Idenyt Fashion Reviews

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Hold jer væk

Hold jer væk. Købte 2 rosemunde toppe til min hustru før jul. Fik info om at de kunne byttes til anden str. efter jul eller tilgodebevis. Jeg kunne ikke få penge retur. Ok tænkte jeg, men… nu skal jeg have dem i en anden størrelse, og så er der er ikke flere tilbage og nu er beskeden at de ikke giver tilgodebevis. Så nu hænger jeg på mit køb. Fuld af løgn og dårlig dårlig service.

December 27, 2024

Snobbet attitude

Lækre varer, men altid dårlig service og snobbet attitude både i Hillerød og Lyngby i årevis. Undrer mig over de kan overleve med det lave service niveau.

September 17, 2024

0 stjerner-IDENYT3400, Hillerød!!☹️😞

Jeg handlede ved idenyt3400.dk det er deres afdeling som ligger i Hillerød. Jeg bestilte en kjole, men havde så set forkert på størrelserne, så skrev til dem, den blot skulle annulleres, hvortil de svarer mig, den allerede er sendt så det kan jeg desværre ikke, men jeg kan sende retur og selv betale for fragt. Det mystiske er bare, de først sender den dagen efter? I stedet for at annullere som der bliver bedt om.

Jeg sender så pakken retur med den adresse på deres side, men fragtfirmaet fortæller de ikke vil ligge den udenfor deres dør om natten, derfor har de indleveret på posthuset tættest på dem. (Hvilket selvfølgelig ikke er godt nok til dem, de kan ikke hente den 200 m væk fra dem selv😃) fint. Jeg er så nødt til at ringe til fragtfirmaet og få dem til at komme retur til mig med den, og den kommer endelig, jeg får så købt fragt endnu engang og sendt den afsted i forsøg nummer 2. Denne gang ankommer den til dem, men de vil ikke refundere ens penge og siger så det er ens eget problem den ikke er hos dem indenfor tidsfristen??? PROBLEMET ER BARE DE ER INDFORMERET OM DET, og alligevel vælger DE at sende den, TRODS jeg skriver den skal annulleres. Det er så korrupt at det halve kunne være nok. Så nu står jeg uden penge, plus har brugt 100kr på fragt, da jeg har skulle betale to gange + jeg står også uden kjolen. Den har de også nuppet!

De er snobbet når man ringer og skriver. Og er p*sse ligeglade med deres kunder, for at sige det lige ud.

De skulle have 0 stjerner hvis det var muligt! Ringeste side jeg nogensinde har handlet fra.

September 10, 2024

Dårlig kundehåndtering

Har i årevis købt Rosemunde toppe i Idenyt. 8 styk til min datter og jeg indenfor de sidste 6 måneder. Ville købe to til og tog dem det sædvanlige sted udenfor butikken, betalte og tog hjem. Først da jeg kom hjem så jeg at det ikke længere var Rosemunde toppe (men egenproducerede) og at de var længere end Rosemunde toppene. Længere eller ej, det var Rosemunde toppe jeg ville købe. Var i butikken for at returnere tidligt næste dag, da jeg fandt at det med de samme udseende toppe, samme sted, samme pris, lignende markedsføring ville være passende, at jeg kunne. Jeg arbejder med kundeoplevelser. Dette var ikke en god en. Ærgerlige penge at miste og usmart håndtering. Jeg kommer da aldrig og køber andet hos dem igen OG jeg lader nu andre vide min oplevelse!

May 8, 2024

Forfærdelig personale

Super dårlig oplevelse i butikken i Lyngby. Den ældre kvinde bag disken var vred og havde en skrækkelig attitude. Vi henvendte os ang en Mulberry taske og kommunikation derefter var direkte fornærmende. Jeg kommer aldrig til at støtte den forretning igen. Ærgerligt når de to andre afdelinger er super søde og kompetente.

April 28, 2023

Helt vildt dårlig service

Helt vildt dårlig service

Kan ikke forstå hvordan man kan drive en butik med så dyre varer og ikke yde en fair bytteservice. Noget de fleste andre butikker sagtens kan finde ud af.

Brænder nu inde med en sindsyg dyr kjole som ikke sidder pænt og som ikke engang kan byttes til noget andet eller et tilgodebevis.

Oven i hatten super arrogant ekspedient, som på ingen måder var servicemindet eller løsningsorienteret!

Værste shopping oplevelse nogensinde

July 11, 2020

Elendig service

Min 10-årige datter har spinket og sparet sammen til en 800 kr. dyr taske, som hun så omsider vil købe i butikken. Desværre glemmer hendes far at benytte det Forbrugsforeningskort, som kunne have givet min datter 10 % rabat. Min datter, som får 14 kr. om ugen i lommepenge, er ked af det, så jeg vender retur til butikken med bonen og spørger på venlig vis, om jeg mon må ulejlige dem med at give mig penge tilbage - for at jeg så igen kan købe tasken, men med det nævnte kort. Jeg får først nej, men spørger indtrængende og siger, at det jo er min datters sparepenge, og at jeg godt ved, at butikken ikke har PLIGT til at tage varen retur for så at sælge den igen (jeg medbragte bon naturligvis). Jeg får besked på, at jeg kan vente på bestyreren, som er tilbage "om 20 minutter".
Som sagt så gjort. Her får jeg også nej :(
Jeg ved godt, at butikken ikke SKAL tage varer retur. Men helt ærligt, hvor er det dårlig service! Jeg sætter ALDRIG mine ben i den butik mere, og det tror jeg heller ikke min datter og hendes veninder gør. Så hvad får butikken ud af dette? Utilfredse kunder! De kunne have solgt en taske og haft en tilfreds kunde, som havde fået en rabat, butikken selv har indvilliget i at give generelt til Forbrugsforeningens medlemmer. Bare ikke god stil :(

May 29, 2019
Rated 1 out of 5 stars

alarm i bukser ikke fjernet

Har købt et par bukser og opdager hjemme, at de har glemt at pille alarmen af. Jeg må af sted igen til butikken og ender med at bruge 1 time på det. Ankommet til butikken er svaret bare " vi er jo alle mennesker og kan begå fejl". Ja det er da rigtigt, men det er da ekstremt dårlig kundeservice, når det ulejliger kunden SÅ meget. I det mindste kan man da give et mindre gavekort, et par sokker el lign som kompensation. Så var jeg gået ok glad ud af butikken igen, men nu - nu er jeg megasur på jer. Det eneste I opnår er virkelig dårlig omtale, men det er måske også bedre end ingenting?

January 12, 2018

Dårligste service

Efter et fejlkøb, vil vi returnere og finder ud af, at de ikke giver penge retur(der er gået mindre end 1 uge fra købet). Kender ingen andre steder, hvor man idag ikke kan få sine penge retur. Handler der aldrig mere og kan ikke anbefale den butik til nogen

December 20, 2014

Is this your company?