See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg handler for første gang hos Intimshop.dk i sidste uge, jeg har bestilt en større ordre og enkelte ting forventede jeg først senere da de oplyste at produkterne var på fjernlager. Dette b... See more

Rated 4 out of 5 stars

Jeg modtog varerne (dem alle) inden for 1 uge. Så måske har de oppet sig... Manglede en varebekræftielse - derfor 4 stjerner. Deres priser er lavere end andre og jeg blev lidt betænkelig da jeg læ... See more

Company details

1. Adult Entertainment Store

Written by the company

Intimshop er en Dansk webshop med lækkert sexlegetøj og erotiske produkter til markedets laveste priser. Vores passion er at bringe mere glæde & intimitet ind i hverdagen. Når du vil shoppe erotisk legetøj, har vi alt til kvinder, mænd, hetero, homoseksuelle og hvor som helst derimellem.

3.1

3-star
2-star
1-star

Førstegangs kunde - Fantastisk betjening og gode priser

Dette bliver så sendt allerede 2 hverdage efter, jeg opdager i samme omgang at der står levering til pakkeshop, jeg ringer til intimshop.dk og der tages handling med det samme, det var umiddelbart en fejlregistrering i et af de mange it systemer der er i spil når enhver virksomhed sender pakker.

Jeg får nu pakken leveret derhjemme som oprindeligt tiltænkt, da medarbejderen jeg fik i røret tog det fulde ansvar selvom det på hans ordresystem figurerede til hjemmelevering.

Han kunne bare have bedt mig skrive/ringe til den valgte pakkeleverandør, tværtimod så ringede han selv, og ringede tilbage 15 minutter senere.

Konklusion: Intimshop.dk tager deres kunder seriøst, jeg handler her helt klart igen, de har fornuftige priser og der forefindes god gammeldags "ordentligthed"

September 25, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Hvor meget sparer vi reelt på at løbe risikoen?

Må desværre stemmet i koret over dårlige erfaringer med intimshop. Ved modtagelsen af mine bækkenbundskugler ser jeg at de blot er pakket i en ziplock-pose (altså ikke forsvarligt forseglet), hvilket jeg finder ildevarslende, da her er tale om et hygiejneprodukt. Produktet kan lige så godt være et brugt produkt, som shoppen så selv har pakket om i en klar plastikpose (uden forsegling).

Jeg har ikke lyst til at bruge et potentielt allerede brugt produkt, og shoppen tilbyder i første mail at refundere beløbet eller sende en ny pakke, efter de har tjekket med lageret. Det er nu syv uger siden (26. juni), og jeg har ikke hørt mere fra intimshop, på trods af flere påmindelser fra mig.

Jeg kan ikke anbefale at handle her, medmindre man er klar på at tage chancen. Det gjorde jeg selv, og det gik ikke godt. Eneste lyspunkt er at jeg ikke placerede en større ordre der.

June 26, 2024
Rated 1 out of 5 stars

Dårligt produkt og ufattelig dårlig…

Dårligt produkt og meget dårlig service
i forbindelse med min klage over produkt.

Fejl på fejl
ved 1. bestilling, ikke modtaget vare efter 9 dag
(men butikken oplyser track nr. efter en dag)

Dårlig kvalitet - går i stykker med første anvendelse
(og igen svar på mail)

Ny vare sendt og igen samme dårlig kvalitet
(og igen ingen svar på mail)

June 10, 2024
Rated 4 out of 5 stars

Ok handel - ingen problemer

Jeg modtog varerne (dem alle) inden for 1 uge. Så måske har de oppet sig...

Manglede en varebekræftielse - derfor 4 stjerner. Deres priser er lavere end andre og jeg blev lidt betænkelig da jeg læste andres anmeldelse, men alt forløb ok

October 5, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Ekstremt lang ventetid og dårlig…

Ekstremt lang ventetid og dårlig kundeservice, der ikke informerer om forsinkelser i ordreleveringen. Det er noget, DU skal spørge om, og en gang svarer de, en gang gør de ikke. Jeg bestilte produktet tilbage i begyndelsen af april, og på hjemmesiden stod der "levering om 2-3 dage". Leveringen tog næsten 2 måneder! Min fejl var, at jeg på trods af de mange negative anmeldelser troede, at "det ikke ville ske for mig". Stor fejltagelse.

