Hotnorth Reviews 3

4.0

Company details

1. Store

Written by the company

Hos HotNorth.dk brænder vi for at gøre dine udendørs oplevelser mere behagelige – uanset om du er på stadion, i naturen, på jagt, til fiskeri eller bare vil have ekstra komfort i hverdagen. Vi udvikler og udvælger vores varmeprodukter med fokus på funktionalitet, mobilitet og de krav, som det nordiske vejr stiller. Vi ønsker at give dig løsninger, der er nemme at bruge, pålidelige og skabt til at holde. Derfor arbejder vi målrettet på at kombinere kvalitet, sikkerhed og et moderne design, så du får en varmekilde, du virkelig kan regne med. For os handler HotNorth om mere end produkter – det handler om at skabe varme i de øjeblikke, hvor du har mest brug for det. Vi stræber efter at være din foretrukne partner, når det gælder udstyr, der skal levere både komfort og værdi, og vi gør os umage med at sikre, at hver kunde får en god oplevelse hele vejen igennem. Kort sagt: Vi er her for at holde dig varm, hvor end du tager hen.

4.0

1-star

Hurtig og nemt

March 4, 2026

Kære Tommy
Mange tak for at støtte os og vise udadtil, at du syntes vi er fornuftige at handle med.
Håber du bliver glad for dine 2xGoWarm siddepuder

Advertisement

Kompakt og varm 🔥

Fantastisk produkt som har gjort, at vi ikke længere fryser til knægtens fodboldkampe i vinterhalvåret 🔥
Hurtig levering. Godt kundeservice ø.
Nemt at have med, fylder minimalt og holder bagdelen varm 💪

November 25, 2025
Unprompted review

Kære Samuel
Mange tak for at være med til at støtte os og hvad vi laver. det betyder alverden - virkelig! ;)

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk oplevelse fra start til slut!

Fantastisk oplevelse fra start til slut!
Hotnorth.dk leverer ikke bare lækre produkter – de leverer også en super serviceoplevelse. Bestillingen var nem, leveringen hurtig, og super kvalitet. Jeg kan varmt anbefale andre at prøve dem

December 7, 2025
Unprompted review

Kære Ida,
Mange tak for at være med til at gøre vores forretning til det vi ønsker den skal være, transparent og til at stole på.
Det sætter vi stor pris på! ;)

Take a closer look