Ifö Reviews 73

TrustScore 2.5 out of 5

2.7

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Købte et helt nyt IFØ Cera S toilet. Da det var monteret, viste det sig, at indløbsventilen var defekt og ikke kunne lukke for vandet. Det tog smeden 2 timer at reparere det defekte toilet, en pakn... See more

Rated 5 out of 5 stars

I har fået lavet en fantastisk ny udskifnings indsats til Sign. Lav støj og bedre fyldning. Den udnytter også Sticks på en helt anden måde. I den gamle indsats gik Sticks hurtigt i opløsning så do... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har 2 stk.Ifö spira uden skyllekant, et stk gulvstående og en væghængt, begge har samme lidt ulækre problem, ved skyl sprøjter vand / spildevand ud på gulvet hvis man ikke lukker brættet ned. D... See more

Rated 1 out of 5 stars

Har en 10 år gammal badrumsmöbel som köptes för ca 50.000:- En plastlåda utgör själva hållfunktionen för luckan så när den lådan nu är trasig så kan man inte stänga luckan. Det finns inga nya att best... See more

Company details

1. Home & Garden

About Ifö

Written by the company

Ifö

Ifö er et af de ældste og mest elskede brands på danskernes badeværelser med et bredt sortiment af toiletter, håndvaske, møbler og bruseløsninger.

Som producent sælger Ifö dog udelukkende til grossister, og Ifö servicerer således også primært det professionelle marked. Privatkunder henvises til VVS-installatører og andre forhandlere af Ifö produkter.

Ifö er en del af Geberit Group, som er markedsleder inden for sanitetsprodukter i Europa.

2.7

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Ifø spira problem

Kære IFØ - I skriver flg. svar på mit problem:
"Kalkaflejringer i bl.a. skylle- og indløbsmekanikken kan dog forholdsvis nemt fjernes med rindende vand og ved at bruge fingrene eller en blød børste. Da komponentene inde i cisternen ikke er syreresistente, må disse ikke afkalkes kemisk".

Hvis det er så forholdsvist nem at løse problemet hvorfor forklare I ikke hvordan det gøres, så alle der læser denne anmeldelse kan løse problemet?
Kom nu ind i kampen IFØ!

Kære Ifö, jeg skiftede begge toiletter til Spira Rimfree i November 2018. Allerede efter 1 år begyndte skyllet på det ene toilet at svigte. Nu virker skyllet ikke på begge toiletter. For at skylle ud skal man holde knappen nede. I det øjeblik du slipper knappen, stopper skyllet. Jeg har forsøgt at søge en løsning dels ved henvendelse både til Ifö og til min egen VVSer. Det er meget svært at få Jer til at komme med en løsning på problemet. Endvidere har jeg søgt under tips og tricks på Ifö webside, men her beskrives kun indstilling af 2 og 4 liters skyl. Vi har meget kalk i vandet i Lejre, men hvis kalk er problemet, vil jeg gerne vide, hvordan cisterne afkalkes/holdes kalkfri?
Håber på I snart kan komme med en konstruktiv løsning på mit problem!

May 23, 2020

Kære Frank

Vi er kede af, at du oplever problemet med skylle. Men som vi allerede har gjort opmærksom på, skyldes problemet netop kalk i cisternen, som er en udefrakommende faktor, og derfor kan vi desværre ikke gøre noget herfra.

Kalkaflejringer i bl.a. skylle- og indløbsmekanikken kan dog forholdsvis nemt fjernes med rindende vand og ved at bruge fingrene eller en blød børste. Da komponentene inde i cisternen ikke er syreresistente, må disse ikke afkalkes kemisk.

Vi vil naturligvis opdatere vores tips & tricks, så det bliver nemmere at finde fremover.

Rated 1 out of 5 stars

Sprøjt (urin) under brædtet.

Sprøjt (urin) under brædtet.
Har netop (1 uge siden) fået installeret et IFØ Spira Art og oplever at når kvinder tisser på toilettet, så sprøjter det op under brædtet.
Kan se I har en lignende klage på et andet toilet fra Mariann Pedersen den 23. okt. 2019 - Og hvor I netop efterlyser flere med problemet.
Så nu er vi 2 - Er spændt på at høre hvordan I løser dette?

