Jeg har modtaget mine…
Jeg har modtaget mine kompressionsstrømper i dag, de er bare så flotte og de passer 😃
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Øv, fik ikke læst anmeldelser på trustpilot, for det havde afholdt mig fra at bestille.
Det ligner en dansk hjemmeside, men varerne bliver sendt fra Kina via Holland. Jeg har nu ventet i knap 2 uger og strømperne er pt. i Holland.
Sikke da en dårlig oplevelse med køb af sokker hos Ibis Mall. Forsendelse gik ok, men der var hul i det ene par (50 kr. pr. par på tilbud, er rimelig dyrt for sokker) Kontaktede deres support, og fik den besked jeg ville få et ekstra par når jeg havde lagt en ny ordre. Jeg skal ikke købe mere. Dårlig service.
Man kan ikke bare returnere, hvis de ikke passer, og når når man beder om retur adresse og skriver at man ikke ønsker at få nogle større tilsendt, men vil have pengene retur. Hører man intet, hverken på mail eller på messenger.
Var ved at bestille strømper, men læste anmeldelse og fortrød. Havde tastet min e-mail, så blev spammet med mails om at jeg havde varer i kurven mm. Skrev at det havde jeg ikke, og bad dem slette alle data, da jeg ikke havde sagt ja til mails fra dem. Dette blev bekræftet, men alligevel
Forsatte det. Dårlig stil.
jeg skulle have læst her først - bruger str 42 i sko, så bestilte str xxl. De er al al for korte - OG savner vaskeanvisning og produkt info, hvad de er lavet af.
Jeg fik leveret 3 uger - det er ok.
- men længde mangler de 10 % for at nå knæ - og for at have den længde ifølge deres egen billede på hjemmesiden. ØV
Enormt små i størrelsen, og helt umulige at sende retur.
Virkelig irriterende kundeservice, mails retur med ens ordlyd hver gang, fra Samba S “tøv ikke med at kontakte os igen hvis du har ? - jeg har stadig ikke fået svar…😡”. Rend og hop.
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.