See what reviewers are saying
Jag blev supernöjd med mina krokar. Dem håller fortfarande, har haft dem i snart 3 månader. Kundtjänsten var också väldigt trevliga och hjälpsamma.
Bluff
Dåliga krokar som trillar ner efter ett tag oavsett hur mycket eller lite du belastar dem med. När jag mailade klagomål första gången fick jag snabbt ett vänligt svar med tips på olika saker jag kunde prova. När det inte hjälpte mailade jag dem på nytt med önskemål om att få reklamera varorna och då svarar de inte längre.
Jättebra krokar
Jättebra krokar! Det är sällan jag skriver recensioner men denna förtjänar det.
Har haft dessa nu i över en månad
Har haft dessa nu i över en månad. De sitter fortfarande stabilt i hallen. Jag är väldigt nöjd.
Över förväntan
Jag blev verkligen överraskad över hur bra dessa krokar håller, super enkla att sätta upp och ser snygga ut.
Rekommenderar
Jag hade inte så höga förväntningar när jag köpte dem, men efter att ha hängt upp dem i barnens rum har de blivit betydligt enklare att håll ordning. Jag är mycket nöjd och rekommenderar.
Jättefina krokar
Jättefina krokar, dem är perfekta för mina handdukar i badrummet.
Väldigt nöjd med krokarna
Väldigt nöjd med krokarna, de sitter utmärkt.
Det tog meget lang tid før jeg fik mine…
Det tog meget lang tid før jeg fik mine varer og da de endelig kom frem var det noget værre møg. Det var kroge og toiletrulleholder som skulle kunne sidde fast uden lim og skruer, der gik ikke 5 min så faldt de ned, har prøvet flere gange på forskellige overflader. Sikke noget møg.
Jeg var meget skeptisk da jeg så de…
Jeg var meget skeptisk da jeg så de blev shippet fra Kina . Men må sige at knagerne har overrasket mig . Købte også nogle fra Vipp og de faldt af med det samme . Så de blev reklameret over . Disse kroge har jeg ingen problem med. De sidder fra første forsøg . Men jeg havde bestilt to toiletrulleholder, modtog kun 1 og ville gerne returnere den med modtog , da jeg synes det var for plastik agtig. Derfor sendt jeg en mail om retur 2 gange uden svar. Men igennem de sociale medier fik jeg fat i noget kundeservice , som sagde jeg bare kunne beholde den toiletrulle holder også ville de overføre pengene for dem begge to .
Og i dag er pengene på min konto . Meget overraskende , men må sige at de har overrasket trods alle de dårlige anmeldelser .
Plastik
Plastik. Ser på hjemmesiden ud som et fint kvalitetsprodukt, men er på højde med temu produkter. Pris og kvalitet hænger slet ikke sammen. Hvis man kunne give 0 stjerner fik de det.
Supernöjd
Homescandic.se
Homescandic.se – En unødvendigt besværlig returproces
Jeg har haft en rigtig dårlig oplevelse med Homescandic.se. Jeg ønskede blot at benytte min lovbestemte fortrydelsesret og sende varen retur, men processen blev gjort unødigt besværlig.
I stedet for blot at oplyse, hvordan jeg returnerer varen og får mine penge tilbage, blev jeg mødt med en række irrelevante spørgsmål – blandt andet hvad der var galt med produktet, og hvilken overflade det skulle monteres på. Jeg ønsker hverken at forklare mig i detaljer eller diskutere produktet. Jeg vil bare ikke have varen, og jeg vil have mine penge retur som loven giver mig ret til.
Kommunikationen fremstod langsommelig, bureaukratisk og unødigt kravfyldt, og det skabte en meget frustrerende oplevelse. En returproces bør være enkel, hurtig og respektfuld over for kundens tid — det var desværre ikke tilfældet her.
Jeg kan derfor kun give 1 stjerne.
Jeg har aldrig modtaget varen og…
Jeg har aldrig modtaget varen og pengene er trukket.
De skrev at en fejl i deres system gør, at varen står som leveret den 16.12.25 - men jeg bestilte først den 03.01.26.
De påstod så at varen er korrekt afsendt, men efter jeg bad om et nyt track & trace nummer, har de ikke besvaret min henvendelse.
Pengene er trukket, men ingen vare
Pengene er trukket, og varen står som leveret i Kina! Gad vide om der kommer en vare på et tidspunkt. Spild af penge
Ubrugelige knager
Knagerne er desværre ubrugelige, falder af væggen hurtigt eller pludseligt lidt senere. Spild af ressourcer.
Mycket bra produkter
Mycket bra produkter. Krokarna sitter som berget.
Men leveranstiden var lång!
Oseriös marknadsföring
Det står i inledningen att man kan betala via klarna, men det alternativet finns inte sedan. Jag skrev ett negativt omdöme om detta, men det syns inte. Reklam som ser lika ut varje dag, men beskrivs som att det är extra billigt just idag och bara kort tid kvar etc.
Varning
Varning. Köp inget av detta företag. Oseriöst företag med skitprodukter.
Dropshipping skräp
Dropshipping skräp, beställ samma sak från Temu eller annan liknande leverantör för en bråkdel av priset.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.