HolmeMedia

1. Marketing Consultant

Written by the company

HolmeMedia hjælper virksomheder med, at etablere profitabel vækst ved brug af online markedsføring på Facebook og Instagram. Det min passion at hjælpe dig og din virksomhed til større resultater.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Lucas er en virkelig kompetent person!

Lucas er en virkelig kompetent person! 👌 Han gav mig, til en samtale i dag en dyb indsigt i, hvordan jeg kunne forbedre min forretning og er knivskarp på mange områder ✅ Jeg kan klart anbefale alle at kigge mere ind i, hvordan han kan optimere din forretning, ved at tage et kald med ham omkring, hvordan et samarbejde kan se ud 😄 For denne mand ved virkelig hvad han laver ✌️ Den bedste energi herfra - Lasse Boye, Rapzonen

April 3, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Jeg er yderst glad for Lucas' og hans…

Jeg er yderst glad for Lucas' og hans arbejde. Han svarer altid med det samme, kommer med gode ideer og er generelt bare en god fyr. En fornøjelse at arbejde sammen med Lucas, som jeg bestemt vil anbefale andre. Vi har benyttet har længe hos Performance Consult og er glade for hans arbejde.

January 9, 2023
Rated 5 out of 5 stars

HolmeMedia er 5 stjerner værd!

HolmeMedia kan uden tvivl bidrage positivt til at skalere din virksomhed!
Lucas, ejeren af HolmeMedia, formår at bidrage med struktur og råd til booste marketingsdelen i din virksomhed.
Trods hans unge alder, er han utroligt opdateret og har allerede undersøgt fejl og mangler på markedet. Alene af den grund kan han hjælpe din virksomhed med at springe 10 af de første fejl over.
Udover det er han en lyttende og ambitiøs forretningsmand som formår at levere resultater.

5 stjerner herfra!

July 8, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har indgået en aftale med…

Jeg har indgået en aftale med HolmeMedia og Lucas i forbindelse med vi gerne ville løfte vores brand Twist:D til nye højder på SoMe.
Vi er nu 2 måneder inde i vores samarbejde og jeg må ærligt konstatere, at den struktureret og professional tilgang Lucas har, har medvirket til vi har løftet vores brand og øget kendskabsgraden til Twist:D.
Da vi skulle genforhandle vores aftale, var der derfor heller ingen tvivl og at vi skulle fortsætte vores samarbejde.
Derfor en stor anbefaling herfra.

Bedste hilsner | kind regards
Henrik Dam Emanuelsen
Owner & Founder I Custom by Dam Aps

June 14, 2022

Stor anbefaling!

Lucas rakte ud til os, og ville hjælpe med at optimere vores online annoncering - og det har vi ikke fortrudt. Lucas er super engageret og skriver daglige opdateringer samt hjulpet med alt hvad han kan.
Vi kan i den grad anbefale at arbejde med ham👏🏼

- North Care

March 2, 2022
Rated 5 out of 5 stars

Massere af ros her fra til Lucas

Massere af ros her fra til Lucas, han sidder med mine ads til markedsføring og man kan tydelig mærke han brander for at gøre det yderste for at gi det bedst resultat! Ugenlige rapporter, featback og kreative ideer.
Og vigtigt af alt så performer hans arbejde og det vækster i min forretning. Så varm anbefalding her fra 🥇

January 24, 2022

Dedikation man sjælendt oplever

Efter jeg tog kontakt til HolmeMedia tilbage i oktober, har passionen for at gøre sit absolutte være en stolthed fra Lucas Holme Jansson.
Til første møde dukkede Lucas op med et længere noteark af hvordan han udefra havde oplevet mit firmas tilstedeværelse på SoMe fronten. Dertil havde han i notearket nogle af de punkter, som han kunne se skulle forbedres. Det var inspirerende at opleve sådan dedikation.

December 5, 2021

Lucas Holme Jansson

Lucas Holme Jansson, som er manden bag Holmemedia, skaber glæde og fantastisk energi overalt, hvor han går!
Samarbejdet jeg har haft med Lucas har været fantastisk! Han arbejder målrettet og fokuseret ud fra den plan man i fælleskab har lagt og er altid knivskarp på, hvor man kan optimere så slutproduktet bliver det bedste!
Jeg kan hermed varmt anbefale at starte et samarbejde med Lucas! Han er knivskarp og bliver altid ved indtil han har nået din virksomheds mål!
En sand vinder!

October 27, 2021