Hotelhvideklit Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 5 out of 5 stars

Toppen af Danmark og dejligt ophold

Tak for et førsteklasses besøg hos Hvideklit. Fire overnatninger med morgenmad og tre retters menu til aften. Hotellet har fine værelser, gode senge, pænt og rent.
Morgenmaden var yderst lækkert med alt hvad hjertet kan begære. Pålæg i alle afskygninger, bacon, brunch pølser som er helt fantastiske, oste, syltetøj, røræg og blødkogt æg - der mangler ikke noget.
Tre retters menu med stor variation og super veltilrettelagt af jeres dygtige kok.
Det hele blev serveret af tjenerne med højt humør og altid en kvik bemærkning.
Vi kommer gerne igen.

Vibeke og Vagn Nykøbing Sj.

September 4, 2026

Lækker ophold på Hotel Hvide Klit

Vi har haft et helt igennem fantastisk ophold på Hotel Hvide Klit, og vi giver vores varmeste anbefaling.

Fra det øjeblik vi ankom, blev vi mødt af et smilende, imødekommende og meget professionelt personale, som fik os til at føle os velkomne. Servicen var i top under hele opholdet.

Værelset var flot, rent, moderne og indbydende med gode senge, hvor vi sov virkelig godt. Hele hotellet fremstår velholdt, hyggeligt og med en rolig atmosfære, der gør det nemt at slappe af.

Morgenmaden var god og velsmagende med friske råvarer, men udvalget kunne med fordel være lidt større. Der var stadig noget for de fleste smage, og alt var pænt anrettet.

Beliggenheden er perfekt – tæt på både strand, natur og Skagen, hvilket gør hotellet til et ideelt udgangspunkt for oplevelser i området.

Det er tydeligt, at der bliver lagt stor kærlighed og omhu i at skabe den bedste oplevelse for gæsterne. Vi kan ærligt sige, at dette er et af de bedste hotelophold, vi har haft.

Vi kommer helt sikkert igen og kan varmt anbefale Hotel Hvide Klit til alle, der ønsker høj kvalitet, fantastisk service og skønne omgivelser.

⭐⭐⭐⭐⭐ 5 ud af 5 stjerner!

July 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Afslapning Ro og dejlig atmosfære.

Har haft 2 overnatninger på Hotel Hvide Klit, Det var en oplevelse ud over det sædvanlige, En fantastisk personale, Skøn værelse vi fik en Junior værelse med 2 rum, sofa og Lænestole TV. Vi kunne lave kaffe og te,
Der var rent nydelig og duftede af renhed.
Vi fik både Brunch og aftensmad 2 gange, det var lækker og udvalget var stort, dejlig betjening venlig og meget nærværende
Kunne vi give mere end 5 gjorde vi det gerne.
Vi kan anbefale at man prøver det selv, det kommer i ikke til at fortryde.

October 10, 2025

Dejlig oplevelse

Flot og velholdt hotel, varm og smilende velkomst af ejer, værelse dejlig ren og dertil en fantastisk opmærksomhed… helt klart en anbefaling fra os og vi kommer gerne tilbage 🤗

September 24, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Helt klart et besøg værd

Allerede da vi tjekkede kunne vi mærke at det er et familieejet hotel, den varme og venlighed vi blev modtaget med var helt exceptionel. Alt det personale vi mødte, om det var ejerne, tjenerne i restauranten eller kokken, så var alle smilende og meget venlige, alene personalet gør hotellet et besøg værd.
Er du som min mand og jeg glad for mad, så kan vi varmt anbefale restauranten, vi spiste der flere gange og hver gang var det en fantastisk oplevelse. Maden var udsøgt.
Omgivelserne er idylliske med den smukke natur, værelserne er fine, der er hvad der er brug for. Det var nogle gode senge og dejlige dyner. Vi kan helt klart anbefale et ophold på hotellet.

July 26, 2025

Service og kærlighed

Service og kærlighed. Så enkelt kan det siges.
Vi er en familie på 4 der var på campingtur I et telt, på Danmarks måske smukkeste lokation.
Alt gik vel til vi skulle sove, da begyndte det at tordne. Vi ville ikke sove i teltet pga sikkerhed!
Vi ringede til Hotel Hvideklit, og der blev sat himmel og jord i bevægelse for at få os indendørs. Ikke nok med det, da vi så ankommer klokken 2245 bliver vi mødt af ejeren der tilbyder ungerne varm kakao.
Jeg er rørt til tåre, både fordi jeg er en meget træt mand, men også fordi jeg kan mærke at hun bare vil os det bedste.

Selvom hotel Hvideklit kun har 4-stjerner, så giver jeg den 5, for jeg tror ikke engang d'angleterre kan følge med på den service.

Jeg siger mange tak, i gav os ro i en storm.

July 23, 2025

Take a closer look