Hsgulvservice Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

1 review in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 4 out of 5 stars

Lidt bøvlet oplevelse, men fint resultat

Det var nemt at finde en tid, og Mikael gav god vejledning. Hans medarbejder Boris udførte arbejdet, og det var det en del mangler, primært ude i kanterne og på flere dørtrin/bundstykker/bundkarme. Nogle steder var gulvet/dørtrin ikke slebet, andre steder ikke lakeret, andre steder var der klatter af lak (som om at lakken var dryppet af penslen, og det ikke var blevet tørret op)

Boris bad min partner og jeg om at godkende arbejdet inden betaling. Jeg mødtes alene med Boris i lejligheden, hvor jeg påpegede manglerne, men det endte i en diskussion med Boris, der ikke mente, at arbejdet var mangelfuldt, og at hvis jeg ville have perfekte gulve, så skulle vi få lavet nyt gulv, og at han i sine 10 år i branchen aldrig havde fået kritik, og at det jeg pegede ud var i småtingsafdelingen, og han overhovedet ikke forstod, hvorfor jeg påpegede de ting. Da det er et gammelt plankegulv havde vi ikke forventet perfekte gulve, men vi havde forventet, at arbejdet var tilfredsstillende.

Jeg valgte at tilbageholde betalingen indtil udbedringen var sket, hvilket Boris ikke var tilfreds med. Under gennemgangen af gulvet virkede det til, at han blev mere og mere frustreret, slog gentagne gange ud med armene og talte i et andet sprog, som jeg ikke kunne forstå, med sin kollega. Henset til den dårlige stemning, var dette meget ubehageligt.

Efter mødet skrev jeg en sms til ejeren af virksomheden, Mikael, hvor jeg beskrev det hele, og gjorde det klart, at jeg var utilfreds med arbejdet og hans ansattes opførsel.

Min partner og jeg mødtes med Boris morgenen efter, hvor han var ekstremt behagelig og imødekommende, og vi fik 500 kr. i rabat. Og manglerne var blevet udbedret, så det var fint. Men træls, at det (formentlig) var en sms til Mikael der gjorde, at Boris opførte sig ordentligt.

March 18, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Havde en særdeles positiv oplevelse med…

Havde en særdeles positiv oplevelse med HS Gulvservice!

Der gik under en time fra jeg havde anmodet om et tilbud via hjemmesiden til modtagelse heraf. Efter en kort opfølgning via telefon, have vi en aftale om udførelse af arbejdet ugen efter.

Fik slebet og lakeret gulv i to værelser samt entre. Resultatet var særdeles tilfredsstillende!

Havde kort forinden fået slebet og lakeret gulv i køkkenet i forbindelse med en forsikringssag. Her var resultatet på ingen måde tilfredsstillende. Da forsikringen havde forsøgt at redde det uden nogen væsentlig forbedring, rykkede HS Gulvservice ud med meget kort varsel og leverede samme gode resultat som ved den oprindelige opgave.

Jeg er meget tilfreds med det arbejde HS Gulvservice har udført. Deres service er i top! Og prisen var god!

Skal du have fikset dit gulv skal du ikke tøve med at kontakte HS gulvservice. Du vil ikke fortryde! "

January 17, 2024
Rated 5 out of 5 stars

God service. Flot resultat.

Vi har fået slebet og lakeret vores trægulve af hs gulvservice. Det forløb hurtigt og effektivt, og med et rigtigt godt resultat. Mikael reducerede selv prisen på dagen, da vi sammen vurderede at det kun trængte til en let slibning i stuen. God service.

January 8, 2024

Lækre gulve

Mødte op som aftalt, søde og venlige og meget effektive og omhyggelige med rengøring. Fik slebet askeparket og plankegulv i eg med 3 gange mat lak med et superflot resultat. Anbefalinger herfra

April 4, 2023

Rigtig flot resultat

Rigtig flot resultat - fin kommunikation - ok pris

Vi fik slebet plankegulve og lakeret 3 gange. Resultatet er superflot.

Det var uproblematisk at kommunikere med firmaet og de mødte op som aftalt og var færdige som lovet, med et superflot resultat til en fin pris.

Vi skal nok snart have andet afslebet og vælger helt sikkert HS Gulvservice igen.

December 6, 2021
Rated 5 out of 5 stars

da jeg brugte dette gode firma da jeg…

da jeg brugte dette gode firma da jeg skulle flytte til Bornholm hvor de lavede hele lejligheden så flot.
har jeg også fået dem til at lave mit stue gulv her på Bornholm med super flot resultat.
kan rigtig godt anbefale dem.
M.V.H. Dan Pedersen

August 13, 2020
Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil gerne anbefale firmaet…

Jeg vil gerne anbefale Hsgulvservice.
Min oplevelse: Jeg bestilte slibning og lakering af én trappe og repos, de kom som aftalt, og resultatet er blevet så fint.
Håndværkerne, der kom, var super søde og udførte arbejdet hurtigt og professionelt.

May 15, 2020

SÅDAN

De kom,de så og jeg sejrede med et perfekt slebet gulv.
De var godt nok effektive og prise var rimelig og kvalitet i top.

November 22, 2016

Flot

Jeg fik slebet gulv og det blev bare gjort til UG med pil op af.

Og så ryddede de pænt op efter sig.

Så intet negativt at sige om dem.

June 12, 2012

Is this your company?