See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Shirt zit perfect niet te strak niet te breed hij zit perfect bij meeste shirts als deze zitten ze meestal te strak bij mij maar met deze geen last wordt zeker vaker besteld

Rated 5 out of 5 stars

Top kwaliteit!💪 Super service en eerlijk prijzen voor de kwaliteit stof en kleding die je krijgt bij Hiérro! Thnx Bro👊

Rated 5 out of 5 stars

Mooie herenkleding, bezorging was snel en producten waren keurig verpakt. Service is goed, vragen worden snel beantwoord via whatsapp. Een aanrader voor wie waarde hecht aan vakmanschap en betrouwbaar... See more

Rated 5 out of 5 stars

Uitstekende service en snelle levering! Ik heb online een polo grey lange mouwen, een polo besteld. en ben erg tevreden. De bestelling werd snel geleverd. Alles was volgens de afspraaken was alles op... See more

Company details

1. Men's Clothing Store

Written by the company

Discover Hiérro. Knitted in Italy, made in Portugal. Smart luxury with fair pricing.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Top kwaliteit!💪

Top kwaliteit!💪

Thnx Bro👊

April 9, 2026

Top service

Top service, goed geholpen bij het uitzoeken van me nieuwe items. Kwaliteit van de items uitermate top!!! Ben er zeker trots op en tevreden mee

March 19, 2026

Hallo Consumer,

Hartelijk dank voor deze mooie lovende woorden. Het doet ons goed dat je tevreden bent met zowel de service als de kwaliteit. Hier doen we het voor.

Top kwaliteit top kwaliteit

Top kwaliteit top kwaliteit! Kortom zeker een aanrader voor elk man

March 18, 2026

Beste Yusuf,

Hartelijk dank voor deze mooie review. We zien je graag terug!

Perfecte T-shirts

Van de zomer 5 T-shirts gehaald, draag ze nog steeds dagelijks en de kwaliteit is nog zoals het was toen ik ze net kocht. Ze zitten comfortabel en je zweet er niet snel in. Echt een aanrader!

March 19, 2026

Hallo Bas,

Hartelijk dank voor de genomen moeite om deze mooie review te schrijven.
Dit wordt enorm gewaardeerd.

Groetjes,

Mooie nieuwe outfit!

Gisteren besteld en vandaag in huis erg fijn! Kleding zit goed en is zowel casual als chique te dragen.
T-shirts werden bezorgd in luxe doosjes en luxe papier!

March 10, 2026

Hallo Thomas,

Hartelijk dank voor het plaatsen van deze review!
Dit waarderen wij enorm en graag tot ziens.

Rated 5 out of 5 stars

Shirt zit perfect niet te strak niet te….

February 18, 2026

Hallo Henk,

We zijn blij om te horen dat je de pasvormen waardeert.
Graag tot ziens!

Snelle levering&fijne stof

Fijne stof&hoogkwaliteit shirts en polo’s.
De pantalons zitten erg comfortabel fijner te dragen zonder riem.

March 12, 2026

Hallo Redone,

Hartelijk dank voor het schrijven van deze mooie review.
Heel veel plezier met de items.

Groetjes,

Top service

Top service, snel reactie en ze denken mee
De kleding zijn van hoog kwaliteit
Aanrader

December 23, 2025

Beste Hadad,

Hartelijk dank voor deze mooie woorden! Wat mooi om te horen dat u onze service, snelle reactie en het meedenken zo waardeert. Ook fijn dat de kwaliteit van de kleding naar wens is. Dat is precies waar wij naar streven. Graag tot een volgende keer!

Mooie herenkleding

Mooie herenkleding, bezorging was snel en producten waren keurig verpakt. Service is goed, vragen worden snel beantwoord via whatsapp. Een aanrader voor wie waarde hecht aan vakmanschap en betrouwbaarheid!

January 2, 2026

Hallo Noah,

Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze herenkleding, snelle bezorging en service. We doen ons best om kwaliteit en vakmanschap te leveren, dus het is geweldig dat dit wordt gewaardeerd. Graag tot een volgende keer!

Mega enthousiast

Mega enthousiast! Super strakke afwerking en mooie pasvormen. Complimenten naar het team van Hierro, voornamelijk ook de persoonlijke service die ze bieden. Een vaste klant erbij!

October 31, 2025

Beste Ilias,

Hartelijk dank voor je positieve review! We zijn dankbaar voor de fijne band die we met onze klanten opbouwen.
Het is fantastisch om te horen dat we er een vaste klant bij hebben en we kijken er enorm naar uit om je vaker te mogen verwelkomen.

Heel tevreden met Hierro

Heel tevreden met Hierro! De kleding is van topkwaliteit en kwam in een prachtige doos en tas, wat een luxe uitstraling geeft.

September 4, 2025

Hallo Stanley,

Hartelijk dank voor je mooie review.

Rated 5 out of 5 stars

Prachtige kwaliteit en behulpzaam!

Mijn oom was blij met het cadeau, het t-shirt zat hem erg mooi. De kwaliteit is prachtig. Het was al chique ingepakt, ik kon het gelijk zo geven. Ik twijfelde qua maat maar ik ben super goed geholpen. Nogmaals bedankt!

August 6, 2025

Hallo Angela,
Wat ontzettend fijn om te horen dat je oom blij was met het cadeau en dat het t-shirt zo goed paste.
Bedankt voor je mooie woorden en heel graag gedaan.

Uitstekende service

Uitstekende service! Er wordt echt op de details gelet.. Kleding zijn ook uitstekend

July 24, 2025

Reply from Hiérro

Hallo Ilias, Hartelijk bedankt voor deze mooie woorden en tot de volgende keer! Groetjes Mustafa Demir

Geweldige kwaliteit

Voor Vaderdag een hele mooie polo shirt van mijn dochter gekregen. Werkelijk zit het als gegoten, prachtige kleur en de stof / kwaliteit is meer dan Top. Ik raad iedereen aan om bij Hierroclothing te bestellen. Ik bestel er in ieder geval twee extra.

July 12, 2025

Reply from Hiérro

Hallo Gerrit, Wat een bijzonder mooie review. We zijn erg blij dat de kleur, kwaliteit en pasvorm precies zijn wat je ervan had gehoopt. Super dat je zelfs extra wilt bestellen, dat is voor ons het mooiste compliment. Bedankt voor je vertrouwen in Hiérro. Groetjes Mustafa Demir

Rated 5 out of 5 stars

Heb hier onlangs een polo besteld na…

Heb hier onlangs een polo besteld na het zien van de advertentie op Instagram. Wat je ziet is wat je krijgt. Super chique stof en perfecte pasvorm. Zeker een aanrader!

July 1, 2025

Hallo Orhan hartelijk dank voor je mooie woorden! Groetjes Mustafa Demir

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look