Hobbyjunglen.dk Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

At handle på hjemmesiden drillede lidt da siden arbejdede ret langsomt men handlen var det hele vær. Modtog min pakke efter få dage. Varen jeg bestilte lever fuldt ud op til forventningen og så var de... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk flot indpakning (fik den leveret som julegave), hurtig levering, super fin ekstra gave (selvom jeg havde bestilt billige ting) OG så får man tilmed en email om man ikke godt vil have billi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hej Inge Siger dig og din mand tusind tak for alt den hjælp og service jeg fik da jeg bestilte varer igennem jer, er ovenud lykkelig over de flotte produkter, især de smukke sommerfugle, som ble... See more

Company details

1. Art Supply Store
  2. Hobby Store

Written by the company

Online hobby butik med alt til scrapbooking siden 2012.

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Forrygende

"Din mening i én sætning" ...er jo nærmest umuligt at beskrive denne geniale, opsøgende, hurtig-leveringsdygtige, kundeservice-mindede netbutik med. :-)
Havde for ca 3 uger siden oprettet mig som bruger, tilmeldt mig betaling via Pay-Pal og så glemt at tjekke min konto for "Test beløbet" fra Pay-Pal. Blev kontaktet både pr. mail samt telefon af Lars, for at få bekræftet at jeg ønskede købet. Straks efter jeg havde godkendt beløbet blev ordren afsendt. I fødselsdagsgave fik jeg så en Silhouette Cameo af min mand og ville så lige ind og bestille bla. en ny kniv til den. Det havde de så ikke lige umiddelbart, så jeg sendte en mail i går ( 2.Pinsedag) Som han svarede tilbage på samme dag, at han havde fundet én som han straks lagde op på wepshoppen :-) Det kalder jeg KUNDESERVICE!!
Så han fortjener fuldt ud 5 stjerner og havde gerne givet "dobbelt 5" hvis jeg kunne :-)

May 21, 2013
Advertisement
Rated 5 out of 5 stars

Hobby-netbutik helt i top !!!

Fantastisk dialog og hurtig levering!! Har lige modtaget DK's billigste Silhouette Cameo maskine, og jeg glæder mig vildt til at prøve den. Tak for den fine lyn-vejledning på dansk, som i har lagt ved. Jeg handler helt sikkert ved jer igen!!!

May 14, 2013

Bedre end bedst

Jeg har handlet og skrevet flere gange og altid er service og varer helt i top. Nu glæder jeg mig til at modtage min Silouette Cameo som sælges til Danmarks bedste pris;-) også tusind tak for de små gaver der lægges ved ens køb, det er hyggeligt med en lille overraskelse.

May 11, 2013
Rated 5 out of 5 stars

Fantatisk betjening og lækre billige varer

Hej Inge

Siger dig og din mand tusind tak for alt den hjælp og service jeg fik da jeg bestilte varer igennem jer, er ovenud lykkelig over de flotte produkter, især de smukke sommerfugle, som blev hånd sorteret til mig :) og det super smukke papir/kanton, kan slet ikke nænne at bruge det.
så igen tusind tak og stort knus til jer begge Ann-Marie Mathiesen

May 10, 2013

Danmarks bedste hobbybutik

Jeg kan varmt anbefale denne side. Man får en varm og personlig betjening. Priserne er overkommelig. Jeg er vild med den butik.... Jeg handler stort set det meste. De prøver at få det hjem som andre ikke kan og det lykkedes så godt som hver gang. man går aldrig forgæves. PRØV DET !!!!

May 8, 2013
Advertisement

Rigtig god service

Her får man en virkelig god service. Der er ikke det de ikke vil forsøge at hjælpe en med at skaffe hjem hvis der er noget man er brændt varm på.
Net butikken har allerede en masse lækre varer, og der kommer jævnligt nye lækre ting.
Kan kun give de aller bedste anbefalinger !

April 16, 2013

Super service...

Hobbyjunglen er et super sted at handle og servicen er helt i top. Der er stor lydhørhed for ønsker, og der bliver gået den ekstra mil for at gøre disse mulige. Ydermere så gør Hobbyjunglen sit til, at det er andre varer end man kan se i andre hobbybutikker.

March 21, 2013

Take a closer look