See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag har nu använt mig av Tandborsten och tandkrämen från Invenius i någon månad och jag är verkligen så nöjd. Tänderna känns rena och man får en fräsch andedräkt av tandkrämen. Kundservicen var... See more

Rated 4 out of 5 stars

Testade deras tandblekningsremsor!! de var verkligen över förväntan, sååå smidiga o använda med naturligt o fint resultat😍😍

Rated 5 out of 5 stars

Deras tandbleknings-remsor är otroliga!!! Jag blev chockad över resultatet. Då har jag provat typ alla andra på marknaden. Så prisvärda!! 😍 Tandkrämen smakar också riktigt starkt mint vilket ger... See more

Company details

1. Dental Supply Store

Written by the company

Svensk premiumtandvård. Tandborste med den nya soniska teknologin för överlägsenhet renhet. Remsor som ger dig vitare tänder hemma, enkelt och skonsamt. Tandkräm utvecklad och tillverkad i Sverige. Välkommen att uppleva en helt ny känsla!

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bästa köpet!

Väldigt bra tandborste, känner mig betydligt fräschare efter borstning än med min tidigare Oral-B. Frugan har testat tandblekningen, hon fick synbart resultat redan efter en dag (ändå är det en 14 dagars behandling). Nej vi är Supernöjda :D

April 9, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag brukar aldrig skriva recensioner

Jag brukar aldrig skriva recensioner, men här kände jag faktiskt att det är värt det. Jag köpte startpaketet från Invenius mest av nyfikenhet, och det är bland det bästa jag gjort för mina tänder.
Tandborsten är helt sjuk (på ett bra sätt). 90 000 vibrationer i minuten och man känner verkligen hur den jobbar. Plack och missfärgningar försvinner mycket bättre än med min gamla borste. Det känns nästan som att man varit på en professionell rengöring varje dag.
Blekningsremsorna använde jag 30 minuter om dagen i två veckor, precis enligt instruktionerna. Resultatet blev över förväntan. Mina tänder har blivit vitare och det ser fortfarande naturligt ut, inte sådär onaturligt kritvitt. Pluspoäng för att det var enkelt att använda och inte krångligt alls.
Tandkrämen knyter ihop allt. Den känns lyxig, ger långvarig fräschhet och funkar perfekt ihop med både tandborsten och blekningen.
Hela paketet känns genomtänkt och prisvärt för vad man får. Invenius har verkligen lyckats kombinera effektivitet med skonsamhet. Rekommenderar starkt till alla som vill ta sin tandvård till nästa nivå hemma.

February 27, 2026

Startpaket från Invenius

Jag beställde startpaketet från Invenius för några veckor sedan och jag är helt ärligt imponerad. Jag har testat både blekningsremsorna, tandborsten och tandkrämen, och hela upplevelsen känns riktigt genomtänkt.
För det första, tandborsten. 90 000 snurr i minuten låter nästan överdrivet, men det märks verkligen. Tänderna känns så där tandläkar-rena varje gång man borstat. Det är en helt annan nivå jämfört med en vanlig eltandborste jag haft innan. Den är dessutom skonsam mot tandköttet, vilket jag var lite orolig för.
Blekningsremsorna körde jag i 30 minuter om dagen i två veckor som rekommenderat. Resultatet? Synligt vitare tänder utan ilningar. Jag har testat andra märken tidigare och då har jag fått ont, men här kändes det tryggt hela vägen. Redan efter några dagar såg jag skillnad.
Tandkrämen förtjänar också cred. Fräsch smak utan att vara för stark och tänderna känns glatta länge efteråt.

Sammanfattningsvis känns Invenius som ett seriöst företag som faktiskt levererar kvalitet. Det märks att de satsar på premiumkänsla rakt igenom. Kommer definitivt fortsätta använda deras produkter.

January 28, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Jag har nu använt mig av Tandborsten…

Kundservicen var också väldigt hjälpsam när jag hade råkat ange fel leveransadress.

Rekommenderar verkligen!!

February 22, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Invenius tandremsor är toppen!!

Gillar verkligen Invenius tandremsor! Så prisvärda, super enkla att använda och jag märkte genast resultat redan efter första användningen. Jag kan varmt rekommendera remsorna om du snabbt vill få vitare tänder!

February 20, 2026

Deras tandbleknings-remsor är…

Deras tandbleknings-remsor är otroliga!!!
Tandkrämen smakar också riktigt starkt mint vilket ger en fräsch känsla hela dagen!

February 16, 2026

Invenius Ultra Bundle

Jag är otroligt nöjd! Resultatet blev verkligen över förväntan och jag märkte snabbt att mina tänder såg vitare och fräschare ut. Jag har inte använt tandremsor tidigare eftersom jag har ganska känsliga tänder och varit orolig för att det skulle göra ont eller kännas obehagligt, men dessa var verkligen fantastiska! Skonsamma, enkla att använda och gav jättefina resultat utan att orsaka någon ilning.

Jag är även supernöjd med tandborsten! Tänderna känns rena på ett helt nytt sätt efter varje användning! snygg design, väldigt tyst och väldigt generöst att det ingår en reseförpackning.

Dessutom har jag fått ett väldigt trevligt och professionellt bemötande från Invenius, vilket gör hela upplevelsen ännu bättre. Rekommenderas varmt!

February 11, 2026
Rated 5 out of 5 stars

Effektiva tandremsor och fräsch tandkräm

Jag är väldigt positivt överraskad av Invenius tandremsor. Jag började se resultat redan efter cirka 3 dagar, och efter två veckor är jag riktigt nöjd. Tänderna ser vitare ut utan att kännas känsliga, och remsorna är enkla att använda.

Tandkrämen är också jättebra, med en fräsch mintsmak som håller länge och ger en ren känsla.

Jag är supernöjd med båda produkterna!

February 4, 2026

Väldigt nöjd med Invenius tandborste

Väldigt nöjd med Invenius tandborste! Tänderna känns riktigt rena efter varje borstning och den är både effektiv och skonsam mot tandköttet. Snygg design, lång batteritid och ett stort plus att resefodral ingår. Rekommenderas varmt!

January 14, 2026

Så nöjd

Så enkla att använda, märks en fräschhet direkt och tänderna blir vitare efter första användningen! Inget krångel, kostar inte en förmögenhet och kräver inte mycket tid. Jag är så nöjd!

December 9, 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look