Hobbycentret Reviews 19

3-star
2-star
1-star

Wauuu

Jeg bestilte lørdag morgen kl. 00.59, kl. 07.52 fik jeg en mail om at ordren var afsendt, kl. 08.48 fik jeg besked fra DAO om at pakken var indleveret og søndag kl. 10.59 kunne jeg hente den. Indholdet var præcis som det skulle være. Det fortjener bestemt max stjerner.

March 8, 2026

Hej Jeg købte 5 pakker elefanttråd

Hej Jeg købte 5 pakker elefanttråd. Jeg er super tilfreds med købet efter at have læst anmeldelserne var jeg dog lidt skeptisk men alt gik efter bogen, dog er ejeren syg så der gik lidt tid, men han ringede så jeg var orienteret om det. Jeg handler gerne der igen De bedste hilsner
Peter

October 8, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Fuld af undskyldninger, og lagde på.

Jeg modtog min pakke med en varer af papæsker, hvor flere var møg skæve til et punkt hvor den ene æske kun ved besvær kunne få låg på. Jeg sender en mail afsted samme dag med problemet, og da jeg en uge senere stadig ikke har fået svar, ringer jeg Hobbycentret op. Jeg kommer i kontakt med en mand der fortæller at han har ondt i knæet og derfor ikke har tjekket mail. Da jeg igen forklarer problemet kommer der et hav af undskyldninger. "Æskerne var jo lukket, da jeg modtog dem", "de er håndlavet", "det er ikke et problem han har oplevet før". Jeg har svært ved at se, at kasserne skulle være håndlavet, og hvis det er tilfældet spørger jeg ham, om det så ikke var en idé at gøre det klart på hjemmesiden, inden man køber produktet, så man er klar over at æskerne er skæve. Igen kommer undskyldningen at det altså ikke er et problem de har oplevet før. Da jeg her siger, at det jo så er et problem her, siger han at det er han ked af at høre, og så ligger han med det samme på.
Jeg skulle have kigget trustpilot inden jeg bestile, for jeg kan bestemt se jeg ikke er den eneste der oplever problemer med Hobbycentret. Jeg bestiller ikke derfra igen.

October 15, 2024

5⭐ fra mig

Havde jo læst herinde før jeg besluttede at ta chancen. Mange dårlige anmeldelser fik mine nerver godt udenpå men det var der absolut ingen grund til
Fik hjælp fra starten og svar på utallige spørgsmål og sidst men ikke mindst blev min bestilling sendt SAMME DAG som jeg bestilte og i dag har jeg fået min pakke ..
Så jeg er næsten igang med en ny bestilling og sikkert mange flere ...

Bestil med ro i sjælen og spørg hvis i er i tvivl .
5⭐ herfra

August 28, 2024

En fantastisk lille butik 👍

En fantastisk lille butik at gå på opdagelse i, hyggelig med ting overalt.
Utroligt søde mennesker der altid er klar med en hjælpende hånd, uden at stå på nakken af mig, når jeg kommer ind.
Jeg har både handlet på nettet og i selve butikken. Et dejligt sted ☺
Derfor forstår jeg ikke de dårlige anmeldelser !?
(En af den har ikke engang handlet i Hobbycentret, der står Hobbyboden, så den må bære forkert placeret).
Hilsen fru Nielsen.

June 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Dårlig service og ingen eller lang leveringstid

Jeg bestilte 4 varer den 3/5 hos Hobbyboden og modtog straks en ordrebekræftelse. Den 12/5 havde jeg stadig ikke modtaget dem, og skrev en mail for at høre, om det virkelig kunne passe de end ikke var afsendt endnu. Den 15/5 havde han endnu ikke svaret på den besked, hvorfor jeg ringer ham op. Her får jeg at vide, at de 2 af varerne har han ikke hjemme hvoraf den ene tilsyneladende endda er udgået. Men han kan da godt sende de 2 andre! (Hvorfor i al verden har han så ikke sendt dem for længst og givet besked om de 2 der ikke kan leveres??).
Jeg beder om at få annulleret hele ordren, hvilket han gør.
Virkelig dårlig service - her tør jeg aldrig handle igen.

May 15, 2023
Rated 5 out of 5 stars

En god oplevelse at handle med Hobbycentret

Jeg læste anmeldelserne herinde, valgte at bestille hos Hobbycentret alligevel og jeg har intet at klage over.
Udvalget er fint, synes jeg, der mangler ikke noget.
Det står tydeligt på hjemmesiden, at der er et gebyr (25 kroner) for bestillinger under 100,- Det er vel fair nok, pakkeemballage er vel også blevet dyrere.
Jeg fik mine varer hurtigt, de var pakket godt ind og var lige som, de skulle være.
Nu er det jo heller ikke forretningens skyld, hvis fragtselskabet er længe om det.
Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg bestiller her.
Lars.

