Impulse Fitwear Reviews

Company details

1. Sportswear Store
  2. Women's Clothing Store

Written by the company

Ontdek de kracht van Impulse Fitwear: stijlvolle en prestatiegerichte damesfitnesskleding voor een energieke workout. Elk ontwerp is zorgvuldig samengesteld met aandacht voor details, van de keuze van materialen tot de pasvorm, om ervoor te zorgen dat elke workout niet alleen effectief, maar ook zelfverzekerd en comfortabel is.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

2 reviews in the last 12 months

Write a review

We perform checks on reviews

Super !

Super dat de dames even aangaven dat de maatvoering wat kleiner uitvalt en ik een grotere maat nog kon krijgen.

Super gaaf broekje waarin zelfs ultra hardloper ik weer rondingen heb .

July 16, 2026

Top legging!

De verzending was snel en de legging zit heerlijk. Veel beter dan verwacht en kruipen niet omlaag tijdens het squatten! Ik ga hier zeker nog eens bestellen voor een andere kleur.

September 23, 2025

Erg tevreden

Ik had 2 Broekjes besteld in maat s en past zoals een maat s. Sluit goed aan aan de bovenkant en schijnt niet door.

September 8, 2025
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Super goede service en snelle leveringen. Als er onverhoopt door de transporteur wat mis gaat dan wordt hier zeer adequaat op gereageerd

Super goede service en snelle levering.

Er ging helaas één keer wat mis met een bestelling, door DHL.

Dit is allemaal heel snel opgelost en ik ben zeer goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

Altijd fijn om te zien dat er mensen zijn die een stapje verder gaan dan alleen maar verkopen.

Hier zal zeker nog vaker besteld worden!

July 19, 2025

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!
Ik ben erg blij met mijn aankoop. De kwaliteit van de kleding is uitstekend. Daarnaast was de levering snel, alles verliep heel vlot. Absoluut een aanrader, ik bestel hier zeker opnieuw!

April 16, 2025

Top ervaring!

Sportlegging voor mijn vriendin besteld, goed advies gekregen en de legging past perfect. Snelle levering en top kwaliteit, veruit haar favoriet en beter dan vele bekende merken. Aanrader!

November 1, 2024
Unprompted review
Rated 5 out of 5 stars

Heel erg blij met mij bestelling!

Recentelijk een sportbroekje en een sport bh gekocht. Het broekje is volledig squat proof en zit ongelofelijk lekker. De sport bh zit comfortabel en fijn. Ook heeft de bh geen inkijk. Dit is super bij bepaalde oefeningen. Zeker niet mijn laatste bestelling! 😍

June 29, 2024

Erg fijn sport broekje

Erg fijn sport broekje, veel verschillende merken geprobeerd en dit broekje heeft alles wat ik fijn vind in een sportbroekje, wat veel grote merken niet hebben. + snelle levering, super fijn! Kan niet wachten op de uitbreiding van het assortiment! ✨✨

June 3, 2024

Mooi!!

Binnen 3werkdagen binnen gekregen terwijl de bestelling ook nog eens vertraagd was dus dat was echt super! Daarnaast super mooi broekje die heel goed aansluit love it!

May 10, 2024

The Trustpilot Experience