May 11, 2020

Hej Erik

Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer.

Alle vores toiletter er naturligvis gennemtestede, både Ifö Icon, som Mariann Pedersen har købt, og Ifö Spira Art, som du oplever problemer med. I begge tilfælde anbefaler vi, at kvinder rykker længere tilbage på sædet, når de sidder på toilettet. Der er en generel tendens til, at nogle kvinder sidder meget langt fremme på toilettet, og dermed kan der opstå problemer.

I vores system ser det ikke ud, som om du har kontaktet os, før du har skrevet denne anmeldelse, og jeg ved ikke, om du har haft kontakt til det sted, du har købt produktet? Om ikke andet vil jeg henvise til netop det sted, du har købt produktet, hvis du stadig oplever problemer efter at have siddet anderledes på toilettet. Som producent sælger vi udelukkende til grossister og vores tekniske rådgivning er derfor rettet mod professionelle. Ønsker du at reklamere over dit produkt skal du derfor rette henvendelse hos din forhandler. Pågældende virksomhed kender din ordre, og kan derfor bedst behandle din sag. Hvis nødvendigt vil de sørge for at rette henvendelse til os.

Jeg kan dog ikke love, at de vil gøre noget, da det som sagt kan være et resultat af, at have siddet for langt fremme på toilettet, og der ikke er noget, der tyder på, at det er en fejl i produktet.

Defekt toilet installeret, der er nu gået 3md uden løsnkng

Hej,
Jeg fik skiftet mit toilet i januar til et nyt flot Ifö toilet. Et af dem hvor man kan putte en domestos stick i cisterne. Der er bare lige en hage ved toilettet efter installation opdager jeg sammen med montør at toilettet lækker vand. Det viser sig at der er en flænge i keramikken ved skyllet som montør hurtigt konstaterer må være en fabrikationsfejl. Sagen er at jeg er nu strandet ved at det egentlig er jer hos Ifö der skal komme og skifte toilettet, men jeg kan konstatere at der sker jo ikke en fløjtende fis. Der er nu gået næsten tre måneder siden toilettet blev skiftet. Det synes jeg er dybt uprofessionelt. Jeg forstår godt at montør en ikke bare skifter det ud til et nyt, da det jo er jer fejlen ligge hos. Montør en har installeret et toilet i god tro om at det var i orden og skal selvfølgelig ikke lide skade pga. jeres uduelighed.
Hilsen
Troels

April 8, 2020

Hej Troels

Jeg er ked af at høre, at du oplever problemer med dit toilet.

Vi vil selvfølgelig gerne se på sagen, men som producent sælger vi udelukkende til grossister og vores tekniske rådgivning er derfor rettet mod professionelle. Vi beder dig derfor om at rette henvendelse til det sted, du har købt produktet. Pågældende virksomhed kender din ordre og det produkt, du har købt, og kan derfor bedst behandle din reklamation. Hvis nødvendigt vil de sørge for at rette henvendelse til os.

Rated 3 out of 5 stars

Ved ikke hvad der er galt med glasuren…

Ved ikke hvad der er galt med glasuren under vandlinjen, men bliver rigtigt hurtigt snavset, og er ikke til at holde rent i siderne af vandlåsen. Det har jeg aldrig oplevet før med et ifö toilet, det plejer at være godt, og nemt at holde rent, men kan se jeg ikke er den eneste med det problem, bare rigtigt ærgeligt når man køber et nyt toilet, at det ikke kan være hvidt og rent nede i. Er jo heller ikke rigtigt nemt at afmontere igen, og gå ned og bytte det, pga emalje fejl :-(
Så ja, nyt toilet med gammelt udseende, er sgu lidt øv.

Tak for svar, giver god mening, at det er pga. glasuren der er blevet lavet mere miljø venlig

February 16, 2020

Hej Jimmy

Vi er kede af at høre, at du oplever udfordringer med dit nye toilet. Som du selv nævner, er du ikke den første med det problem, og vi har erfaret, at det ofte skyldes kalk. I dag indeholder glasuren på toiletter nemlig ingen former for tungmetaller (pga. miljøkrav), hvilket gør, at kalk sætter sig hurtigere, end det har gjort på toiletter, der er mange år gamle. Derfor kræver det også oftere og anderledes rengøring end tidligere.