March 16, 2023

Dårlig service

Jeg har en meget ærgerlig oplevelse. Jeg starter med at bestille 16 3D ark, men René Østergaard vender tilbage og skriver venligt at de desværre kun har 14 ark på lager og tilbyder så jeg kan få 2 ark af noget der ligner. Det takker jeg nej tak til, og må nøjes med de 14 ark (fremadrettet skal de måske kun sælge det de har hjemme). Jeg modtager de 14 ark, og tæller lige hurtigt, og går ellers lystigt i gang med at klippe det ud. 2,5 ark tilbage og jeg opdager desværre at halvdelen af motiverne er en helt anden farve end den anden halvdel. Jeg skriver en mail til René med et vedhæftet billede af farveforskellen og han giver skylden til leverandøren. Dette kan jeg ikke se jeg skal tage stilling til, at leverandøren kan sende forskellige farver, for der står ikke noget på hobbycentret.dk om at der kan være farveforskelle, så jeg forventer at få den samme farve på alle ark, når jeg kun har bestilt en varer. Jeg skriver til ham at jeg desværre opdagede forskellen for sent og derfor ikke kan sende arkene retur. Han mener jeg godt kan sende det retur, men at han kan reducere i de penge jeg kan få tilbage alt efter om varen ligner den jeg fik leveret, hvilket det jo ikke gør, når jeg har klippet det ud. Han forstår heller ikke frustrationen i de mange timer der er lagt i at klippe det hele ud, og at jeg nu skal finde en anden løsning. Han er virkelig ikke særlig serviceminded og tenderer til en smule ubehagelig at have en korrespondance med. Jeg gav godt nok "kun" 160 kr for det, men det er princippet og al den tid der er lagt i det. Og jeg skal ud og finde en anden løsning, da jeg skal bruge noget i den samme farve. Jeg kan kun anbefale at finde en anden side at købe det man har brug for.

Jeg skriver normalt ikke en anmeldelse, men da han ikke virker særlig løsningsorienteret, og ikke tilbyder en god service, vil jeg advare andre. Det er en meget lille ting, men han kunne have tilbudt at sende nogle nye ark, når han havde bestilt nogle nye hjem, eller refundere pengene på halvdelen af arkene pga forskellen eller noget i den stil. Men han mener jeg bare kunne sende det udklippede retur, hvilket virker sindssygt åndssvagt, når han ikke kan sælge det videre alligevel. De ryger nok i skraldespanden, da jeg ikke vil bruge mere tid på ham..

February 21, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fik defekt vare og blev truet med politiet.

Jeg købte en smykke tang hos Hobbycentret.dk, fik leveret en, der var rusten.
Bad om at få den byttet. Han oplyste at alle tængerne var rustne. Jeg bad derefter om at få pengene tilbage. Jeg skulle da sende tangen retur på egen regning. Oplyste om reglerne vedr. returnering af defekte varer, hvor efter han fortalte at tangen ikke var defekt.
Jeg havde derfor ingen anden mulighed end at melde ham på Trustpilot og Facebook, hvilket jeg skrev til ham. Dette tog han som en trussel og truede med at melde mig til politiet.
Han kom så frem til at jeg kunne sende tangen retur på hans regning som brev, her ville jeg ikke have noget bevis på returneringen, hvilket det var en chance jeg måtte tage oplyste han, og han ikke ville tilbagebetale pengene uden at have fået tangen.
Der forgik derefter yderligere en del skriftlig kommunikation, hvor vi ikke kom nogen vegne.
Til sidst bad jeg om en pakkeseddel til returnering af tangen og derefter mine penge tilbage, eller bare penge tilbage. Efter næsten 2 døgn har jeg intet hørt.
Jeg sidder nu med en rusten smykke rang, jeg ikke kan bruge, og har mistet mine penge.

January 15, 2023
Rated 2 out of 5 stars

Laaaaaang leveringstid

Lille udvalg på hjemmesiden, men jeg fandt hvad jeg søgte til en ok pris.

MEN fra Hobbycentret.dk modtog min ordre, til de videregiver min pakke til DAO, går der hele 6 dage.
Og med levering af DAO modtager først min bestilling efter 8 dage.

Det synes jeg er dårlig service fra Hobbycentret.dk side.

December 19, 2022

Ingen kundeservice

Skulle ha en enkelt ting, som lå på hobbycentrets hjemmeside, men de syntes åbenbart den var for billig, de lagde i alt fald et gebyr på 25kr på, så jeg droppede ordren i første omgang.
Efter et stykke tid bestemte jeg mig for at bestille et par ting mere, men da pakken kom var der kun et produkt, ingen kommentarer om hvorfor de andre ting ikke var ned.
Jeg skrev til dem, men det gider de åbenbart ikke svare på, jeg hører ingenting!
Summasummarum, fik ikke det produkt, som var årsag til bestillingen, - utrolig dårlig service

April 22, 2022

Utrolig dårlig service

Utrolig dårlig service. Skriver ikk at nogle vare ikk er på lager og en skaffevare. Hvilket tog ekstra tid. Skriver man kan få hjemmelevering med Dao. Men du kan bare ikk vælge det og derfor betaler GLS fragt som er dyre. Talte med ham, og han sendte som Dao når han engang fik mine vare hjem. Så ville jeg helt sikkert have det til weekenden. Men han betale ikk De penge retur som jeg havde betalt mere i fragt. Nej da jeg brokkede mig fik jeg at vide at hvis jeg var så utilfreds så kunne jeg sende varerne retur når de én gang kom og så ville han fratrække penge som betaling for at besvare 4 mails.
Aldrig nogensinde om jeg køber der igen eller anbefaler.
Udover det da jeg i morges modtog min pakke som skulle have været her fredag så modtager jeg enkel ark karton som er bukket i alle 4 hjørner og stinker.
Virkelig professionel indpakning. NOT

February 22, 2022

Seriøst?

Jeg skulle bestille nogle småting hos Hobbycentret, men jeg fik da hurtigt slettet min ordre igen, da der simpelthen er et GEBYR på kr. 25,- for bestillinger på under kr. 100,-.
Det er længere end langt ude!

December 1, 2021

Is this your company?