H. Palle Hansens EFTF. ApS Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

Utrolig dårlig behandling jeg har fået …

Utrolig dårlig behandling jeg har fået fra dem.

Først ringede jeg til dem, aftalte en tid osv. så de kunne se lejligheden og give en pris. Først doublebookede de og gav ingen lyd fra sig, da jeg ringede skulle der have været en anden person ude, men han havde hørt forkert og troede det var en anden dag. Så bookede vi en ny tid og de kom som aftalt der.
Fint, dette sker og er ikke så galt igen.

Da han var der sagde han at de havde lidt travlt osv. i denne tid, så det vil nok tage et par uger indtil de kunne komme og male. Nu er der så gået 3 uger uden lyd, så jeg ringede til dem.
Men min kontakt var taget på ferie uden at sige noget, og var ikke til at komme i kontakt med. Så ringede jeg generelt bare til firmaet, hvor de bare sagde noget lignende "Det kan vi ikke klare, det er dit problem" og lagde på da jeg nævnte vores aftale og at jeg skulle have det lavet indenfor 2 uger siden brug af min vedligeholdeseskonto vil udløbe snart.

Yderst uprofessionelt og nu har de spildt over en måned af den resterende korte tid på min vedligeholdeseskonto. Jeg kan kun anbefale ikke at bruge dette firma.

June 27, 2017
Unprompted review
Advertisement
Rated 2 out of 5 stars

Udnyttelse af vedligeholdelseskontier.

Jeg bor i et lejlighedskompleks på Nørrebro, hvor der til hver lejlighed, er tilknyttet en vedligeholdeseskonti der kan benyttes til malere mm.
Jeg fik anbefalet firmaet på ejendomskontoret, da de er blevet benyttet før og fik efterfølgene en aftale i hus med firmaet, om maling af en 40kvm. lejlighed, hvor arbejdet skulle færdiggøres indenfor 2-3 dage.
Udover diverse irritable hendelser på dagen de skulle starte (hvor de ikke kom før klokken 11, selvom aftalt tid var 8) kom jeg hjem til den "færdigmalede" lejlighed tre dage senere til følgende resultater:
[Links mangler]
hvor "alt" skule være færddigt, inkl. paneler og det hele. Dette er ikke en fejl som ellers kunne undskyldes, men decideret sjusk!
Jeg ringede til malerne og fortalte jeg ikke var tilfreds, hvorfor de ville sende en maler ud som kunne være der "indenfor en halv time". to en halv time senere kom hun så og var enig i at arbejdet ikke var i orden. Dagen efter 'fiksede' de så det meste. dvs. ryttede op og malede paneler. dog mangler få ting stadig og der er malingspletter rundt omkring på gulvet, især i kanterne ved panelerne. Til at fjerne nogle af disse pletter valgte malerne at skrabe det af gulvet, hvorfor det også er blevet lettere slidt nu, fremfor at fjerne det med kemikalier...
De to stjerner gives udelukkende fordi de rettede lidt op på deres sjuskeri, ellers havde det været en klar 1-stjernes oplevelse.
På regningen er der ingen rabat og de har takseret over 10.000kr for en 1-værelses 40kvm hvilket jeg mener er i overkanten.
Der er desuden kvitteret for maling af 3 døre hvor den ene var nymalet i forvejen og ikke er rørt.

Jeg tror at H. Palle Hansen udnytter at folk ikke tænker på vedligeholdelseskontien som egne penge og derfor tillader sig at sjuske, da klagemarginen derfra ikke vil være særlig høj.

Jeg håber at dette er et engangstilfælde, men vil stærkt fraråde maling herfra.

Mvh.

August 3, 2016