HLR Direkt i Sverige AB Reviews 33

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi på Engelbrektsboden bokade in grundläggande HLR för alla våra anställda vid 3 olika tillfällen och upplevde att allt från bokning till genomförande var det 5⭐️ rakt igenom. Johannes är extremt... See more

Rated 5 out of 5 stars

Mycket lärorik kurs med en väldigt engagerad & påläst instruktör. Positivt att vi alla fick varsin docka att öva på. Intressant med beskrivandet av olika scenarion. Känner mig säker att våga age... See more

Rated 5 out of 5 stars

Genomförde instruktörsutbildningen. Avslappnad instruktör, trygg och väldigt kunnig och pedagogisk. Trevlig lokal, bra parkeringsmöjligheter. Kan starkt rekommendera.

Company details

1. Education Center
  2. Business to Business Service
  3. Class
  4. Consultant
  5. First Aid Station
  6. Security Equipment Store

Written by the company

HLR Direkt utbildar i hjärt- och lungräddning (HLR) , första hjälpen och grundläggande brandskyddsutbildning för företag och andra verksamheter. Vi säljer även hjärtstartare (AED) och andra första hjälpen produkter.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Jag bokade in grundläggande HLR för…att alla kan göra en skillnad om man har kunskapen!

Johannes är extremt pedagogisk och duktig och tar sig an sitt uppdrag på bästa sätt.
Kan verkligen rekommendera att boka in HLR Direkt för ert företag!

February 26, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Stort tack för de fina orden! Vi ser fram emot ett fortsatt fint samarbete.

Rated 5 out of 5 stars

Mycket lärorik kurs med en väldigt…

Intressant med beskrivandet av olika scenarion.
Känner mig säker att våga agera om något skulle hända, både med HLR eller att använda en hjärtstartare.
5/5 stjärnor!"

February 25, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Fantastiskt, då har vi lyckats tillsammans! Tack för den fina återkopplingen.

En lärorik utbildning i HLR

En riktigt bra ledare som höll i det. Han var tydlig i både beskrivandet av olika scenarion, och även när han visade HLR på dockor och hur man använder hjärtstartare. Han fick gruppen att både förstå allvaret med det var samtidigt många skratt. Fick med alla i diskussioner och ingen fråga var för liten för att bli besvarad. En riktigt rolig och lärorik dag helt enkelt. Rekommenderar starkt.

February 25, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Uppskattar återkopplingen på vår pedagogik och att du fick en värdefull dag tillsammans med oss.

Det var jätte bra

Det var jätte bra, lärorik utbildning, och trevliga utbildare

February 17, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Stort tack för ditt fina betyg!

Toppen!!

Så så bra, bästa utbildningen vi haft!
/Angelica på Sebran

February 17, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Stort tack och kul att vi kunde göra ett så positivt intryck. Tillsammans gör vi skilnad!

Stark rekommendation

Gick instruktörsutbildning med Johannes. Konkret och pedagogiskt. Rekommenderar verkligen!

February 10, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Det tackar vi för. Viktigt att våra nya instruktörer får rätt förutsättningar för att själva kunna utbilda egna grupper. Bra jobbat och stort lycka till med din fortsatta resa!

Genomförde instruktörsutbildningen

February 5, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Kul att du uppskattade hela vårt utbildningsupplägg. Vi önskar dig ett stort lycka till med din egna verksamhet!

Trevlig utbildare.

Trevlig utbildare.
Bra omfång av de olika delarna inom L-ABCDE. Fick prova på olika förfarande på varandra.

February 3, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Tack för det fina omdömmet. Vi är glada för möjligheten att höja beredskapen i er verksamhet!

Bra och tydlig utbildare

Bra och tydlig dag med intressanta diskussioner. Kursledaren var påläst och kunde förmedla och peppa på helt rätt sätt.
Kan varmt rekommendera utbildaren.

January 29, 2026

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Stort tack för de fina orden och vi önskar dig lycka till i din roll som instruktör!

Supergivande barn-hlr med Johannes

Supergivande barn-hlr med Johannes! Har även gått vuxen-hlr med honom. Bra pedagogiska övningar samt bra med scenarion att öva på. En mycket givande dag!

December 18, 2025

Reply from HLR Direkt i Sverige AB

Tusen tack och så glad att vi är fler som delar denna viktiga kunskap!

Väldigt bra utbildning

Väldigt bra utbildning. Väldigt engagerad föreläsare. Jag kan varmt rekommendera HLR Direkt.

November 28, 2025

Tusen tack!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look