Hush Reviews

3. Meal Takeaway
  4. Restaurant
  5. Sandwich Shop

Written by the company

Hush is een concept dat een nieuwe betekenis wil geven aan de momenten onderweg. Met onze lokale en dagelijkse verse producten willen wij mensen laten genieten, tot rust laten komen en onthaasten. Hush wil jou de mogelijkheid bieden bewust te kiezen voor betere alternatieven. Op het gebied van kwaliteit, goede gezonde voeding en gifts. Al onze producten worden elke dag door onze chef-koks vers op locatie bereid. Op die manier zorgen wij dat je uitgerust onderweg bent.

Contact info

Poor

TrustScore 2 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Rated 1 out of 5 stars

negatieve ervaring in kwantiteit en prijs

Ik laat me niet iedere keer vragen of ik een robot ben. Ik ben geen robot. Ik ga dus maar op deze manier laten weten hoe ik over Hush producten denk. Heb vroeger vaak op de locatie Enter gegeten. Maar na vanavond: niet weer. Keihard broodje met beetje filet, half eitje, ruim 7 euro!. En half litertje melk 4 euro 25. Geen prijzen vermelden in drankenkoeling. Verrassing dus bij de kassa. Niet echt leuk. Heb 45 jaar lang iedere dag in een horeca gelegenheid geluncht en of gedineerd. Heb dus mn referentiekaders. Maar dit steekt wel heel schril af bij eerdere ervaringen hier en elders. Succes met de zaken. Ik heb het gemeld bij de medewerkster. Uiteraard kan zij hier niets aan doen.

June 16, 2025

Onvriendelijke medewerkser Diamantstraat Hengelo

Ik attendeerde de medewerkster aan de Diamantstraat in Hengelo erop dat de ontbijtkoek over datum was. Ze keurde me geen blik waardig, zei niets en haalde het uit het schap. Vervolgens bij het afrekenen keek ze me weer niet aan, liep zelfs weg terwijl ik nog in de transactie zat! Zeer onvriendelijk, aangezien ik als klant je alleen wilde helpen.

February 19, 2025
Hush logo

Reply from Hush

Hoi K, wat vervelend om te horen. Onze excuses, dit is niet de bedoeling, we zullen het op de locatie bespreken... Hopelijk heb je wel kunnen genieten van onze producten en zien we je snel terug in één van onze shops!

Rated 2 out of 5 stars

Het eten is goed nu meerdere malen…

Het eten is goed nu meerdere malen besteld met collega's samen helaas dan geen bestek of de pinda saus op het verkeerde product of majo te weinig elke keer wel wat luisteren naar de klanten mag echt wel wat beter

September 18, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Had online besteld toen ik binnen kwam…

Had online besteld toen ik binnen kwam was het er niet. Werd mij verteld dat ik eigenlijk niet had kunnen bestellen. Online al betaald dus ook geen geld terug gekregen

May 29, 2024
Hush logo

Reply from Hush

Hoi Tom,

Wat vervelend om te horen... Onze excuses voor het voorval! We hebben u een mail gestuurd met daarin een compensatie voor uw bestelling. Hopelijk zien we u snel terug in één van onze shops!

Groetjes,
Lars

Rated 4 out of 5 stars

Broodjes smaken lekker

Broodjes smaken lekker. Maar erg jammer dat de broodjes duurder zijn geworden en dat ook het beleg is aangepast. Zoals het broodje Tonijn zonder pastrami, erg jammer.

January 30, 2023
Rated 5 out of 5 stars

Aanrader

Heerlijk rijk belegde broodjes, lekkere smaken.
Voor bezorging gekozen, erg snelle service!
Super tevreden

August 29, 2022

Teleurgesteld

Het is een broodje dus als je trek heb is het sws lekker maar mijn broodje carpaccio koste 7 euro en er zaten gedroogde uitjes op die je bij je nasi eet dat alle smaak overnam. Dit is het geld niet waard. Ik ben zeer ontevreden.

July 15, 2022
Rated 5 out of 5 stars

❤️🥖🥖❤️

Ik heb echt genoten van Hush! Top service.

Verschillende broodjes besteld over een paar weken tijd, alle broodjes waren heerlijk. Een top plek om tussendoor ff te lunchen dus !

De chicken teriyaki is een grote aanrader :))

December 1, 2021
Rated 2 out of 5 stars

1e keer bij Hush een broodje besteld.....

1e keer bij Hush een broodje besteld.
Vond het smakeloos en droog, te veel brood en te weinig beleg.
Zou ook graag zien dat de medewerker een haarnetje zou dragen zodat ze niet continu in haar haar zit te kroelen.
Voor mij voorlopig geen Hush meer

October 9, 2021

The Trustpilot Experience