Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Hjertestartnu.dk, om opsætning af en hjertestarter ved Tagensbo Skole, København NV. Tak for muligheden for at være Topsponsor i forhold til denne... See more
See what reviewers are saying
Vi har i vores børnehus fået opsat en hjertestarter på ydervægen mod p-pladsen. Det har været nemt, og hjertestarter nu stod for alt det praktiske med at hente sponsorer, opsætning mm. Vi har fornyeli... See more
Company replied
Man hører intet efter at have betalt fakturaen for et godt formål. Sælger har skrevet for 3 måneder siden at indenfor et par uger ville hjertestarten blive sat op af elektrikeren, men nu er vi i febru... See more
Company replied
Dejligt at man som offentlig institution kan bidrage ved at stille væg og strøm til rådighed for at være med til at rede liv. De lokale sponsorer bidrager med midlerne, det er positivt at flere og f... See more
Company details
Written by the company
Hjertestartnu går forrest i kampen mod hjertestop. Ingen mennesker skal dø af hjertestop, hvis de kan reddes. Hjertestartere skal være tilgængelige over hele landet, ligefra store byer til små lokalsamfund. Gør en forskel, køb en hjertestarter eller bliv sponsor i dag.
Provstegade 4, 2S, 8900, Randers, Denmark
- 26 82 82 67
- kontor@hjertestartnu.dk
- hjertestartnu.dk
No recent history of asking for reviews
Replied to 25% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Pressende sælgere
Vi fik et opkald i sidste uge om vi ville støtte en hjertestarter til en REMA 1000 butik og vi forklarede at vi ikke havde nogle penge i budgettet, men det kunne damen jeg snakkede med ikke forstå nu når det var så vigtigt at opsætte en hjertestarter der. Hun blev ved og ved selvom jeg flere gange måtte sige nej og til sidst blev jeg simpelthen nød til at smide røret på.
Mvh Lone

Reply from Hjertestartnu
Forening eller virksomhed
Blev kontaktet af en Dorthe der ville samle penge ind til en hjertestarter til byen. Vi fik den opfattelse at hun var fra en frivillig forening, men blev godt skuffet da vi fandt ud af det bare var et firma der havde en alternativ måde at sælge hjertestartere på.

Reply from Hjertestartnu