Ikast Flytteforretning Reviews 31

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Få ikke en timepris - og hvis du gør få den på skrift og sikre dig at alle priser erinkl. kørselsomkostninger. Har netop betalt 1.275,- for kørsel fra Ikast via Gjellerup til Herning. Det er... See more

Rated 3 out of 5 stars

Læg 25% til det pris overslag i får. Og pak jeres ting ekstra godt ind. De 2 flytte folk der troppede var venlige og hårdt arbejderen men tempoet har givet lidt buler og ridser i møbler, væge og h... See more

Rated 5 out of 5 stars

Alt perfekt - flytning til depot og en måned senere til endestation. Dygtige, behagelige, effektive og påpasselige flyttemænd. Alle aftaler punktligt overholdt. Ingen sure miner eller beklagelse o... See more

Company details

1. Moving Company

Written by the company

Ikast flytteforretning er et 40 år gammelt firma som i 2019 har fået nye kræft. Vi er et flyttefirma som sætter en ære i at komme til tiden og vi pakker og spænder jeres ejendele forsvarligt fast så det kommer sikkert frem. Vi står klar til at hjælpe dig, hvad enden det er privatflytning, firmaflytning, afhentning af enkelt genstande eller omrokering på arbejdspladsen eller i hjemmet. Vi kan også være behjælpelig med flyttekasser og indpakningspapir. Og vi giver gerne en hånd med ved nedpakning af dine egen dele.

4.2

2-star
1-star

Rated 3 out of 5 stars

Læg 25% til det pris overslag i får

Læg 25% til det pris overslag i får. Og pak jeres ting ekstra godt ind.

De 2 flytte folk der troppede var venlige og hårdt arbejderen men tempoet har givet lidt buler og ridser i møbler, væge og hvidevare.
Jeg afregnede (mobilpay) efter flytning som var noget dyre end det pris overslag jeg fik. Få så en remlig mangelfuld faktura og skriver til dem men uden at modtage respons.

June 11, 2025
Rated 5 out of 5 stars

God service allerede ved bestilling af…

God service allerede ved bestilling af flytning, yderst venlig og hjælpsom. Selve flytningen (9 maj 2025) overstået på 2 timer. De 2 unge flyttemænd, knoklede men var også forsigtige og satte min møbler på plads efter mine anvisninger.
Jeg anbefaler Ikast flytteforetning- de er med dig hele vejen😊

May 9, 2025

Helt fantastisk flyttefirma!

Helt fantastisk flyttefirma!
Lette at få kontakt med, fair pris og alle aftaler overholdt.
Ikast Flytteforrretning flyttede for mig den 1.4.
Dygtige, effektive, forsigtige, hurtige, rare unge mænd (en sød pige-chauffør trådte også til).
De får mine allerbedste anbefalinger.

April 1, 2025

Største anbefaling

Super service, fair pris og yderst venlige flyttefolk.
Vi fik flyttet ind- og udvendig indbo i forbindelse med flytning fra Galten til Ikast.
Vi fik god service fra start til slut og flyttefolkene var venlige og hjælpsomme. Stor anbefaling herfra.

January 30, 2025
Rated 1 out of 5 stars

Uacceptabel opførsel og behandling af sine kunder

Jeg vil gerne dele min meget dårlige oplevelse med Ikast Flytteforening. De leverede en seng til mig, men desværre resulterede leveringen i både skader på væggen (et stort hul) og store ridser på gulvet. Under arbejdet anerkendte flyttefirmaet selv skaderne og tog ansvar for dem, hvilket gav mig håb om, at de ville håndtere situationen ordentligt.

Arbejdet blev udført af to ukompetente medarbejdere – et kærestepar, som under hele arbejdet var sure på hinanden og konstant skældte hinanden ud. De kunne simpelthen ikke samarbejde, og det var tydeligt, at de ikke havde de nødvendige færdigheder til at løse selv en simpel opgave som at transportere en seng uden at forårsage skader.

