Hurtig levering, og de havde lige den ting jeg manglede, som var en (fra producenten) udgået vare, der ikke var til at støve op andre steder :)
See what reviewers are saying
Virkelig den værste service jeg har oplevet indenfor butiksbranchen.har selv 9 års erfaring inden for butik og service. Vi kørte gennem vrøgum efter en søndagstur, og ville ligge visit forbi butikk... See more
Ikke helt det jeg bestilte
Bestilte 1 stk Speedtsberg knagerække. I beskrivelsen på hjemmesiden er den messingfarvet og 89 cm. lang. Den leverede er nærmere kobberfarvet og kun 69 cm lang. Hvor blev de sidste 20 cm af???
Jeg er virkelig imponeret over både…
Jeg er virkelig imponeret over både kvaliteten og servicen hos home of hygge Hver gang jeg har bestilt, har produkterne levet fuldt op til mine forventninger – hvis ikke overgået dem. Alt er nøje udvalgt, stilrent og emmer af den ægte hygge følelse, man gerne vil have i sit hjem.
Jeg har haft fornøjelsen af at handle…
Jeg har haft fornøjelsen af at handle hos Homeofhygge flere gange, og hver gang har det været en fantastisk oplevelse. Butikken tilbyder et smukt udvalg af både vintage og moderne boliginteriør, der virkelig formår at skabe hygge og personlighed i hjemmet.
Hjemmesiden er overskuelig og nem at navigere, og jeg har altid haft en hurtig og effektiv levering – ofte med fri fragt, når jeg har handlet for over 599 kr. Det er tydeligt, at Susanne og Sascha lægger stor vægt på både kvalitet og bæredygtighed, da de genbruger emballage og pakker varerne med omhu.
Jeg kan varmt anbefale Homeofhygge til alle, der ønsker at tilføre deres hjem en unik og hyggelig atmosfære. Tak for en skøn shoppingoplevelse – jeg vender helt sikkert tilbage!
Flot produkt og hurtig levering
Jeg har købt et dekorativt fuglebad på fod fra La Vida hos Home Of Hygge. Et flot fuglebad i jern og med smukke krummelurer og en fugl på kanten.
Fuglebadet ligner nøjagtig billedet på hjemmesiden. Og jeg var heldig, at det også var på tilbud.
Jeg modtog min pakke 2 dage efter bestilling.
Betaling til Trustpilot
Hermed en lille forklaring på vores dårlige score på Trustpilot.
Hvad sker der hvis dit firma ikke vil betale i mellem 20.000 - over 60.000 kr. om året til Trustpilot ?
Så bliver der kun offentliggjort et minimalt antal af gode anmeldelser.
Du kan ikke besvare anmeldelser.
Vi ønsker ikke at bukke under for presset til at betale til Trustpilot, da det ellers ville være det nemmeste, men vi altid har haft den holdning, at Trustpilot kan være meget utroværdigt, da du som firma bare kan købe dig til gode anmeldelser.
Vi sender rigtig mange pakker hvert år, og der sker fejl, der er ting der kan gå i stykker med fragten eller have fejl, men vi finder ALTID en løsning og refunderer varerne eller sender en ny vare til kunden.
Vi har heldigvis masser af glade og tilfredse kunder, desværre kommer kun de færreste igennem nåleøjet her.
Med Venlig Hilsen
Home of Hygge
De sælger uden at have produktet på lager
Hold jer væk!
Jeg har bestilt en svampelampe på nettet og det blev aldrig sendt.
Jeg ringede til dem og de sagde, det var en fejl, fordi det ikke var på lager og det skulle komme igen på lager om 2 dage. Jeg ringede efter 2 dage og de blev ved med at sige det samme. Jeg sagde, jeg ville aflyse bestillingen. Hun sagde, hun skulle aflyse med det sammen, men beløbet står som reserveret på MobilePay.
Hvis man kigger på hjemmesiden, kan man stadig købe lampen, selv de siger, der er ikke på lager. Uærlig!
Pengen blev ikke trukket fra kontoen, men det var en virkelig træls oplevelse.
