Hockestudio Reviews 22

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Written by the company

We are a Scandinavian clothing brand with a passion for timeless design and premium materials. For us, it’s not about fast trends, but about creating classic styles that can be worn season after season. Our ambition is to inspire a more conscious wardrobe, where fashion and quality go hand in hand.

4.6

2-star
1-star

Godt produkt

Godt produkt
Passede ikke i str., men det gik nemt at få byttet

March 2, 2026

Kære Lone

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du synes godt om vores produkter samt returservice.

Lækker kvalitet

Meget lækker strik og fint net - begge meget god kvalitet 👍

March 5, 2026

Kære Camilla,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækre produkter i god…

Virkelig lækre produkter i god kvalitet! Jeg er så glad for mit køb og kan helt sikkert anbefale at handle hos Hocke Studio.

February 14, 2026

Kære Johanne,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er glad for dit køb :-)

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering og virkelig smukt og…

Hurtig levering og virkelig smukt og lækkert tørklæde.
Der var endda en gave med i pakken til mig, skøn kundeoplevelse!
Handler gerne her igen og hermed mine største anbefalinger.

January 13, 2026

Hej Jea,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse med det hele :-)

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig lækker kvalitet og de…

Virkelig lækker kvalitet og de skønneste ejere! Det er produkter, jeg kan bruge i mange, mange år. Jeg kan 100 procent anbefale at købe noget herfra 🤗

December 28, 2025

Hej Isabella

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du kan lide vores produkter.

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig levering, god service!

December 12, 2025

Hej Oscar,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du var tilfreds med både vores levering og service.

Super kvalitet!

Super kvalitet, og hurtigt service!
Alt i alt en rigtig gid oplevelse!

December 12, 2025

Hej Lau,

Tusind tak for din anmeldelse!

Kæmpe fan

Kæmpe fan! Jeg har en strik fra Hocke Studio og kvaliteten er simpelthen så lækker! Det er tydeligt, at der er tænkt over detaljerne.
Hele købsoplevelsen føltes gennemført fra start til slut. Det er helt klart ikke sidste gang, jeg handler hos Hocke Studio. Stor anbefaling herfra 🤍

December 26, 2025

Hej Sofie Amalie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du var tilfreds med købsoplevelsen og at du er glad for kvaliteten af vores produkter.

God og hurtig service

Jeg købte et cashmere tørklæde til min kone i gave, som hun blev rigtigt glad for. Jeg havde et par spørgsmål inden jeg bestilte tørklædet, som hurtigt blev besvaret på mail. Super god service :-)

December 11, 2025

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du var tilfredse med vores service.

Rated 5 out of 5 stars

Lækreste og flotteste produkter!

Jeg har netop modtaget min Lana sweater, og jeg elsker den! Høj, høj kvalitet og ekstrem meget værdi for pengene. Jeg har netop lagt endnu en ordre på en Neve sweater, og jeg glæder mig så meget til at modtage denne også.
Det bliver bestemt ikke sidste gang jeg handler hos Hocke Studio - jeg elsker deres produkter og sans for kvalitet.

December 20, 2025

Hej Sophie,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er glad for kvaliteten af vores produkter og at du allerede har lagt en ny ordre.

Rated 5 out of 5 stars

Har modtaget en sweater fra Hocke…

Har modtaget en sweater fra Hocke Studio. Rigtig god pasform og lækker blød kvalitet fra italien

December 17, 2025

Hej Lise

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er glad for kvaliteten af vores produkter.

Rated 5 out of 5 stars

God kvalitet og hurtig levering

December 15, 2025

Hej Mille,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er glad for kvaliteten af vores produkter og tilfredse med leveringen.

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig en god oplevelse!

Virkelig en god oplevelse!!

Kommer helt sikkert til at handle fra jer igen - købte en fin striktrøje som lever op til alle mine forventninger!

December 15, 2025

Hej Tea,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du er glad for din striktrøje.

Tusind tak!

Jeg købte Neve Wool Sweateren som gave til min kæreste, og den blev taget rigtig godt imod. Leveringen var hurtig, og trøjen kom flot pakket. Kvaliteten er virkelig imponerende - man kan mærke, at der er tænkt over både materiale og detaljer. Den føles eksklusiv og ser fantastisk ud på. En gennemført oplevelse hele vejen igennem, og jeg giver mine varmeste anbefalinger til alle, der sætter pris på godt håndværk og kvalitet.

November 5, 2025

Hej Jonas,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du var tilfredse med leveringen og at du synes godt om kvaliteten af vores produkter.

Virkelig imponeret

Gennemført god oplevelse fra start til slut. Jeg bestilte Lea Merino Poloen som gave, og den blev leveret hurtigt og flot pakket. Kvaliteten oversteg helt klart mine forventninger - både materiale og finish er imponerende. Det er tydeligt, at der er lagt omtanke i både produkt og service. Gaven blev desuden taget rigtig godt imod, hvilket kun bekræfter, hvor flot og lækkert produktet er. En klar anbefaling herfra til alle, der sætter pris på kvalitet og tøj der holder.

November 4, 2025

Hej Frederik,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg kommer helt sikkert igen!

Jeg har for nylig købt den lækreste strik, og jeg er allerede helt vild med den! Kvaliteten er i top, og servicen var virkelig god. Jeg kan klart anbefale at handle her, og jeg skal helt sikkert have endnu en strik derfra.

November 6, 2025

Hej Lin,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for at høre at du var tilfreds med både service og kvalitet.

Kvalitet i topklasse

Gennemført god oplevelse fra start til slut. Jeg købte en striktrøje, som levede 110% op til mine forventninger – kvaliteten, pasformen og udtrykket er helt perfekt. Jeg fik super service, og ros til en hjemmeside, der er både nem at bruge, og hvor billederne af produktet er tro mod virkeligheden. Kæmpe anbefaling herfra!

October 17, 2025

Hej Emma,

Rated 5 out of 5 stars

Har købt en strik i den lækreste…

Har købt en strik i den lækreste kvalitet. Kommer helt sikkert til at leve i den henover vinteren 😍

October 2, 2025

Hej Emma,