Vooreertst al een probleem met levering na bestelling zonder bevestigingsmail! Geen contact mogelijk dan na weken toch mail dat de lampen niet meer te verkrijgen waren en andere gelijkaardige verk... See more
See what reviewers are saying
2 keer gebeld waar mijn bestelling bleef,netjes te woord gestaan...met excuses. De medeling dat het druk was en achter liepen met bestellingen versturen.Donderdag gebeld met de belofte zaterdag moge... See more
Xenon set gekocht wat niet goed functioneert. Contact gezocht via email ( 3 maal ) geen enkele reactie. Telefoonnummer is ook vaag, gewoon geen klantenservice. Koop hier niet, Betreft oplichters die a... See more
Waardeloos. 2 setjes lampen besteld. 50 euro betaald. 1 set is volledig niet wat m besteld heb. Geen email bevestiging. Gewoon ontvangen. Krijg op geen enkele manier contact. Telefonisch niet, em... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Xenon h7r ultimate besteld
Xenon h7r ultimate besteld.
Snel ontvangen.
Alleen nu is 1 lamp niet goed.
Verkeerd lichtbeeld (apk afkeur)
Slechte lamp in andere koplamp zelfde probleem verkeerd lichtbeeld.
Klanten service gebeld dan krijg je een persoon aan de telefoon wat er niks van begrijpt.
Mails gestuurd incl bijlage foto's met verkeerde en juiste lichtbeeld.
Wordt niet op gereageerd.
Maandag 22 mei maar weer eens bellen.
Retour sturen kan niet ivm product is gebruikt.
Logisch hoe wil moet ik anders savonds rijden.
wat een ballen webshop
wat een ballen webshop
Iets besteld , gelijk 3 uur later een mailtje gestuurd dat het verkeerd besteld was. Hebben ze het de volgende dag alsnog opgestuurd. Ik stuur het vervolgens ongebruikt gelijk weer retour. Sinds het moment dat ze het hebben ontvangen moest ik meer dan 3 weken en heel erg veel mails verder (95% word niet op gereageerd) wachten op mijn geld. Ze reageren simpelweg niet op mails over retours en lopen zogenaamd tegen ''retourverwerk problemen'' op, wat ze pas na 14 dagen eens de moeite vonden om te vermelden, wat natuurlijk dikke onzin is. Ik heb vervolgens maar, na vele pogingen via de mail, een betalingsherinnering gestuurd uit naam van een incasso jurist en een dag later (in het weekend zelfs) had ik mijn geld ineens.
Bestel hier dus echt nooit meer!
Die keurmerken verdienen ze ook zeker niet mocht dit al echt zijn , en klantenservice bestaat alleen als ze geld kunnen verdienen.
Echt een schijt organisatie.
Geen gehoor op retour
Ik heb een adapter besteld, deze wil ik echter retourneren, ik heb al een aantal mails gestuurd, verschillende keren erg lang aan de telefoon gehangen maar geen gehoor, erg slecht en ook zeer onbeleefd, zou er geen bestelling plaatsen bij dit bedrijf
Ze blijven gewoon continue spullen…
Ze blijven gewoon continue spullen opsturen terwijl ik duidelijk aangegeven heb mijn geld terug te willen. Zowel per mail, telefonisch als via de retourorder. Ik heb dit echt nog nooit meegemaakt, wat een amateurs en eigenlijk is het gewoon een poging de klant iets door de strot te duwen! Nooit meer!!!!
Op 15-02-2020 een setje ledlampen…
Op 15-02-2020 een setje ledlampen besteld,volgens de website op voorraad.
Helaas hebben ze deze niet op voorraad,en na tal van e mails op 30-04-2020 een setje lampen ontvangen.
Jawel de verkeerde lampen,en toch maar op hun website op voorraad laten staan.
Blijkbaar is er geen comminucatie tussen klantenservice en magazijn.
Ik kan met een gerust hart zeggen,dat mijn bestelling een ramp aan het worden is.
Nee deze webshop verdient absoluut geen keurmerk,van wie dan ook.
Op 13 sept
Op 13 sept. heb ik een lampje besteld. Deze zou maandag verzonden zijn, echter had ik na enkele dagen nog steeds niks ontvangen. Dus gebeld, door een fout zou de lamp niet verzonden zijn en hij zou dezelfde dag alsnog worden verzonden. Volgende dag weer niks ontvangen, dus weer gebeld. De lamp bleek toch niet op voorraad en er zou een alternatief worden gestuurd en ik zou €15 retour krijgen. Ook dit gebeurde weer niet! Dus alweer gebeld en nu is het lampje eindelijk bezorgd. Echter heb ik €6,80 retour gekregen in plaats van de afgesproken €15. Dus zelfs deze afspraak is niet nagekomen.
Daarna verschillende mails gestuurd, geen reactie. Zelfs niet na melding bij klacht.nl.
Één keer, nooit meer! Echt waardeloze service!
The Trustpilot Experience