Det er altid en fornøjelse at komme i butikken, personalet er yderst imødekommende og hjælpsomme, man bliver altid mødt med et smil. 🥰 Butikken er god til at lave opslag på SoMe vi kommer sjældent... See more
Company replied
Der altid et stort og spændende udvalg af tøj og brugskunst. Kommer aldrig fra butikken uden noget. Og så er der rigtig søde og imødekommende medarbejdere. Altid en god oplevelse at handle i Reshoppit... See more
Company replied
Rigtig sød betjening, men salget er meget svingende. Kunne være dejligt hvid der var stande til blandet herre og dametøj.
Company replied
Venligt personale - altid hjælpsomme og smilende. Super nemt at booke, stille stand op. Nem og god guidning gennem app
Company replied
LUKSUS SECONDHANDSHOP. Reshoppit.dk Horsens er en luksus-secondhand butik, hvor private sælgere lejer stande på ugentlig- eller månedlig basis, hvorfra de kan sælge tøj, accessories, brugskunst og boligartikler til pris- og miljøbevidste shoppere. Reshoppit.dk er vores måde at imødekomme ønsket om en ny forbrugskultur – hvor vi forlænger vores varers livscyklus, ved at give dem nyt liv i andre hænder. Reshoppit.dk har en af Danmarks førende onlineportaler, som er specialudviklet til detailbranchen indenfor secondhandshops og luksusvarer. Systemet er til fordel for de privatpersoner, som vælger at sælge ud af deres secondhandvarer hos reshoppit.dk.
Vårsøvej 6, 8700, Horsens, Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Jeg kan stærkt anbefale reshoppit, god oplevelse, fået solgt en masse tøj + medarbejderne er fantastiske søde.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Butikken er god til at lave opslag på SoMe vi kommer sjældent i butikken uden at have noget med hjem.
Butikken er altid pæn og ren vi giver Reshopit Horsens ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from reshoppit.dk Horsens
Efter 4 uger har jeg kun tjent 319 kr, og betalte 499 for standen. Jeg har dog haft stand i Århus sidste år hvor jeg tjente over 1000 kr.
Edit: min stand i Århus var i sommerferien hvor der ikke var særlig meget salg, jeg tjente dog alligevel over 1000 kr.
Desuden fik jeg en ekstra uge for at lave en anmeldelse på trustpilot og trods det har jeg på 5 uger thent 464 kr. Så et tab på 35 kr + tid og brændstof jeg har brugt på det.
Kommer ikke til at anbefale jer til andre desværre. I kunne evt. Lade være med at tage kommision indtil man rent faktisk har tjent pengene man har brugt på lejen hjem. I har fx tjent 109 kr på at jeg har tabt 35 kr...

Reply from reshoppit.dk Horsens
Er vild med konceptet og har tidligere haft stor succes med salget - denne gang har salget dog været ret skuffende, men tror det handler om at placeringen har været dårligere end de tidligere gange.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Nem måde at komme af med sit “gamle” tøj på.
Har solgt over 25 stk tøj på 3 uger.
Smart at man samtidig kan bruge sine salgspenge på at købe nyt tøj.
Klar anbefaling her fra

Meget tilfreds med salget 🫶🏻
Stor lys butik.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Dejlig personale, nem opsætning og bare alt i alt et godt sted at have sin stand.
De første par uger tjente jeg hurtigt penge på mine ting 👍🏻

Reply from reshoppit.dk Horsens
Venligt personale - altid hjælpsomme og smilende.
Super nemt at booke, stille stand op.
Nem og god guidning gennem app

Reply from reshoppit.dk Horsens
Rigtig god oplevelse. Der er altid pænt, rent og rydeligt og personalet giver altid god service!
Deres instagram giver også super god inspiration.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Der altid et stort og spændende udvalg af tøj og brugskunst. Kommer aldrig fra butikken uden noget. Og så er der rigtig søde og imødekommende medarbejdere. Altid en god oplevelse at handle i Reshoppit Horsens

Reply from reshoppit.dk Horsens
Første gang jeg prøver at have en stand. Super nemt hele vejen igennem og en rigtig god app hvor man kan følge salget.

Reply from reshoppit.dk Horsens
Super fin måde at sælge brugt tøj på. Der er styr på det hele, og butikken er let at komme til.

Reply from reshoppit.dk Horsens
personalet er ikke særligt venligt, hverken den nye butikschef eller nanna

Reply from reshoppit.dk Horsens
Jeg har haft stand flere gange, med stor succes. En super bæredygtig måde at sælge og købe nyt tøj. Jeg kommer helt sikkert igen!

Reply from reshoppit.dk Horsens
Stort sted. Kæmpe udvalg. Men mange rodede stande og billige mærker.
Jeg handler der selv med glæde men kan have svært ved at sælge mit eget tøj som tit er vintage. Hjælpsomt personale.