De har ringet til mig efter denne anmeldelse for at klage over, jeg havde skrevet butikken er falsk, men har ALDRIG ringet til mig for at give status af min ordre! Virkelig dårlig kundeservice.
Hvis det virkelig var en fejl, I skulle have kontaktet mig først.
Kan ikke anbefales
Kan ikke anbefales. Jeg havde bestilt et keramik flag på deres webshop. De ringer mig op og siger at det ikke var på lager og derved en fejl. De oplyser at de vil annullere min ordre. Fair nok. Men pengene er stadig reserveret på min konto. Jeg rækker ud til Home of Hygge, men I beder mig om at tage fat i min bank, men banken oplyser at det er jer som skal gøre noget her, jeg skriver tilbage til jer uden reaktion. Synes det er en træls oplevelse, når I bare reservere pengene.
God og hurtig service
God og hurtig service. Produktet var desværre blevet skadet under transporten, men ingen problemer, fik hurtigt tilsendt en ny. Så en dejlig positiv oplevelse og vil helt sikkert handle der igen.
SUPER
Jeg fik mine varer dejligt hurtigt. Desværre var der en vare, som jeg ikke var tilfreds med. Jeg skrev en mail med reklamation. Næste dag blev jeg ringet op, og vi løste problemet til fælles tilfredsstillelse. Det er sgu god kundeservice. Her handler jeg gerne igen 😃
Det kalder jeg fin service
Jeg bestilte 3 varer, som hurtigt blev leveret. Flotte ting, der levede fuldt ud op til forventningerne. Der var prismærke på den dyreste, med en større prisnedsættelse på. Det ærgrelse mig, så jeg skrev dertil.
Allerede morgenen efter kom der svar. Og mit beløb blev straks reduceret. Det kalder jeg fin service.
Tak fra en ny stamkunde
Virkelig den værste service jeg har…
Vi kørte gennem vrøgum efter en søndagstur, og ville ligge visit forbi butikken. Ekspedienten holdte så meget øje med os, at man følte sig overvåget. Da vi skulle betale var ekspedienten både sur og ubehagelig.
Hurtigt og venligt svar
Hurtigt og venligt svar fra kundeservice og en god løsning, da en vare var blevet skadet under transport.
Varerne er rigtig fine.
Professionelt
Professionelt, enkelt og hurtigt.
Ualmindeligt professionelt website og forretning, så jeg er absolut 100 % tilfreds
Har handlet der flere gang
Har handlet der flere gang, både på webshoppen og i butikken. Lækre varer og hurtig levering.
Fake! Jeg bestilte på nettet en lilla Anna…
Jeg bestilte på nettet en lilla Anna von lipa opal vase. Varen kom hurtigt - MEN! Det er ikke en original Anna von lipa vase. Den ligner fint billede med mærket på vasen er et guldmærke fra et tjekkisk firma- i bunden er ridset navnet på det tjekkiske firma. Det er en kopi!!! På Anna von lipa produkter der hendes logo i bunden. På følgesedlen fra firmaet - stå der Anna von lipa, så jeg har ikke ved en fejl købt en vare - det er helt bevist snyd!!! Jeg har forsøgt at kontakte firmaet på mail x2 - endnu i gen respons :(
Jeg har i 14 dag
Jeg har i 14 dag, både skrevet og ringet ang, en ting jeg gerne ville købe. Jeg fik af vide at de også sendt. Jeg har skrevet alle min oplysninger til dem, kan osse se de har set beskeden, men svare ikke. Jeg har skrevet og spurt om de havde glemt det, det har jeg så heller ikke fået svar på. Vil aldrig handle der, eller anbefale det til noget. 😵💫.
Fik to meget smukke skåle i…
Fik to meget smukke skåle i fødselsdagsgave. Da jeg pakkede ud, var den ene sprunget under transporten, og da jeg henvendte mig, var det en meget hurtig respons og en imødekommende service jeg oplevede. Firmaet beklagede og lovede at sende en ny skål afsted, jeg glæder mig til at sættet bliver komplet.
Fandt det jeg søgte fra chic antik (…
Fandt det jeg søgte fra chic antik ( som jeg elsker ) og fik det leveret hurtigt
Rigtig fin butik
Rigtig fine ting, en god service, og hurtig levering.