Hudklinikken Reviews 33

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt som det skal være 🌟. Faglig dygtig læge - har været på klinikken tidligere også med en god oplevelse. Jeg har ikke haft problemer med at komme igennem på telefonen.

3.0

3-star
2-star
1-star

Jeg vælger en anden

Telefonen er åben meget kort tid. Sekretærerne lyder meget pressede dvs voksenskældud og skarpe bemærkninger. Man kan godt forklare ting på en venlig måde. Man kan ikke forvente, at alle har kendskab til deres telefonbookingsystem, når det er tvetydigt. Alternativt kunne de få en online bookingsystem, så os med arbejde, har mulighed for selv at booke tider uden at skulle i kontakt med de meget travle sekretærer.

January 27, 2026

Grundigt

Hurtig konstatering af problemet og grundig forklaring fra lægen. Trods hans bedste råd om ikke at foretage nogen behandling,gik jeg glad ud af døren. Jeg fik også anbefaling om, hvad en alternativ løsning kunne være, og hvem jeg kan henvende mig til. Tak, læge Edgar.

July 8, 2025

O stjerner herfra

O stjerner herfra. Var I dag hos hudklinikken i Ringkøbing. Jeg blev modtaget af en kvindelig læge, magen til arrogance og ubehagelig modtagelse skal man lede længe efter. Jeg vidste hende problemet, hun havde lukket ørerne, og fortalte at jeg havde svamp i neglene, det var ikke derfor at jeg kom, hun var som en lukket dør, i min henvisning står der Corona tæer, det kunne hun ikke svare på, hun kom med argumenter som jeg banede til jorden, havde bevis med fra læge udskrift, et stort skænderi. Hun er den værste læge nogensinde. Er rystet over sådan en behandling. Jeg kommer der ALDRIG MERE.
Spurgte efter svar, og hvor det kommer henne (svaret) ?. Og uh nej, svaret kom på mail ellers telefonisk. Håber ikke at det er lægen som ringer. Der er en assistent og hun må gerne ringe.
Jeg sagde til lægen at hun ikke havde hjulpet mig og hun blev vred. Jeg var mundlam.

April 2, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Venter lang tid i telefon uden nogle…

Venter lang tid i telefon uden nogle tager telefon fornligenpludselig telefonen lagt på. Ringer igen og venter ca. 10 minutter hbornjeg stadige er p0 samme plads som nummer 8. Udefra anmeldelser ig den korte oplevelse har de vist ikke står over noget som helst på denen klinik.

February 24, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Slettet tid hos konkurrent, for selv at få adgang til behandling.

Umuligt at komme igennem pr. telefon.
Svarer ikke tilbage på mail.
Efter flere dages forgæves forsøg, beslutter jeg at bestille en tid hos en anden hudlæge.
Får straks en tid hos en anden hudlæge.
Den tid sletter Lina Zeraiq så, uden min viden eller uden at meddele mig det. Hun erstattet den med en ny tid i hendes klinik. Den tid er så 1 måned senere end den oprindelige tid hos en anden hudlæge.
Magen til frækhed skal man lede længe efter efter.
Kan på ingen måde anbefale denne klinik.

January 15, 2025

Aflyste vores tid

Aflyste vores tid - uden vi vidste det. Helt tilfældigt finder jeg ud af det, fordi jeg lige skal dobbelttjekke tidspunktet. I over 2,5 måned har vi gået og ventet på denne tid... (til vores søn) - og så har de aflyst den, uden at vi har fået besked.

December 17, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Konsulterede Lisa i sept 2023 med en…

Konsulterede Lisa i sept 2023 med en 'dims' på næsen. Den blev vurderet visuelt til at være en keratose og frosset ialt 3 gange. Et år efter blev der taget en biopsi (hos en anden hudlæge) og det viste basalcellecarcinom (havde iøvrigt selv foreslået denne diagnose). Nu skal den fjernes plastikkirurgisk.

December 15, 2023

Useriøsitet!

Jeg var i vente tid i 3 måneder. Da det så endeligt blev mig, på dagen bliver der meldt afbud… Og de siger så de vil ringe og finde en ny tid hurtigst muligt men det ringede aldrig så endte selv med at ringe. Hende jeg får i røret er vildt useriøs!
Så endte med finde en ny hudlæge.

December 4, 2024

Stor ros …

Igen som altid tager Edgar Lauritzen sig tid til en og lytter til en, selvom man har en del spørgsmål. Stor ros herfra, og man er aldrig bare et “nummer i køen”

November 12, 2024

En blandet oplevelse

Tror at lægen som sådan måske er dygtig nok, men der bliver tænkt tunge tanker med tegnebogen, i stedet for fokus på patienten.

Min kone kom ind med voldsomt allergisk udslæt, hvor vi forklarede det forudgående forløb og svaret var, at hun "bare" skulle have noget lys.
Det skal så bemærkes, at det kun er mulig at komme til lys i almindelig arbejdstid med tab af arbejdstid/indtægt og det kræver så 2x3timers transport om ugen, bare for at kunne "swipe" kortet for en konsultation og 3 minutters lys.
Selvom lægen blev fortalt at der skulle checkes noget mere, så skulle de 20 gange lys "lige overstås" først og hun havde jo bare noget "Nikkelallergi".
Jeg spurgte under forløbet efter yderligere udredning, da lysbehandlingen ikke hjalp stort, men dette kunne ikke ske før efter 3 måneders behandling (mindst).

Træt af lægens indifferens, sendte jeg min kone til en professionel hudspecialist (og kom til at betale heftigt for det), der så gjorde det arbejde der skulle have været gjort i første omgang i Holbæk.
Hun fik her konstanteret en lang række andre allergier (fødevare allergier, parfume allergi, allergi for tilsætningsstoffer m.fl.).

Nu klarer hun sig uden lys, hormoncremer og andre grimme ting, blot med opmærksomhed på, hvad hun spiser og rører ved.

Så desværre kan jeg kun give 1 stjerne for indsatsen i Holbæk.
Det er helt klart et problem, at der er så få hudlæger tilgængeligt i offentligt regi og det udnyttes åbenbart.

January 19, 2024

Is this your company?