediteur pakje kwijt en jemoet nog even geduld hebben.
Dus nog steeds niet mijn geld terug en nog steeds geen schienen.
Dus nogmaals oplichters !!
2 shirts besteld en netjes ontvangen. Blijken te klein te zijn en dus via site aangegeven dat ik ze wilde retouneren. Na enige tijd een reactie ontvangen en een retour adres opgekregen waar ik de shirts heen heb gestuurd. Volgens Track & Trace van PostNL is pakket op 29 juni 2021 ontvangen maar tot op heden, ruim 50 dagen nadat pakket is ontvangen geen geld retour gekregen.
Na 3 maanden en 3 weken wachten nog steeds geen linnen shirt. Geen shirt ontvangen en geen geld terug. Zeer onbetrouwbaar bedrijf.
Ik heb in Mei 2021 een linnen shirt besteld we zijn inmiddels 3 maanden verder en meerdere mailtjes gehad van een zekere Hans.
Deze zeer niet meedenkende meneer Hans kent mijn mailtjes maar geeft geen gehoor als het gaat over wanneer ik mijn bestelling zou kunnen verwachten.
Besteel hier niets!!
Geen (niet betrouwbaar) bedrijf.
Wel mijn geld weg er moest namelijk vooraf worden betaald.
Gr. Peter van Popering
Hallo, ik had een paar orthobloom slippers besteld en tot op heden nog niks ontvangen het is inmiddels vier a vijf weken geleden is al betaald nu is mijn vraag wanneer die slippers komen, vrgrt Joukje
Ik zeg pure oplichting!!
Half maart 3 T-shirts besteld wel betaald nooit ontvangen.
Meerdere keren contact via mail, elke keer een andere smoes.
Stoere vent om een mail te sturen en het niet eens fatsoenlijk op te lossen..
Als je echt zo slecht wil zijn voor 40 euro dan wordt er gelukkig mee.
Echt waardeloos
Ik denk dat ik opgelicht ben al weken geleden wat besteld heb meerdere mails terug gehad dat het onderweg is maar vindt 4 weken erg lang ali express is sneller
Update 6 jan na div mails over en weer gestuurd niks meer gehoord dus ook hier 100% opgelicht
Voordeelvat houd zich niet aan terugbetalings termijn..ik had een jas gekocht die bleek al de verkeerde maat opgestuurd te zijn retourgeld moet je dan ook eerst voorschieten 30 dagen zijn al lang voorbij en heb mijn geld nog niet.
Waardeloos..wel betalen maar niet leveren en doorverwijzen naar infowateendeal.com en die werpen allerlei excuses op of blaffen je af. Opgelicht!!!
4 september 2019 schoenen besteld, betaald en meteen geannuleerd. Mijn geld zou uiterlijk 4 oktober terug op mijn rekening staan.... het is nu inmiddels 8 januari 2020 en ik heb mijn geld nog steeds niet terug. Ik ben inmiddels minimaal 20 telefoontjes ( waar je ronduit onbeschoft te woord gestaan wordt) en 40 mailtjes verder....
Heel af en toe krijg ik een antwoord op een mailtje gericht aan “mevrou” “deze Iban nummer ipv dit Iban nummer en de “financieele afdeling”
Een mailtje eindigt ook met” wij verheugen ons op uw antwoord”.....
Mensen koop hier niets..... HET ZIJN OPLCHTERS
Heb in oktober een aankoop retour gestuurd. Tot op heden ( 3 januari) heb ik nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb meerdere malen gebeld en gemaild en kreeg steeds te horen dat het geld terug gestort zou worden. Dus mensen kijk uit en koop hier niets!
Maken na twee maanden nog steeds geld niet over na retourneren product. Klantenservice stuurt alleen door en biedt geen oplossingen.