Og her har vi netop oplevet, at der ofte bliver brugt rengøringsmidler med for høj pH-værdi eller anden ”forkert” rengøring. Vi vil derfor gerne henvise til vores FAQ-side, hvor du under Tips & Tricks kan finde gode råd til at holde toilettet hvidt.

Du skal blot vælge den pdf, der hedder ”Tvivl om fejl i glasur på grund af ru overflade”: https://www.ifo.dk/faq/

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i dag været så dum at henvende…

Jeg har i dag været så dum at henvende mig to gange til ifø.dk support.
Der blev ikke lyttet til mig, da jeg ville forklare om et problem ved deres produkt, og jeg blev viftet af med et, viste det sig, totalt nyttesløs råd.. Da jeg henvender mig anden gang, får jeg af en anden medarbejder det totalt nyttesløse råd.. Så mit råd er: hold jer fra ifø.dk deres produkter og deres såkaldte support..

Som svar til Ifö: tak for ingenting, jeg får god hjælp af forhandleren hvor jeg har købt. Så I får jeres defekte svømmer tilbage fra dem.. Jeg er fortsat oprørt over jeres tekniske afdeling og jeres såkaldte support, et kursus i kundeservice er min anbefaling.

December 12, 2019

Kære Finn
Vi har undersøgt sagen, og kan se, at du har været i kontakt med vores Teknisk afdeling ad to omgange. Her beskrev vi, hvordan du kan løse problemet omkring din cisterne, som ikke fungerer efter hensigten. I forbindelse med fejlfindingen henviste vi også til vores Tips & tricks-side på www.ifo.dk, som kan hjælpe dig med at løse problemet.
Vi håber at du finder en løsning på dit problem.

Rated 1 out of 5 stars

Måske virker det efter hensigten.

Har to ens Ifö Sign toiletter. Det ene skyller perfekt, mens det andet kaster alt vandet ind i midten og dermed ikke skyller kummen.

Har reklameret over sidstnævnte, men fået at vide at dette ikke er reklamationsberettiget med følgende begrundelse:” Når toilettet bliver brændt på fabrikken, så ændres skrukturen en smule, og det kan ændre skylningen”

Må klart fraråde at købe Ifö produkter, da kvaliteten i produktionen åbenbart svinger så meget, at man ikke kan garantere forbrugeren et fejlfrit og velfungerende produkt.

December 4, 2019

Kære Peter
Vi har kigget vores sager igennem og kan desværre ikke finde den sag, som du beskriver den. Hvis problemet er som du beskriver det; altså at der ikke kommer vand rundt i skålen, så vil vi gerne kigge på sagen igen. Du bedes derfor sende billeder og film via den forhandler/installatør, som du har købt produktet hos.
Vi kan desværre ikke love noget – men hvis der er tale om fejl på vores produkter, behandler vi naturligvis sagen.

icon rimfree wc skål

Hej
Vi har købt en Icon Rimfree WC skål og vi er meget utilfredse med den.
Når kvinder tisser , sprøjter det op under brættet.
Har snakket med kundeservice, fik at vide at det var fordi de sidder forkert. i så fald burde der følge en manual med, der forklarer hvordan man skal sidde på det

September 21, 2019

Kære Mariann
Tak for din besked. Vi beklager, at du oplever disse gener ved vores produkt. Vi er altid interesseret i at høre om vores kunder oplevelser med vores produkter. Dog kan vi ikke se, at dette er et kendt problem og får ellers ikke andre henvendelser omkring lignende problemer. Når vi fremstiller vores toiletter, gennemtester vi dem altid, hvilket også har gjaldt iCon-toilettet, som har 10 år på bagen.

Som løsning anbefaler vi derfor, at du prøver at sidde lidt anderledes, evt. rykke lidt længere tilbage på toiletsædet.

Rated 1 out of 5 stars

Købte nye Cera toilet sæder for to år siden

Købte nye Cera toilet sæder for to år siden. Efter et halvt år var de misfarvede og vi anmeldte dette til Ifö. Svaret kan sammenfattes til at det måtte man regne med når man tissede på dem og i øvrigt havde en dårlig toilet hygiejne. Professionel vejledning må man sige.
Vi har beholdt sæderne yderligere et år og nu er de så falmede at de er blevet udskiftet.
Konklusion, Ifö er ikke hvad det har været, og kundepleje er ikke noget man bekymre sig om for kunden har altid uret.

