Hillerød Tæppe & Gulvcenter  Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Hej. Dette firma er yderst kompetent til at matche priser på alt gulvbeklædning. Jeg har købt flere gange og sidste gang med montering af vinylgulv. Her fik jeg rigtig meget for mine penge. Det... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har flere gange handlet gulv hos Yener i Hillerød Tæppecenter. Både tæpper til kælderen, børneværelser og akustiklaminat gulv. Sortimentet er kæmpe stort og Yener ved alt. Han er ekspert i se... See more

1. Flooring Store
  2. Carpet Installer
  3. Carpet Store
  4. Flooring Contractor
  5. Wood and Laminate Flooring Supplier

Written by the company

Hos os handler service ikke kun om at levere et produkt – det handler om at skabe tryghed, tillid og gode oplevelser. Vi lægger stor vægt på personlig kontakt og ærlig rådgivning, så hver kunde føler sig set og hørt. Fra første bestilling til leveret produkt står vi klar med professionel vejledning, fleksible løsninger og et stort smil ved eventuelle spørgsmål. Vi tror på, at god service er nøglen til langvarige relationer – og derfor er det vigtigt for os, at hver kunde føler sig godt behandlet, uanset om du har lagt en ordre eller bare vil inspireres. Du kan besøge vores fysiske butik Hillerød tæppe & gulvcenter. Vi sidder altid klar ved telefonerne i hverdagene fra 10- 17. Så om det er et trægulv, laminatgulv, linoleumsgulv, vinylgulv, et væg til væg tæppe eller et løst tæppe du er på kig efter, så dyk evt. ned i vores webshop gulvboksen.dk, og se om der er noget der falder i din smag. Vi prøver altid på at give dig den bedste service. Har du bare brug for et godt råd til et produkt du har, som ikke er købt hos os, så hold dig ikke tilbage. Vi hjælper dig alligevel så godt vi kan, med et smil på læben. Og husk at vi har et af Danmarks største udvalg af løse tæpper. Vi kan også lave løse tæpper på specialmål, med kantsyning, overlockning eller kantebånd. Er det dørmåtter til privat eller erhverv er vi også leveringsdygtige med stort udvalg.

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

32 reviews in the last 12 months

Write a review

Hjælpsomme og rigtig go service

Hjælpsomme og rigtig go service
Kan varmt anbefales
Det er anden gang jeg bruger dem

October 29, 2025

Hej Helle

Tak for de fine ord og stjerner.

Vi vil gøre alt for at få den sidste stjerne med næste gang ;)

Du er altid velkommen tilbage .

Rated 5 out of 5 stars

I forbindelse med en vandskade skulle vi få et nyt kokostæppe til et kælderum. Jeg kontaktede tre andre firmaer inkl. et igennem vores forsikringsselskab, men forgæves. Jeg skrev til Hillerød Tæppe & Gulcenter, fik et høfligt svar, og aftalte jeg ville dukke op. Her kom jeg med målingerne, og fik vist et sisaltæppe, der passede meget godt, samt et tilbud. Dette blev bekræftet skriftligt. Jeg aftalte en tid til montering, montøren med assistent kom rettidigt, og vi er meget tilfredse med resultatet.

October 23, 2025

Hej Robert

Rated 5 out of 5 stars

Venlig og hurtig betjening.

Venlig og hurtig betjening.

October 22, 2025

Hej Ingrid

Du er meget velkommen tilbage en anden gang

Rated 5 out of 5 stars

Det store flotte udvalg bragte os i…

Det store flotte udvalg bragte os i tvivl om hvilket tæppe, der var det rigtige i vores nye stue.
Tilbuddet om at låne et tæppe med hjem gjorde udslaget. Nu har vores stue fået et flot løft 👍😀

October 8, 2025

Hej Jens

Tak for de fine ord og stjerner

Kun gode oplevelser

Har handlet i Hillerød Tæppe og Gulvcenter flere gange, fordi jeg hver gang får god vejledning og aftaler bliver overholdt.

