Saro dry ager gekocht
Saro dry ager gekocht, mooi product snel geleverd

Reply from HorecaXL
HorecaXL is dé groothandel van Nederland én België voor het kopen of leasen van horeca, keuken en catering apparatuur. HorecaXL is een begrip in de wereld van hotels, restaurants, cafe’s, lunchrooms, food trucks en bedrijfskantines. In het ruime aanbod van HorecaXL is er altijd de juiste keuze te maken; van vaatwassers en glazenspoelmachines tot combisteamers en magnetrons. Ook een enkele gastronormbak of een koksmes is bij ons te bestellen. Als erkende Nederlandse en Belgische horecagroothandel leveren wij alles wat de professionele keuken nodig heeft. En dat voor een aantrekkelijke prijs. HorecaXL biedt ondernemers keukenapparatuur van A-merken met een uitstekende prijs-/kwaliteitverhouding, goede service en perfecte fabrieksgaranties.
‘s-Hertogenbosch, Netherlands
Saro dry ager gekocht, mooi product snel geleverd

Reply from HorecaXL
Wij zochten een grote diepvrieskast in plaats van 2 diepvrieskisten.
Zochten op de site van horeca xl nadat wij eerder dezelfde modellen vonden voor meer geld en veel minder trustpilot sterren.
Wij zochten 2 modellen uit en vroegen informatie. Dezelfde dag nog een aanbieding voor de goedkoopste van de 2 met de toelichting: dit merk Saro komt uit Duitsland met standaard 2 jaar complete garantie. Degelijke kwaliteit en energielabel B. Voor een 1300 ltr vrieskast niet slecht.
Besteld en betaald op donderdagochtend en kregen in de middag al een bericht vrijdag wordt de Saro gebracht.
Groot pakket met veel hout eromheen, uitgepakt en op de plek gezet. Voor de zekerheid laten rusten tot de volgende dag. Aangezet en 2 diepvrieskisten overgepakt in de Saro. Paste makkelijk. De Saro verbruikt tussen de 2 en 3 kwh per dag.
Wij zijn er heel blij mee.
Horeca xl bedankt voor het meedenken.
Gr fam Philips

Reply from HorecaXL
Fantastische service, helpen je met je keuze. En komen elk woord na!

Reply from HorecaXL
Besteld volgende dag geleverd.
Via whatsapp eerst gevraagd of ze er in voorraad hadden.
Chauffeur belt je 10 min van tevoren op TOPPER!!!
TOPSERVICE

Reply from HorecaXL
Op basis van de benodigde (sorbet)ijscapaciteit een advies gekregen voor een machine. Deze besteld, binnen 4 dagen geleverd. Machine levert wat het beloofd op papier.
Al met al een hele positieve ervaring.

Reply from HorecaXL
Weet dat als je als particulier besteld de service ver te zoeken is bij foute aankoop. Niks kan retour aan HorecaXL want ze verwijzen je doodleuk naar de fabrikant. Zij zijn business to business leverancier en leveren zo nu en dan ook aan particulieren alleen dus niet conform de geldende voorwaarden. Indien retour mogelijk dan rechtstreeks aan fabrikant. Let wel voor 65% van aanschafprijs excl verzendkosten die ook voor jou rekening zijn. Mijn fabrikant zit in Duitsland. Dus zit ik nu met een product dat ik niet kan gebruiken en maar moet zien te slijten. Een 200 liter inhoud vrieskist voor de liefhebbers. RVS. Patrick heeft me netjes te woord gestaan en uitleg gegeven maar ik vind het wel van belang dit kenbaar te maken voor mogelijk toekomstige particuliere die overwegen hier te bestellen!!

Reply from HorecaXL
via de webshop heb ik een bestelling gedaan en nadat ik ad betaald merkte ik dat ik het verkeerde had besteld. Gauw gebeld met Patrick en die zei me de juiste productenop de mail te zetten en hij het dan in order maakt. En inderdaad heb ik het teveel betaalde dezelfde dag nog teurggekregen en de prodcuten zijn de dag erna bij ons aan de zaak afgeleverd.
Kortom, hier shop je veilig en krijg je onverwachts hoge service. Dat maak je vandaag de dag niet veel mee.
Onze nieuwe vriezer besteld voor de scherpste prijs op het internet. Afhandeling en levering zeer netjes.
Do it!
Nog voor ik uit had gelegd waarom ik de verkeerde korf had besteld had Patrick al een juiste naar me verzonden. geweldige service. Dank je Wel HXL. Groet van Hans
Oven van merk Unox gekocht. Levering duurde iets langer dan verwacht maar dat is keurig opgelost door een waardebon van het bedrijf! Erg netjes en zeer tevreden over de service!
Goede prijs + kwaliteit + top klantendienst + snelle levering. Meer heb je niet nodig!
2 magnetrons besteld, verkeerde werden geleverd. Na 1 telefoontje werd alles door uitgezocht en gecorrigeerd.
Iets kan fout gaan, de klantgerichte oplossing was perfect.
Bedankt
Vrieswerkbank gekocht. Prima ding, goede prijs en snel geleverd.
Snel geleverd,Patrick hartelijk dank voor de goede service.
Pascale Theys
Ik kocht een ijsmachine bij installatie was er een technisch probleem. Patrick van de verkoop heeft die zelfde dag de servicedienst ingeschakeld alles verholpen binnen 24 uur. Top service top prijzen !!!!
Learn more about other kinds of reviews.