Huggi Reviews 5

TrustScore 4 out of 5

4.1

Company details

Written by the company

Huggi er et dansk brand skabt til de mindste – og til de forældre, der vil give deres børn en tryg, blød og kærlig start på livet. Navnet Huggi er inspireret af det første kram, den rolige stund og de små øjeblikke, der betyder alt, når man har et barn. Huggi handler om nærhed, omsorg og produkter, der er skabt til at blive brugt i hverdagen. Hos Huggi sælger vi produkter til babyer og børn, hvor komfort, sikkerhed og kvalitet altid kommer først. Vores sortiment er nøje udvalgt med fokus på materialer, funktion og design, så både børn og forældre kan føle sig trygge.

4.1

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk god oplevelse at handle hos…

Fantastisk god oplevelse at handle hos Huggi. Så lækre produkter, ligesom beskrevet på hjemmesiden. Den lille pose slik var prikken over i’et. Min fire-årige datter syntes i hvert fald, at vi skulle bestille mere med det samme. Det er ikke sidste gang jeg handler her. Kan kun give 5 stjerner, men ville ønske jeg kunne give 10.

April 6, 2026

Reply from Huggi

Tusind tak for den fine fine og søde anmeldelse Amalie 💛 Vi er så glade og stolte over at have dig som kunde, vi sender to poser slik til din datter næste gang 💛

Rated 5 out of 5 stars

Lækre ting. Hurtig ekspedition. Ikke noget at sætte fingeren på. Kan varmt anbefales

March 31, 2026
Unprompted review

Reply from Huggi

Tak for din dejlige anmeldelse! Vi er rigtig glade for, at alt levede op til dine forventninger, og taknemmelige for at i handlede hos os 💛

Jeg kan kun anbefale Huggi.dk 🌟

Jeg kan kun anbefale Huggi.dk 🌟
Der er styr på levering og indholdet er bare så lækkert. Ydermere er der skrevet en personlig hilsen til mig - mega god stil👌
Jeg vil helt sikkert handle her igen.
Hilsen Anette

March 23, 2026

Reply from Huggi

Tusind tak for din fine anmeldelse Anette 💛 Vi er så taknemmelige for at du ville handle ved os og at du tog dig tid til at skrive denne fine besked. Rigtig god påske til dig.

En rigtig god oplevelse!

Kan varmt anbefale Huggi! Flot kvalitet, hurtig levering, nem bestilling og fint indpakket. Handler helt sikkert her igen 😊🎉

March 15, 2026

Reply from Huggi

Hej Anna, tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Vi er så taknemmelige for dig som kunde og vi er glade for at alt var lige som du havde håbet 🤍

Rated 5 out of 5 stars

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb

Jeg er virkelig tilfreds med mit køb! Jeg bestilte et aktivitets-tæppe til min baby samt et lille bidelegetøj formet som en sød fårefigur. Begge produkter er af rigtig høj kvalitet, og man kan tydeligt mærke, at materialerne er gode og sikre til små børn.
Min baby elsker at ligge på aktivitets-tæppet og udforske de forskellige elementer, og bidelegetøjet er allerede blevet en favorit.
Derudover var servicen helt i top – hurtig levering og en rigtig god oplevelse fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale denne webshop og vil helt sikkert handle her igen.
Tusind tak!

March 15, 2026

Reply from Huggi

Tusind tak for din fine anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! 💛

Det glæder os så meget at høre, at både aktivitets­tæppet og det lille bidelegetøj er blevet et hit hos din baby. Vi lægger stor vægt på at vælge produkter i gode og sikre materialer, så det er dejligt at høre, at det også kan mærkes.

Vi er så taknemmelige for at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os. Du er altid meget velkommen tilbage i webshoppen!

Take a closer look