Da det kom til at anmelde skaderne til deres forsikring, valgte de at ændre på historien og lyve om, hvad der faktisk var sket. De prøver at undgå at tage ansvar og ændrede på detaljerne for at slippe af sted uden at dække omkostningerne for skaderne. Dette er helt uacceptabelt.

Desuden er det umuligt at komme i kontakt med dem, og på trods af flere rykkere er der ikke blevet givet svar i flere måneder. Jeg har gentagne gange forsøgt at få dem til at tage ansvar for skaderne, men de ignorerer mine henvendelser fuldstændigt.

Hele oplevelsen har været utroligt frustrerende. Jeg kan desværre ikke anbefale Ikast Flytteforening baseret på denne oplevelse. Deres opførsel, manglende ansvarstagen og kommunikation har efterladt mig meget utilfreds og kæmoer stadig med problemerne.

February 14, 2025
Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fantastisk oplevelse

Det har været en fantastisk oplevelse, at få hjælp fra Ikast flytteforretning - lige fra den indledende kontakt med kontoret til og med selve udførelsen af opgaven. Flinke, høflige og ikke mindst effektive unge mænd løftede, pakkede og leverede mine ting omhyggeligt fra Aarhus til Ikast. Alt var i den skønneste orden. Prisen var tilmed helt rimelig.

February 6, 2024
Rated 5 out of 5 stars

Tak til Ikast Flytteforretning for en…

Tak til Ikast Flytteforretning for en fuldstændig perfekt og gnidningsløs flytning. Behagelige flyttefolk, der har styr på tingene og er meget hjælpsomme.
Vi kan kun anbefale Ikast Flytteforretning.
Hans Buhl

January 16, 2024

God flytning

Vi har været så heldige at få hjælp af Ikast flytteforretning ved vores flytning. Skønne flyttefolk som arbejdede hurtig og professionelt. Vi vil helt sikker bruge Ikast flytteforretning igen.

December 12, 2023

Perfekt flytning

Bestilte flytning, de kom før aftalt og var hurtig færdige med flytningen, det var 2 raske unge mænd med gode kræfter, så alt gik over forventning og prisen var rimelig.
Så alt i alt intet at beklage eller brokke sig over.
Mvh. Henrik

November 27, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Få ikke en timepris, men fastpris - men hold dig væk

Har netop betalt 1.275,- for kørsel fra Ikast via Gjellerup til Herning. Det er 12 km.
Det blev jeg ikke oplyst ved aftaleindgåelse via telegfon, selvom jeg flere gange spurgte, om prisen inkluderet alt. Ved telefonisk kontakte kunne Jesper, ejer firmaet, oplyse at denne information ellers står i alle mails og på hjemmesiden, hvilken jeg ikke tjekkede ved aftaleindgåelsen og det er jo min skyld :0)

Synd for de ellers flinke vognmænd at de skal døjes med sådan en chef.

Bedst anbefaling herfra - brug et andet firma!

September 4, 2023

Rigtig god oplevelse

Rigtig god flytning for vores datter til en 3.sal's lejlighed uden elevator. Det kunne vi ikke selv have gjort.
Det var 2 gode stærke gutter som kom og fik klaret opgaven til ug 😊

August 1, 2023

Alt perfekt

Alle aftaler punktligt overholdt.
Ingen sure miner eller beklagelse over meddelelse om elevator til 4. sal var ude af drift - den kom heldigvis i brug lige inden flytningen - så det gav ekstra godt humør.
Vil bestemt anbefale Ikast Flytteforretning.

March 31, 2023

Fantastisk service

Fantastiske flyttefolk jeg vil til enhver tid anbefale dem til andre og vil helt klart bruge dem igen super god service!

Tak for en fantastisk oplevelse!

March 31, 2023

Fusker.

Fusker.
Overholder ikke aftaler.
Har forsøgt at få kontakt til Jesper flere gange, så sagen kan løses, men der er ingen tilbagemelding.

August 30, 2022

Take a closer look