Skickade in en ny port motor
Skickade in en ny port motor. De skrev att felet berodde på antingen åska eller att ” en elektriker hade gjord arbete i fastigheten ”. De är helt ute å cyklar, väldigt oseriösa.
Välkommen till Hörmann - Europas ledande leverantör av portar, dörrar, ramar och maskineri.
Amphitheatre Parkway 1600, 94043, Mountain View, United States
Jeg købte en stor flot port med vinduer. Desværre er portens udsende det eneste positive jeg kan sige om den.
Den ruster voldsomt i alle samlinger. Det er så slemt, så rødt rustvand løber fra samlingerne og laver rustfarvede streger på vinduerne.
Alle termoruderne opfører sig som punkterede termoruder med dug i. Plastik ruderne er så tynde, så når det blæser står de og blafrer så det virker som spejlhuset i Tivoli når man prøver at kikke ind eller ud af dem.
Når porten kører op eller ned eller når det blæser, så knirker ruderne virkelig voldsomt.
Porten laver kondensvand indvendig som er så slemt at vandet ligger sig i profilerne og når porten åbnes så bliver gulvet vådt, det virker nærmest som om det bliver regnvejr under porten inde i bygningen.
En lang historie kort så har jeg reklameret over ovennævnte mange gange men uden held. Aldrig har jeg oplevet så dårlig/mangel på at være imødekommende med at prøve at løse de mange problemer med porten.
Da jeg ikke ønsker for andre at de skal ende op med de samme problemer som jeg har. Er alle der måtte overveje at købe en Hörmann port meget velkommen til at kontakte mig på 27292261 så vi kan få en snak om min meget negative oplevelse med min port og Hørmanns opførsel i denne sag.
Jeg overvejer i nærmeste fremtid at ligge foto samt videoer af ovenstående problemer med porten på min hjemmeside.
Med venlig hilsen Michael Vestbjerg / Dreamhouse
Detta företag utlovar 10 års garanti på sina portar.
Efter 5 år blev det fula rostangrepp på porten. Hörmann ansåg att detta var dåligt underhåll.
Köp inte från detta företag.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.