Hundensfavorit

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vilket skräp! Beställde en säng till vovven som jag hade kunnat sytt själv i syslöjden typ. Tog också väääldigt lång tid att få hem den. KÖP INGET HÄRIFRÅN!

Rated 1 out of 5 stars

Undvik!! Utger sig för att vara ett svenskt företag med företagsadress i Brighton, England. Men vill du returnera en vara vill de att det ska vara en spårbar försändelse till deras 'lager' i Kina. Svi... See more

Company details

Contact info

Vilket skräp!

KÖP INGET HÄRIFRÅN!

May 30, 2024

Sämsta skiten ever

Sämsta skiten ever! Numret går till Hongkong, tog 4 veckor att få ett sketet fästinghalsband som dessutom var helt annan look än boxen på sajten. Det är dropshipping-BULLSHIT förklätt i fin svensk skrud... Tur att jag betalade via Klarna och att det bara gick på 250 SEK iaf... Var aktsamma och strunta i dessa!

May 6, 2024

Köpte en lugnande hundsoffa

Köpte en lugnande hundsoffa, vilket skräp! Kom vacuumförpackad och när jag väl öppnat den var det bara en stor, helt mjuk och sladdrig någonting som i bästa fall ska förställa en hundsoffa! Beställ ingenting därifrån.

April 23, 2024

Riktigt 💩 företag

Riktigt 💩 företag. Beställde en calm bed till min valp. Tog lång tid att få. Kom från Kina. När den kom luktade den så mycket giftiga ämnen så det går inte ens att ha den i rummet. Går ej att ta bort klädseln för att tvätta.
Försökt få kontakt för att få en retursedel.
Mail går inte fram. Försökt 8 ggr. Skrivit till dom på Messenger. Inget svar.
Ringt deras Telefonnummer som går till Hongkong med svarare. Pratat in.
Inget händer.
Jag skall kontakta klarna också.
KÖP INGET FRÅN DETTA FALSKA FÖRETAG.
Uppdatering: 5 april:
Har nu äntligen fått svar från företaget att dom inte har ngn returmöjlighet i Sverige🤔 väldigt konstigt eftersom dom marknadsför sig som ett svenskt företag på hemsidan.
Dom erbjuder mig 250 SEK och skriver att jag kan behålla varan eller slänga den eller ge den till ett shelter.
Vill verkligen varna er.

March 28, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Går inte att returnera varor

Fick fel leverans av företaget och har försökt få kontakt med dem. Mailat tre ggr för att få veta hur jag ska hantera problemet, men har inte fått någon återkoppling. Har alltså inte någon adress dit jag kan returnera hundbädden.

February 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Försöker avbeställa, går ej att nå !

Gjorde en beställning, mailade efter en timme att jag ville avbeställa, svarar inte på mail eller på telefon. Pausat faktura hos Klarna. Har nu fått mail att de skickat produkten. Ett riktigt dåligt företag, kinesiskt verkar det vara men låtsas vara svenskt, så uselt !!! Blev efter flera veckor erbjuden att returnera om jag tog bort min recension eller skrev en positiv recension men jag skulle ändå få betala returfrakten ! Det hela slutade med att jag accepterade ett prisavdrag på 500 kr så summan blev ca 1100 kr, men för något jag inte vill ha, originalhundbädden har jag köpt istället Det förändrar inte min syn på denna leverantör, de är 100 % bedrägliga, låtsas vara svenskt företag, fejkar trustpilot omdömen och andra omdömen, BÖR UNDVIKAS !!!

March 1, 2024

Blufföretag

Blufföretag
Har samma upplevelse som övriga
Ingen återkoppling.
Har stoppat betalningen på klarna, och ifrågasatt deras samarbete!

February 22, 2024

Uruselt

Uruselt. De går inte att få svar från via mejladressen de anger, ej heller når man dem på angett telefonnummer. Jag har blivit dubbeldebiterad för en ”luftrenare”, som jag för övrigt önskar returnera, telefonsvararen är på kinesiska/engelska och meddelar att numret inte är i bruk. Men skicka följdmejl med uppmaningar om att man ska fortsätta handla av dem, det går fint!

February 19, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Går inte att få tag i returadress

Går inte att få tag i returadress. Min mor beställde därifrån men när hon fick sin beställning var den inte som hon hade tänkt och skulle returnera den men det gick inte att få tag i adress, känns som ett skumt företag.

February 12, 2024

HANDLA INTE HÄR

HANDLA INTE HÄR! Jag råkade betala två gånger för en vara och de har behållit båda summorna jag betalade in och nu svarar de inte på mina mall.
Britt

January 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Ett lögnaktigt företag som inte har…

Ett lögnaktigt företag som inte har någon returadress, vilket de själva till slut (efter 15 mail) svarar. Telefonnumret går till en telefonsvarare i Hongkong som säger något på kinesiska. Kundtjänsten är botar programmerade att blåsa kunderna.
Allt är lögn, inklusive den returrätt de påstår att de följer på hemsidan.
Bedrägeri från början till slut. Överprissatta skräpprodukter från Kina som säljs antingen från Kina eller bedragare mer lokalt. Det är skandalöst att Klarna står som betalningsförmedlare.
Sky företaget som pesten och om ni vill göra av med pengar så skänk dem hellre till Ukraina.

December 18, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Varning går inte ens att skriva mejl…

Varning går inte ens att skriva mejl till fick ett krypterings error när jag hade skickat till och detta kan man säga är sånt uppsida dropshipping det är att de inte har eget lag dom har direkt skickar ordern till säljaren så att de blir någon mellanhand sök på Google om ni vill veta mer

January 31, 2024

Bluff företag

Oseriöst bluff företag! Köp inte och stötta dem när du kan få en likadan vara till 90% billigare på annan sida. Försökte göra en retur, helt omöjligt att få ett svar. Riktig dålig dropshipping som de gör! Rekommenderar inte alls

January 31, 2024

UNDVIK DETTA BLUFF-FÖRETAG!

Håller med den andra recesionen. 1. Tog väldigt lång till att få varan hem 2. Varan fanns till en 1/3 av priset på Amazon (dessutom ingen djurvälgi vara, visar det sig i efterhand) 3. Varan kom fram till slut, mitt mailet om begärd retur kommer ej fram, försökt i flera dagar. Jag vet inte hur jag ska hantera det. 4. När man ringer på deras telnr (+852 5594 7403), så kommer man till autosvar i Hongkong! 5. Detta är ett falskt marketing företag. Som ger sken av att vara något de inte är. Det är ingen ensamstående mamma som har grundat det, är jag rätt säker.

UNDVIK DETTA BLUFF-FÖRETAG!

January 22, 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look