Ifö svarede dagen efter:

Vi er kede af at høre, at du har haft dårlige oplevelser med dine Cera toiletsæder. Du må meget gerne sende os en e-mail på så vi kan undersøge sagen nærmere.

Vi håber at høre fra dig snarest.

Geberit A/S

Samme dag sender vi følgende svar:

I har anmodet om en uddybning af vores oplevelse med Ifö.

Vi købte tre toiletsæder i juli 2017. Ca 8 måneder senere var de så misfarvede at vi ikke længere kunne holde dem pæne. Derfor henvente vi os til forhandleren der sendte vores henvendelse videre til jer. Svaret var at det var helt forventeligt da urin indeholder ammoniak som misfarver jeres produkt. Vi talte med forhandeleren, som iøvrigt var meget hjælpsomme, om dette, men de mente ikke at de kunne gøre yderligere når i havde afvist vores reklamation.
Vi henvente os derfor direkte til jer telefonisk og svaret var det samme. I havde helt klart intet ønske om at vi skulle have en god kundeoplevelse, endsige et produkt som kunne leve op til vores rimelige forventning om brugsværdi i væsentlig længere tid end knapt et år. Vores konklusion var derfor at i tydeligvis sælger et produkt der ikke er egnet til den tiltænkte brug. Vi valgte ikke at foretage os yderligere, men at benytte sæderne lidt endnu for at se hvordan de udviklede sig.

Her to år senere var de nu så misfarvede (gulnet) at vi definitivt har opgivet dem og erstattet dem med nye fra en anden producent.

Vi er selvsagt uforstående overfor Ifö og Geberit’s ligegyldighed overfor kundens oplevelse af jeres produkter. Ifö er jo et mærke som har leveret til danske husholdninger i årtier, inklusive vores, og vi har egentlig altid opfattet jeres produkter som kvalitetsprodukter som vi gerne ville anskaffe når der skulle renoveres eller skiftes ud. Vores opfattelse har selvsagt ændret sig med den sidste oplevelse og det er kun det tabte beløbs størrelse der tilsiger ikke at bruge mere tid på sagen.

Der er nu gået to uger og vi har ikke hørt et ord fra Ifô. Det manglende svar taler for sig selv.

September 15, 2019

Hej Eil
Beklager den lange svartid. Først og fremmest vil vi gerne takke dig for, at du deler din oplevelse af dit produkt med os. Da vi hos Geberit altid forsøger at forbedre vores produkter, sætter vi pris på din ærlige tilbagemelding. Efter gennemgang af din sag, har vi revurderet vores afgørelse, og kan forstå, at du også finder løsningen tilfredsstillende.

Rated 1 out of 5 stars

Har gennem 30 år haft 3 iføtoiletter i…

Har gennem 30 år haft 3 iføtoiletter i husstanden, hvilket aldrig har givet anledning til problemer i forbindelse med rengøring. Har for nyligt udskiftet det ene til et nyt ifø toilet. Det nye toilet skal stort set rengøres dagligt for at undgå misfarvning under vandlinjen i vandlåsen. Emaljen er tilsyneladende af en anderledes kvalitet end på de gamle, hvilket på ingen måder er tilfredsstillende. Hvad er årsagen, og hvad kan Ifø gøre for at jeg som kunde igen kan få tilfredshed med at benytte jeres produkt?
Med venlig hilsen Leif Overgaard

May 26, 2019

Hej Leif
Det lyder lidt underligt og burde ikke være nødvendigt med så ofte rengøring. Jeg vil gerne henvise til vores Tips og tricks og FAQ-side, som du finder her: https://www.ifo.dk/faq/

Her finder du bl.a. svar på vedligeholdelsen af produkterne.

