Lene Sandberg
Vi har købt en Inventor luft/vand varmepumpe, den er utrolig støjsvag og giver god varme. Vi har sparet under det halve på varmeregningen. Opsat af PM varme.
Flot installation og god information omkring styring af varmepumpen
Inventor Danmark er importør af de absolut bedste varmepumper i verden. Vi forhandler udelukkende varmepumper, der er blandt de mest energieffektive og i den højeste kvalitet. Med fokus på teknologi, miljø og sund luft har Inventor konsolideret sig som et af de førende brands og arbejdet med teknologien bag siden 1966. Inventor Danmark er en grossist virksomhed og forhandler udelukkende vores varmepumper til Aut. kølemontører.
Plantagevej 35, 8250, Egå, Denmark
Flot installation og god information omkring styring af varmepumpen
Jeg har 2 varmepumpe fra Inventordanmark som kører virkelig godt og jeg sparer mange penge i strøm, de er nu 7år og kører stadig stadig perfekt
Fantastisk produkt til en god pris.
God Support som foregår ved forhandleren/montør. Importøren står kun for garanti af stumper ikke montage hvilket er helt fair.