Jag vet inte om jag har upplevt en…
Jag vet inte om jag har upplevt en bättre service någonsin.
allt går att lösa liksom. ser fram emot fler affärer!
Alex

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Vår affärsidé är att tillhandahålla produkter med högt ställda krav på såväl praktiskt som tekniskt innehåll och stort förädlingsvärde för våra kunder. Vi har direktkontakt med samtliga våra leverantörer utan fördyrande mellanhänder och söker ständigt efter nyheter som hjälper slutkunden att kunna jobba snabbare och effektivare. Vår ambition är att hålla högsta möjliga servicenivå genom snabba och kompletta leveranser via ett välorganiserat logistiksystem. Målet är att affärsförhållandet mellan INDUSTIA och våra kunder skall vara gynnsamt för båda parter. All försäljning av våra produkter sker via vår hemsida eller genom kontakt med vår personal. NI ska alltid känna att ni ska vara välkomna med såväl frågor som feedback! Varmt välkomna till INDUSTIA!
Långgatan 20, 54130, Skövde, Sweden
Jag vet inte om jag har upplevt en bättre service någonsin.
allt går att lösa liksom. ser fram emot fler affärer!
Alex

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Dom här grabbarna är definitionen av serviceminded. Trots en billigare order, som det blev lite strul med, så agerade dom blixtsnabbt och löste det långt över förväntan.
Hade kontakt med Alexander, som förtjänar en extra guldstjärna.

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Bästa tänkbara bemötande och support.
Mycket hjälpsamma, jag hade lite strul med att koppla ihop svets och pedal och Alexander och Mikael la ner mycket tid och engagemang för att lösa det vilket dom också gjorde.
Stort tack!!☀️
// Jonas

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Snabb o bra respons. Bra kunskap o snabba leveranser. Rekommenderar deras butik alla dagar i veckan
/Stefan

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Absolut bästa kundservice jag någonsin haft att göra med, kunna messa långt efter stängning och få svar inom 2 minuter är 100% guld! All heder till grabbarna 👍💎

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Vid reklamation av ett brännarhuvud fick jag snabbt ett nytt skickat till mig och som bonus också en extra gasflaska. Jag kände mig väl omhändertagen som kund.

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Inför och efter mitt köp hade jag en hel del frågor kring produkten och Alexander svarade mycket tålmodigt på alla mina frågor.
Kontakten skedde via telefonsamtal och sms, ibland utanför arbetstid och det är mer än vad jag som kund kan begära.
Jag känner mig verkligen trygg i mitt köp och med produkten.

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Allt från vägledningen i chatten för att få rätt produkter till packningen av den samma till leveransen. Allt klockrent.
Handla här och ni gör er bästa affär när det gäller industriprodukter.

Reply from INDUSTIA SVERIGE
En av de bästa kundservice jag varit med om vid webaffärer! Riktigt bra kommunikation! Tack!

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Beställda varor kom redan dagen efter. Bra packat. Kan rekommenderas.

Reply from INDUSTIA SVERIGE
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.