April 15, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Meget lang leveringstid og dårlig kommunikation

Meget lang leveringstid. Bestilte i begyndelsen af marts. Blev dog ringet op, at der var leveringstid på en af varerne, men de ville komme samlet i den for 3 uger. Da der var gået ca. 1,5 måned kom der en pakke, men halvdelen manglede. Har betalt for det hele, men kan ikke få svar på mine henvendelser vedrørende tilbagebetaling

May 1, 2023
Rated 1 out of 5 stars

Fjernlager betyder ikke det er på lager

Jeg har i start marts lavet en bestilling, hvorfra 2 produkter stod som værende "Fjernlager - Levering 1-3 dage" markeret i grøn. Jeg kontakter dem et par dage efter for at sikre ordren er registreret, da der ikke var trukket betaling.
Jeg bliver informeret at de vil først få et af produkterne ind 17/3 og den anden 31/3. Jeg bliver spurgt om jeg kan vente indtil da, hvilket jeg ikke får svaret på (totalt min fejl).

Jeg kontakter dem igen 11/4 vedrørende opdatering. Jeg bliver den 12/4 ringet op, hvorfra at jeg får at vide "fjernlageret har ikke modtaget dem endnu" og at leveringen af produktet bliver hele tiden forskudt. Jeg valgte herfra at annullere min ordre, da jeg står og skal bruge dem til gaver.

Til tidspunktet for denne anmeldelse har produktet stået som værende "Fjernlager - Leveringstid 1-3 dage".
Jeg har haft gode interaktioner med deres support, men jeg føler bestemt at informationerne har været misvisende. Det blev ikke sagt direkte, men det er for mig klart, at de ikke havde produkterne på lager, men var i gang med at bestille dem hjem.

Dette er et ærgerligt førstehåndsindtryk og jeg er mildest talt skuffet. Eftersom jeg har forgæves ventet i over en måned på levering af et produkt, som de ikke havde på lager (trods at reklamere det som sådan), så har jeg ikke tillid til deres virksomhed og giver dem derfor 1 stjerne.

Jeg vil anbefale, at de implementere et lager status, som beskriver om et produkt ikke er på lager, er bestilt hjem (med forventet modtagelse), er på fjernlager eller er på deres lager. Benyt eventuelt farver af grøn for på lager (eventuelt fedskrift i parentes for at beskrive fjernlager og derfor længere leveringstid), gul skrift for bestilt hjem, og rød hvis det ikke er på lager eller bestilt hjem

April 12, 2023

Meget lang levering…!!!

Bestilte den 2 jan 2023 en vare over nettet… hører intet i 15 dage angående levering. Skriver en mail til support angående hvad der sker… Får her et svar at der har været sygdom i familien. Fair nok. Skriver så tilbage at hvis jeg ikke kan modtage varen indenfor en vis dato skal ordren bare annulleres. Der bliver så svaret at varen først kommer på lager i slutningen af januar måned, langt over den dato jeg har skrevet at jeg skulle bruge varen inden. Så jeg betragter sådan set at ordren er annulleret da jeg har skrevet det i den forrige mail. Modtager så dags dato ( 17 marts 2023) varen med posten, hvilket jeg intet fatter af…

March 17, 2023

Stor ros til Astrid fra Intimshop

Eftersom jeg skulle arrangere årets drenge-julefrokost, fandt jeg frem til Intimshop. Med solide og gode priser kunne jeg få alt det jeg skulle bruge til færre penge – hvilket kun er et stort plus. Dagen efter købet kontaktede Astrid mig på mail, for at fortælle at en af de vare jeg havde bestilt – var længere om at komme hjem og derfor ville leveringstiden være længere end forventet. Dette gjorde mig en smule bekymret, MEN Astrid understregede at det nok skulle nå at komme inden jeg skulle afholde julefrokosten. Intimshop og Astrid meget beklagende overfor den længere leveringstid. Astrid fra Intimshop ville derfor gerne gøre det godt igen med at smide lidt ekstra sjov og spas til min ordre.

Stor stor cadeau til Astrid fra Intimshop! Fabelagtig, hurtig og oprigtig kommunikation! Kæmpe anbefaling at købe fra Intimshop, hvad enten det er til julefrokost eller i privaten.

November 28, 2022

Fantastisk service!

Hurtig levering, spændende udvalg og fantastiske priser. Hvis jeg kunne havde i fået 6 stjerner.
Vi modtog vores bestilling med en lille gave og en håndskrevet note. Tak!

Fantastisk service!
Vi har kvitteret den gode service med en ny bestilling.

June 24, 2022

super fantastisk service.

super fantastisk service.
man bliver godt informeret om at ens vare er forsinket
og hvornår man så vil modtage sin vare og vis der skulle ske at vare mod forventning skulle blive mere forsinket vil man få beske kan kun sige super god service

June 10, 2022

Kvalitet til discount priser

Kvalitet til discount priser.
Gode produkter, stort udvalg og mange kvalitets produkter til lave priser.
Fedt ikke at skulle give overpriser for frække produkter.
Hurtig levering og effektiv betjening 👍🏼

May 26, 2022

Take a closer look