Hnsofdenmark Reviews 14

3-star
2-star
1-star

ADVARSEL Køb aldrig hos HNS of Denmark

ADVARSEL Køb aldrig hos HNS of Denmark. Det er et useriøst firma, og dine penge er spildte. Jeg bestilte, på nettet, et par prisnedsatte bukser, og HNS gav udtryk for at der kun var 7 par tilbage, så man skulle være hurtig til at beslutte sig. Det skulle være højtisolerede arbejdsbukser, og i vinterkulden var det jo et godt valg. De kunne kun bestilles i farven brun. Jeg indgav en ordre, og straks efter kom der en returmelding til mig om at jeg kunne få et par bukser nummer to til en yderligere reduceret pris, og det besluttede jeg mig for at godkende. Leveringstiden ville være 5 til 7 dage. Efter efter ca. 10 dage begyndte jeg at føle at noget var galt. Jeg kunne imidlertid tracke ordren, og det viste sig at varen var på vej hjem fra KIna. 13 dage efter bestillingen kom bukserne - i to forskellige pasformer - 2 forskellige farver brun, og så tynde at jeg tvivler på at man kan holde varmen i dem- selv på en kold sommerdag. Jeg ville derfor bruge fortrydelsesretten jf. købeloven for nethandel. Jeg fulgte HNS og Denmarks procedure for returnering af varen, og henvendte mig pr. mail til deres kundeservice men fik kun noget der ligner et auto generet svar om at HNS er kede af at jeg ikke er tilfreds med leverancen, men de kunne tilbyde mig et gratiskøb. !!! Efter flere henvendelser, med forskellige spørgsmål og samme autogenerede svar som ikke modsvarer mine spørgsmål understreger HNS deres useriøse forretningsmetoder. Hvorfor mon HNS ikke oplyser et telefonnummer, så man kan tage en snak med dem ??? Mit råd er hermed, handel aldrig med HNS of Denmark

January 8, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Kina vare og deres levering på 6dage…

Kina vare og deres levering på 6dage blev så til 6 uger da vare skal sendes fra Kina og den vare man køber ligner overhovedet ikke den vare jeg bestilte og de hæver pengene med samme de vil hverken bytte varen eller betale tilbage for varen

January 21, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Total trals firma fik ikke de bukser…

Total trals firma fik ikke de bukser jeg bestilte bestilte 2 par vinterbukser i brun
Fik 2 par i lilla tynde bukser
De sage at de ikke byttede den
Vil gerne på besøg hos den er der nogle som har deres adresse mit tlf er 40190992

January 22, 2026

Absolut utroværdig virksomhed

Købte 2 par isolerede og slidstærke bukser, og fik leveret 2 par sjaskede uformelige sommerbukser. Ud over at de var forkerte var det nok de 2 grimmeste bukser jeg har set. Klagede over dem, og fik meldingen at de ikke tog tilbudsvarer retur, men jeg kunne i kompensation få et par gratis. Det er der nok ingen grund til at spilde tiden med.

January 22, 2026

Handel ikke hos HSN of Denmark

Handel ikke hos HSN of Denmark
De varer de sender har intet med deres katalog at gøre, varen ligner overhovedet, forkert stof og farve.
Og de nægter at returnere.
Svindel og humbug.

January 23, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Bukserne er langt fra som beskrevet

Bukserne er langt fra som beskrevet - minder mest om nylon jogging bukser er værste kvalitet
men bestemt ikke højtydende isolerende bukser - og bestemt ikke som billederne

Nu kæmper jeg så med returnering - da HNS ikke svare på mail

Da der endelig kom svar
Hej,

Vi beklager, at du ikke var tilfreds med varen.
I øjeblikket er det ikke muligt at returnere varer, der er købt på udsalg.

Som kompensation tilbyder vi dig dog et gratis køb. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at afgive en ny ordre og indtaste koden xxxxx ved kassen.

Vi beklager ulejligheden.

Med venlig hilsen,
HNS Team

January 20, 2026

Elendig kvalitet

Firmaet har fine reklamer for deres varer, men det man får tilsendt, har intet med virkeligheden at gøre.
Man får opfattelsen af at man handler med et dansk firma, men det er kineser varer man får tilsendt.
Betalte 400, for et par bukser som lignede et par gode lærredsbukser, men fik noget tilsendt som ikke kan beskrives, men Maks burde koste 50,
Hold fingrene fra dette firma.

January 16, 2026

Advarsel

Advarsel. Denne site er en svindel site, Du får aldrig dine varer, Jeg har nu skrevet 4 gange vedr. statu på mine varer og det er ret tydeligt at svaret er en AI generet Robot da der er fejl og mangler i deres oversættelse. Der sker ikke en udvikling på deres egen generet Track and Trace og selvom at man får en ordrebekræftigelse kommer der ingen respons og ingen varer, det er nu 3 uger siden jeg bestilte div tøj for 2500 kr,- de er nogle griske møghunde der helt åbenlyst svindler almene mennesker på net handel uden risiko. Køb aldrig gennem nettet, og aldrig gennem dette svindlerfirma.

January 13, 2026

Man lære at kigge på Trustpilot

Man lære at kigge på Trustpilot
Efter handel med dette firma

Jeg køber en jakke på hjemmesiden kommer til at trykke 2, når at betale,
Skriver en mail jeg har lavet en fejl, om de ikke kan annullere den ene,
På deres hjemmeside står der, vi bestræber os på at svare inden for 24 timer,
Jeg høre intet, 48,timer efter skriver jeg igen,
Høre intet, det gør jeg i alt 3 gange, uden svar.
1 uge efter handlen trækker de pengene, og der går 2 uger og uden varen kommer, jeg skriver så til dem, og der svar de så!!
At varen er på vej, kan så følge, den i Kina og så i Danmark, hvor næste sidste stop lander den i København, hvor den så kommer 1 en uge efter,
første og sidste handlen

December 18, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Utrolig ringe sted at handle.

Utrolig ringe sted at handle.

Det de fremsender er det billigst skidt der kan laves ligner slet ikke det de viser på billeder.

Halskæde og armbånds dele falder fra hinanden.
Vil ikke returnere penge, men vil sende et nyt produkt der uden tvivl er lige så ringe.

Svindelbutik

November 28, 2025