Hundly Reviews

TrustScore 1.5 out of 5

1.4

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette firma. Det er svindel! De opdaterer konstant med mails om overload af nye ordre,ansættelse af nye medarbejdere mm. Leveringstid mange uger. Jeg har returneret pakken... See more

Bad

TrustScore 1.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 9% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

135 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Fup firma, ingen penge tilbage for returvarer

Efter at have modtaget kølemåtter fra Hundly er det helt tydeligt at varerne er direkte fra Shein eller lignende: Varerne er ekstremt dårlig kvalitet, matcher overhovedet ikke billedet, kommer med DAO i lignende indpakning, routed over Sverige. Jeg skriver til Hundly at jeg vil returner, og de er hurtige til at svare med en laaang mail og en masse emojis, samt et ‘godt tilbud’ om 35% afslag og i prisen. Det afviser jeg og beder om adresse og returproces. Det beder jeg om 3 gange, da jeg intet svar får! Så nu er pakken sendt til deres kontor i Hindegade. Man kan kun undre sig over hvordan det er muligt at svare prompte på første mail, og derefter total stilhed. Dette er et fup-firma! Sender mange marketing mails om dit og dat, sporingssider der ikke virker, påståede nye lagermedarbejdere etc. Det hele virker som snyd, og hvis man vil have crap-produkter, kan man ligeså godt selv bestille dem direkte på Temu!! :(

August 6, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra dette firma

Hold jer væk fra dette firma. Meget lang leveringstid. Hvis du så ikke er tilfreds med vare og leveringstid og skriver til dem, så får du ingen tilbagemelding. De skriver mange gange mens du venter en evighed på varen, men efterfølgende kan man ikke få fat på dem.
Møg elendigt firma.

July 29, 2026

FUP-firma

FUP-firma - og ikke et dansk firma. Køb ikke noget - er ikke nogen stjerne værdig

July 10, 2026

Alt for lang leveringstid

Bestilte hundemåtter inden ferien, da jeg skulle bruge dem i ferien… de er først kommet nu(efter ferien). Kvaliteten virker ret tvivlsom.
Dog var de gode til at svare på mails

August 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer langt væk fra dette firma

Hold jer langt væk fra dette firma. Det er svindel!
De opdaterer konstant med mails om overload af nye ordre,ansættelse af nye medarbejdere mm. Leveringstid mange uger. Jeg har returneret pakken helt efter deres regler, men de nægter smart nok at modtage pakken.
De overholder ingen regler eller god handels etik.

August 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Har førsøkt flere gånger kontakta dem…

Har førsøkt flere gånger kontakta dem før at få returinformation då jeg ikke er nøjd med produktet men får ej svar fick svar i begyndelsen då jeg spørge var min vara va då leverancen var otroligt lång og får sen en vara jeg er missnøjd med men nu svarar de ikke fast de lovar at svar inom 24 tim har sendt flera mail 🤮🤮🤮

Har skrevet med Hundly

Har skrevet med Hundly
Bestilte hundemåtte d. 12.7.26 - afbestilte samme dag men iflg. firma for sent for den var allerede sendt afsted - det skal siges det var en søndag jeg bestilte og afbestilte - nu er varen dukket og så jeg skriver igen, igen til Hundly hvordan jeg kan returnere - men nu kan mail ikke sendes til dem.
Hjemmeside eksisterer ikke mere.

July 12, 2026

Sikke dårlig service

Sikke dårlig service
Jeg har skrevet flere beskeder til dem om jeg vil have mine penge retur og gerne vil have en returlabel.
Desværre sker der ikke noget.
Jeg vil bare gerne have de får der ting tilbage og jeg får mine penge.
Så dårlig service
Og bare fra man bestiller går der ca 3cuger inden man får varen og man rykker for den

June 23, 2026

INGEN ANBEFALING HERFRA

INGEN ANBEFALING HERFRA. 30 dages leveringstid. Penge trukket før levering. Ingen varedeklaration, vaskeanvisning, eller oplysning om hvor længe måtten køler. Den er i øvrigt meget tynd, så hvad der skulle køle ved jeg ikke. Min hund har ingen fornøjelse af tæppet.
I øvrigt skøjter det rundt, da det på ingen måde er det mindste skridsikker. Svarer ikke til forventningerne. Og da det kommer fra lager i Holland og sendes over Malmø, så tænker jeg, at der ikke er meget dansk i det produkt.

Rated 1 out of 5 stars

Har i dag 29/7 modtaget min bestilling…

Har i dag 29/7 modtaget min bestilling fra den 29/6.
Har sendt flere mails til firmaet og har fået svar 1 gang.
Kølemåtterne jeg har modtaget er lige til at smide ud, det værste kinabras. De måler 56 x 67 str L
Ved bestilling var L 60 x 90.
Kan ikke tilgå Hundlys hjemmeside, så håber firmaet er blevet anmeldt og lukket. HOLD JER LANGT VÆK

July 29, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Køb aldrig hos dette såkaldte danske…

Køb aldrig hos dette såkaldte danske firma. I virkeligheden personer, der giver sig ud for at være nystartet, som er årsag til lang leveringstid trods pengene er trukket. De bestiller så varerne i Kina, du har bestilt, og scorer differencen. Varerne lever på ingen måde op til det man bestiller og fake reklame.