Rated 1 out of 5 stars

Meget uprofessionel service og holdbarhed

Vi købte et bademøbel hos vvs eksperten i Randers for 2,5 år siden, da vi renoverede vores hus. Efter 2 år begynder alle siderne at revne i laminaten , vi kontakter så vvs eksperten som derefter kontakter ifo, og får en mail tilbage, hvor der står at det er blevet udsat for fugt og at de ikke vil erstatte det. Vi er selvfølgelig meget uforstående overfor dette, da vi har et andet møbel fra ikea som overhovedet ikke har taget skade. Vi er selvfølgelig også meget uforstående overfor, hvordan de kan sige at det er en fugt skade, da de ikke har set andet end billeder fra hvor laminaten slipper låger og skabe. Selv ham i butikken kunne se at det ikke er vores fejl, og har tilsyneladende har en del andre end os med dette problem. Syntes det en frygtelig reklame for et badeværlses møbel til 10.000kr at det kun har en leve tid på 2år. Vi føler os i hvertfald meget snydt og taget useriøst af jeres kundeservice.

January 19, 2019

Kære Mai,
Tak for din anmeldelse, selvom den desværre ikke er helt så positiv, som vi havde håbet på. Vi har undersøgt sagen og kan se, at produktet – som du rigtig nok selv skriver - er af ældre dato og derfor ikke længere er omfattet af reklamationsretten/garantien. Vi kan dog imidlertid ikke genkende, at der skulle være tale om en generel fejl, da vi ikke har fået andre reklamationer på det omtalte problem. Vi håber dog, at du får udbedret skaden på anden vis.

Rated 1 out of 5 stars

Badeværelsemøbler der ikke tåler vand!

Er noget ærgerlig over at en låge på IFÖ Sense skab bobler op på grund af fugt efter 3 år. Men mest er jeg skuffet over at IFÖ ikke kan skaffe skuffefronten som reservedel, eller at de ikke kan skaffe bare en eller anden form for skuffefront der passer på skabet. Det bliver IKEA næste gang:)

Svar til nedenstående / opdatering

Hej
Jeg har skrevet til jer ingen, henvist til nedenstående og fået samme svar igen. Lågen er udgået, og erstattet af en ny model, som ikke kan bruges i mit skab. I kan ikke skaffe reservedele. Jeg mener, at IKEA leverer nye låger under garanti gratis i 10 år. Blot til sammenligning :)

January 17, 2018

Kære Mads
Tak for din feedback. Vi er naturligvis kede af at høre, at du har haft problemer med fugt på dit Ifö Sense produkt. Det lyder til, at du muligvis har modtaget forskellige svar i din sag, hvilket vi beklager. Dog vil vi gerne se, om vi ikke alligevel kan forsøge at afhjælpe dit problem. Hvis du ringer ind til vores kundeservice på tlf: 86741086 (tryk herefter #1 og så #2), så vil de gerne forsøge at finde en tilfredsstillende løsning.

Vi håber på din forståelse, og at der bliver fundet en afklaring på sagen hurtigst muligt.

Rated 2 out of 5 stars

Rust på helt nyt Ifø Caribia badekar ved levering

Jeg har forsøgt at købe et Ifø Caribia badekar i 70x170cm og begge de to badekar jeg har fået leveret er rustne på et beslag der er svejst på badekaret og rust breder sig jo som bekendt.
Rust er en udfordring på et badekar, et badekar der er gennemtæret skal jo udskiftes hvilket hiver en masse mere med sig på et badeværelse der måske er 10-15år gammelt.
Ifø siger at det er normalt for deres badekar og at det ikke er et problem, og det er jo rigtigt at rusten ikke bliver et problem før efter reklamationsretten er udløbet og så er det bare mit eget problem.
Ifø har nu taget 10 dage uden at svare på om det er et problem eller om de påtager sig udgiften til udskiftning hvis det ruster igennem emalien indenfor 20 år.
Desværre ikke imponerende kvalitet eller kundeservice.

April 28, 2017

Kære Peter,
Tak fordi, du deler din oplevelse omkring vores produkt. Ift. badekarret, så er der rigtig nok tale om, at den hvide emalje kan skalle af. Det, du herefter vil kunne se, er en belægning, der kan ligne rust. Vores serviceafdeling har dog bekræftet, at dette blot er en rødlig farve, som ikke er rust, men i stedet den underliggende farve. Derfor vil det ikke have indflydelse på din fremtidige brug af badekarret.

Vi håber på din forståelse, og beklager, hvis du føler, at du har modtaget tvetydige svar fra os.

Take a closer look