October 3, 2025

Hej Lone

Rated 5 out of 5 stars

God service, kom på aftalte tidspunkt og blev lagt på. Prisen var inkl. pålægning og blev efter aftale

September 25, 2025

Hej May-Britt

Hillerød Tæppe og Gulvcenter

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service og hjælp hele vejen…

Fantastisk service og hjælp hele vejen igennem bestilling af tæpper på specialmål

August 27, 2025

Hej Fie

Rated 5 out of 5 stars

En god og venlig service

En god og venlig service. Pålægning som aftalt...endda før tid. Og et rigtigt smukt resultat.
Kan kun anbefales.

August 13, 2025

Hej John.

Hillerød tæppe&gulvcenter

Rated 4 out of 5 stars

Godt udvalg i butikken og professionel…

Godt udvalg i butikken og professionel betjening og montage

August 5, 2025

Hej Per

Du er meget velkommen tilbage en anden gang

Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik hvad jeg købte..

Jeg fik hvad jeg købte...
Intet bøvl. Der var lidt problemer undervejs, men dem fik vi fikset. Fin oplevelse 👍

June 24, 2025
Unprompted review

Hej Rasmus

Rated 5 out of 5 stars

Kom til aftalte tid var meget omhyggelig med pålægning og hjalp med at sætte møblerne på plads
En super god oplevelse

July 1, 2025

Hej Peter

Godt arbejde

Godt arbejde

March 27, 2025

Hej Lene

Mange tak for de fine ord og stjerner.

Fantastisk imødekommende kundebetjening

Jeg skulle bruge væg-til-væg tæpper.
Det var nødvendigt at tæpperne virkelig var 400 cm brede og ikke mindre!!
Prisen var MEGET god!! -
Jeg havde først været hos en konkurrent i tæppe branchen, som nægtede at sælge til denne pris, på trods af at de havde "prismatch".
Desværre viste det sig, at tæpperne kun var 397 cm, og dermed ville de "gabe" 3 cm i hele den ene langside af rummet ..
Gulvboksen medgav at det var et problem, og byttede dem alle med det samme, helt ude forbehold og med stor venlighed.
DET er virkelig god kundepleje.
Jeg kan virkelig anbefale Gulvboksen, hvis man skal købe gulvtæpper!

March 22, 2025

Hej Søren

Hillerød tæppe & Gulvcenter

Meget positiv oplevelse.

God service og hurtig ekspedition til aftalt pris og tid.

February 20, 2025

Hej Carsten

Rated 5 out of 5 stars

Medarbejderen gjorde en god indsats for…

Medarbejderen gjorde en god indsats for at skaffe min foretrukne vare selvom der ikke var nok i butikken.

February 17, 2025

Hej Christian

Mange tak for de fine ord og stjerner.

Hillerød tæppe&gulvcenter/ Gulvboksen.dk

Fantastisk service

En fantastisk oplevelse, super god og imødekommende service. Kan virkelig anbefale dette sted.

January 22, 2025
Unprompted review

Hej Lena

Tak for de fine ord og stjerner :)

Du er altid velkommen igen, en anden gang.

Super service :)

Turen fra Næstved til Hillerød for at se og mærke det tæppe vi havde udset os på hjemmesiden var en ren fornøjelse.
Super betjening i butikken, og det bestilte tæppe ankom med fragtmanden som aftalt, og oven i købet havde overskud og tid til at bære tæppet ind i huset.

January 9, 2025

Hej Ole

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Hillerød Tæppe og Gulvcenter.
Jeg købte et stykke vinyl og fik lige det look jeg var på udkig efter, den eneste ulempe var udvalget var enormt, og servicen var i absolut topklasse!
Personalet var yderst hjælpsomme og professionelle.
Kvaliteten af produkterne er den bedste. Jeg kan på alle måder derfor anbefale Hillerød Tæppe og gulvcenter til andre, der leder efter fremragende service og kvalitetsprodukter. Fantastisk kundeservice!

November 20, 2024

Hej David