July 14, 2026

Dette er en fupfirma

Dette er en fupfirma. Jeg ventede tre uger på min bestilling. Måtterne kom uden firmaets logo, selv om de vises med logo i reklamen.Et dansk firma? Der er intet telefonnummer eller adr i dk. De svarer ikke på e-mails.Måtterne blev sendt fra Sverige og ser 100 % ud som dem fra Temu til 40 kr. Jeg bestilte et sæt fra Temu til sammenligning, og de er fuldstændig identiske.

July 26, 2026

Ekstremt lang leveringstid

Ekstremt lang leveringstid, hvor pengene er trukket længe før varen er afsendt eller behandlet.
Kundeservice er lang tid om at svare og ikke rigtig behjælpelige. På samme tid modtog jeg flere reklamemails med tilbud på kølemåtter de ud fra status på min ordre slet ikke havde på lager.
Dertil er kølemåtten ikke særlig effektiv eller i nærheden af den kvalitet det ligner på hjemmesiden.

July 26, 2026
Rated 2 out of 5 stars

Alt i alt skuffende

Nemt at bestille og betaling bliver hurtigt trukket. De sender dig mails konstant efterfølgende med tilbud osv. Varen er enormt længe om at komme, jeg har måtte skrive mail for at få min vare. Varen ankom efter længe, er ok kvalitet. Men ikke kølig til hunden.

Rated 1 out of 5 stars

Desværre en meget skuffende oplevelse.

Desværre en meget skuffende oplevelse.

Jeg afgav min ordre (#2697) den 29. juni. Første del af ordren kunne først afhentes den 14. juli, og resten af ordren ankom først et par dage senere. Den lange leveringstid havde jeg accepteret, da jeg forventede produkter af høj kvalitet.

Jeg bestilte en Ergonomisk Drømmeseng (str. L) og en Hundly Komfortmåtte, men ingen af produkterne lever op til det, der markedsføres på hjemmesiden.

Hundesengen er markant mindre end forventet for en størrelse L. Den indvendige liggeflade målte jeg til ca. 55 × 30 cm, og sengen er væsentligt fladere og mindre fyldig end på produktbillederne. Kanterne holder ikke formen, og den fremstår ikke som den ergonomiske hundeseng, der markedsføres.

Komfortmåtten er ligeledes en stor skuffelse. På hjemmesiden vises en kraftigt polstret måtte med tykke kanter, men den vare, jeg modtog, er meget tynd og minder mere om et let polstret tæppe end produktet på billederne.

Jeg har kontaktet kundeservice med billeder og opmålinger af begge produkter. På hjemmesiden oplyser de, at de svarer inden for 24 timer, men jeg har fortsat ikke modtaget nogen tilbagemelding.

Det undrer mig også, at virksomheden markedsfører sig som et dansk brand, men jeg har ikke kunnet finde tydelige oplysninger om den virksomhed, der står bag webshoppen.

Jeg håber stadig, at Hundly vælger at løse sagen. Indtil da kan jeg desværre ikke anbefale at handle hos dem.

July 25, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Lever ikke op til det de lover

Der var alt for lang levering og dårlig kommunikation - da min ordre endelig kom var det hele ikke med til trods for at der er trukket fuld pris - herefter har jeg ikke hørt noget

Kølemåtte

Havde jeg dog bare set på trust i den jeg trykkede køb,341kr smidt ud af vinduet for det værste bras kølemåtte ,men var lige lidt for naiv øv

Rated 5 out of 5 stars

Var lidt skeptisk

Var lidt skeptisk, men må indrømme at kølemåtten fungerer overraskende godt. Min hund ligger på den hver dag.

Rated 1 out of 5 stars

Ekstrem lang leveringstid og nøjagtig…

Ekstrem lang leveringstid og nøjagtig samme kvalitet og materialer som dem du kan købe på Temu til 40kr (dog har de fået sat firma navn på, som sidder pi… skævt.)
Målene er ikke korrekte og der er rettet henvendelse til firmaet, som ikke svarer som lovet.

July 2, 2026
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt produkt, som minder om en dårlig kopivare

Der gik næsten 3 uger inden varerne kom og da jeg modtog dem, levede de slet ikke op til beskrivelsen. Det er så dårlig kvalitet og køler overhovedet ikke. Kan ikke kaldes kølemåtter, hvis man spørger mig. Jeg har forsøgt at returnere ordren, men de svarer ikke. Så hverken produkt eller virksomhed kan anbefales

July 12, 2026

Take a closer look