People also looked at
Ubehøvlet ekspedient!
Købte en del brød, croissant og 3 kanelkager med hjem i går morges.
De 3 kanelkager kom i 3 meget forskellig størrelse, det mindste 1/2 størrelse af det største, skrev til dem jeg følte mig lidt “snydt”. Ingen reaktion.
Var ved bageren igen i dag og skulle købe flere kager og ville lige gøre ekspedienten klar på at jeg gerne ville bede om 3 stykker der nogenlunde var ens i størrelsen og viste ham billedet af de andre kager og sagde jeg havde følt mig lidt “snydt”, sådan er det hos os var svaret.. øhh ja, men nu vil jeg så gerne være sikker på samme str. også fordi det er så dyrt!
Det kan man ikke ved os, fik jeg at vide. Spurgte om han var helt ligeglad med hvad jeg sagde og viste billede af, ja det var han sagde han og da jeg gik ud af døren talte ekspedienten med næste kunde om mig! Vendte mig om i døren og sagde at jeg godt kunne høre alt hvad de sagde.
Virkelig dårlig stil!
Tænker det var mit sidste besøg der.
Der er ALDRIG brød klar til når de…
Der er ALDRIG brød klar til når de åbner! Man får altid afvise der går 15-20 minutter. Så irriterende når man forventer at man kan komme når de åbner og købe en bolle.
Hug.helt uimodståeligt guddommeligt.og glutenfrit.hvis du vil være fri ,så er det hug glutenfri.
Hugs personale,en helt speciel stemning/atmosfære når man tager trinene ned i hug universet.der er mange i branchen der kunne tage ved lære af jer.og tak altid en fornøjelse at besøge jer.mvh steen.
Et godt og lækkert bageri, men...
Et godt og lækkert bageri, men 420 kr for en sandkage med chokolade på toppen er simpelthen for dyrt. Andre steder sælger bedre glutenfri kager til mindre end det halve....
Delikat og velsmagende glutenfri bager
Skynd jer at få nogle flere ekspedienter og butikker.
Lækkert glutenfrit bagværk, afhængighedsskabende.
Virkelig lækkert brød og kager
Virkelig lækkert brød og kager, og de har også mælkefri og veganske kager og brød. Jeg er fast kunde og de sender også ud én gang om ugen. Et hit når man ikke lige bor i nærheden.
ELSKER H.U.G!
Jeg har været fast kunde i mange år. Altid enormt god service & høflige medarbejdere. En af de eneste steder i Danmark, hvor alt er 100% glutenfrit. Sikkert for folk med svær glutenallergi & Cøliaki. Anbefaler 100%. De har et stort udvalg også glutenfrit samt vegansk!
Det er fantastisk godt brød og en god…
Det er fantastisk godt brød og en god forretningside, men …
Der er ingen advarsler til de særligt sensitive med cøliaki, så vi er to her i byen, der uafhængigt af hinanden har reageret og stadig efter 3 uger er syge. Det er ikke i orden, at der ingen afvarsler er på hjemmesiden og meget ærgerligt, for de har ellers gang i noget godt der.